Προς το περιεχόμενο

Samsung GT-I9000 Galaxy S-multirama-Τιμή Web: 249 €

val007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεστοκαρει η Samsung το Galaxy!

στους πεινασμενους (για κινητα) Ελληνες!

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας.

Και (για να προλαβω τυχον γκρινιες), συχνα τα Μulti δινουν εκθεσιακα/ξεσφραγισμενα

οταν δεν εχουν στοκ. Αλλα τα τσεκαρουν & ειναι αψογα.

Δημοσ.

αρα δικιο ειχα...Τωρα υπαρχει λογος να ρισκαρει καποιος με το εκθεσιακο?Ενα σκασμο ανθρωποι θα το εχουν πασπατεψει.Για να μην αναφερω και την μπαταρια ...

Δημοσ.

Ρώτησα για την μπαταρία, εκτός την έχουν γιατί τροφοδοτείται με καλώδιο αλλά μπορεί να έχει πέσει, χτυπήσει οτιδήποτε και όσο να ναι έχει αρκετές ώρες λειτουργίας στην πλάτη του. Η εγγύηση πάντως μου είπε ισχύει κανονικά. Εγώ ακύρωσα πάντως..

Δημοσ.

Δεν εχουν ομως ολοι ευκαιρα mediamarket στον τοπο τους...

δεν νομιζω οτι εχει σημασια, ειχα κανει και εγω κατι παρομοιο και μου κλειδωθηκε το thread και μου ειχαν πει ναι εχεις δικαιο οτι ειναι διαφορετικη η προσφορα εφοσον ειναι απο αλλο καταστημα αλλα ετσι ειναι στο φορουμ, και καλα θα πρεπε να ποσταρω οτι υπαρχει και απο το νεο καταστημα στο παλιο thread της προσφορας
Δημοσ.

Ωραία διαφήμιση τα multidrama. Κανονικά έπρεπε να έλεγαν ότι είναι εκθεσιακό και όχι να το λένε εκ των υστέρων.

Το Σάββατο πέρασα μπάς και πετύχω καλύτερη τιμή λέγοντας για την προσφορά στα 250 σε mediamarkt αλλά καμία αίσθηση. Μου είπαν βέββαια ότι το φερνουν σε 2 μέρες (με κάποια προκαταβολή) στα 399 cash ή με 6 δόσεις στα 440Ε. Τούς έριξα 2 φάσκελα και το πήρα από Saturn. Τέτοιες εποχές μόνο οι σωστοί θα επιβιώνουν και ας μιλάνε κάποιοι για λουκέτα και ανεργία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...