captaintzim Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά έχω αγοράσει εδώ και ένα μήνα ένα dell inspiron και διαπίστωσα πως δεν αναπαράγει τα dvd που βάζω. Διαπίστωσα πως όταν βάζω κενό dvd το αναγνωρίζει, όπως και μια στις 10 ταινίες που του έβαλα. Όμως το πρόβλημα είναι υπαρκτό... Έβαλα και dvd καθαρισμού, αλλά ούτε καν αυτό το διαβάζει για να το αναπαράγει. Ξέρετε τι μπορώ να κάνω ή να απευθυνθώ στη dell;
xristoforos89 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Καλεσε απευθειας το πρωι την Dell. Την Παρασκευη θα εισαι με νεο dvd player.
ice25 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ!!! Σου γράφω από ένα d620 το οποίο περίμενε 1μηνα και κάτι ψιλά για να έρθουν να το παραλάβουν απο την dell παρ ότι τους είχε τονιστεί ότι είναι εργαλείο της δουλειάς oλα με mail α και δεν είμαι πουθενά σε κάνα βουνό είμαι στο κέντρο της Θεσ/νικης
TheELF Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά έχω αγοράσει εδώ και ένα μήνα ένα dell inspiron και διαπίστωσα πως δεν αναπαράγει τα dvd που βάζω. Διαπίστωσα πως όταν βάζω κενό dvd το αναγνωρίζει, όπως και μια στις 10 ταινίες που του έβαλα. Όμως το πρόβλημα είναι υπαρκτό... Έβαλα και dvd καθαρισμού, αλλά ούτε καν αυτό το διαβάζει για να το αναπαράγει. Ξέρετε τι μπορώ να κάνω ή να απευθυνθώ στη dell; Τα cd καθαρισμού δεν δουλεύουν σε όλες της συσκευές το γράφει και στην συσκευασία τους.. Για της ταινίες τώρα,μιλάς για αυθεντικά DVD ή για αντιγραφές;;;Γιατί αν μιλάς για αυθεντικά καλός να προχωρήσεις για ανταλλαγή αλλά αν μιλάς για αντιγραφές ε,απλά κάποιες συσκευές δεν τα πάνε καλά με κάποιες μάρκες δισκακίων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.