Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με την διαχείριση μνήμης...

Vazelaki951

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια,

Παιδιά, έκανα πρόσφατα φορματ και ο υπολογιστής κολλάει λίγο, για να bootari κάνει περίπου 40 sec, είχα το AVG , μήπως έφταιγε αυτό, αλλα το έβγαλα και πάλι κολλάω, τώρα έχω το NOD το οποίο είναι πολύ ελαφρύ, πάλι ομως κολλάω...

από τι είδα, μου τρώει η κάρτα γραφικών μνήμη απο τη RAM, έχω 3GB DDR3 και με 2 μόνο προγράμματα εχω 0 ελεύθερη μνήμη, απο τι είδα η κάρτα γραφικώ(η οποία ειναι onboard) μου τρώει περίπου 1.2GB, ΕΛΕΟΣ....

πως μπορώ να το κόψω αυτό? δεν θέλω η κάρτα γραφικών να χρησιμοποιεί μνήμη απο τη RAM, παλιά ρε γαμώτο όταν το αγόρασα καλα ήταν.

Δεν το πρόσεξα αν έτρωγε RAM, αλλα σε σχέση με τώρα ... πέταγε...

ΥΓ: Σε λαπτοπ δεν παίζει να του βάλω παραπάνω RAM ε?, μήπως επειδή δεν έχει Slots? αμα ειναι να βγάλω την 1 που έχει και να βάλω μια 4GB?

Δείτε και μια φωτογραφία...

http://imageshack.us/photo/my-images/695/memgz.jpg/

memgz.jpg

Δημοσ.

Τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα.... από το ss βλέπω ότι έχεις διαθέσιμο περίπου το 50% της μνήμης σου που είναι και το λογικό! Η κάρτα από την άλλη έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιησει μέχρι το πόσο που αναφέρεις εάν και εφόσον το χρειαστεί, κάτι που δεν πρόκειται να γίνει πότε! Όσο λοιπόν δεν χρησιμοποιεί αυτή την μνήμη... αυτή είναι διαθέσιμη για το σύστημα! Τα κολληματα σου κάπου αλλού οφείλονται και πιθανότατα στον σκληρό! Για τσεκαρε τον λίγο μέ το hd sentinel!

android.png

Δημοσ.

Τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα.... από το ss βλέπω ότι έχεις διαθέσιμο περίπου το 50% της μνήμης σου που είναι και το λογικό! Η κάρτα από την άλλη έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιησει μέχρι το πόσο που αναφέρεις εάν και εφόσον το χρειαστεί, κάτι που δεν πρόκειται να γίνει πότε! Όσο λοιπόν δεν χρησιμοποιεί αυτή την μνήμη... αυτή είναι διαθέσιμη για το σύστημα! Τα κολληματα σου κάπου αλλού οφείλονται και πιθανότατα στον σκληρό! Για τσεκαρε τον λίγο μέ το hd sentinel!

android.png

κανονικα αυτο εχει επιλογη στο BIOS, το λαπτοπ μου ομως δεν εχει τιποτα τετοιο... για το ποσο θα δωσω στην καρτα γραφικων...

tecpa

Δημοσ.

Τα διαβασες καθόλου αυτα που έγραψα η μπα?... δεν είναι αναγκαία η αλλαγή αυτού του πράγματος διότι το πρόβλημα σου ΔΕΝ οφείλεται εκεί! τσεκαρε όπως ήδη σου είπα τον σκληρό σου.

android.png

Δημοσ.

Τα διαβασες καθόλου αυτα που έγραψα η μπα?... δεν είναι αναγκαία η αλλαγή αυτού του πράγματος διότι το πρόβλημα σου ΔΕΝ οφείλεται εκεί! τσεκαρε όπως ήδη σου είπα τον σκληρό σου.

android.png

πως δεν το διάβασα...

απλά το "διαθέσιμη μνήμη" δεν είναι για τα προγράμματα που τρέχουν? σαν "Cache" , αμα χρειαστούν θα πάρουν αποκεί, για τα new παίρνει απο "ελεύθερη μνήμη που ειναι 0...."

τεσπα, μπορώ να βάλω RAM σε λαπτοπ?

το πρόγραμμα που μου έδωσες δεν μου έβγαλε πρόβλημα...

ΥΓ: βρήκα αυτο... καλα ειναι ε?

αυτές είναι οι μνήμες που έχω πάνω, λεω να βγάλω την 1024, ΑΛΛΑ αυτό εδώ

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553256

είναι στα 1.3 ghz, και η δεύτερη ΡΑΜ που έχω είναι στα 667... δεν υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας?

Physical Memory 0:

Τράπεζα: Bank 0

Χωρητικότητα: 1024 MB

Εύρος δεδομένων: 64 Bit

Θέση: DIMM1

Ταχύτητα: 533 MHz

Physical Memory 1:

Τράπεζα: Bank 1

Χωρητικότητα: 2048 MB

Εύρος δεδομένων: 64 Bit

Θέση: DIMM2

Ταχύτητα: 667 MHz

Δημοσ.

Δωσε ενα ss λιγο απο τον task manager στο tab διεργασίες να δούμε τι σου τρώει τόση πολύ μνημη..

Δημοσ.

Δωσε ενα ss λιγο απο τον task manager στο tab διεργασίες να δούμε τι σου τρώει τόση πολύ μνημη..

20296357.png

δεν βλέπω καμια βαριά διεργασία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...