Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε διαφωνω, απλα θελω να πω οτι οταν θελεις επιδοσεις σε ψυξη (50 CFM δε θεωρουνται επιδοσεις) αναγκαστικα θυσιαζεις το θεμα ανεση και αθορυβο.

Αυτοι εδω τι λενε; Φαινονται εξ'ισου καλοι με τους Be Quiet και αρκετα πιο φθηνοι.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε τους έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.

Οι Bequiet πάντως είναι στο σύστημά μου με 3πλο 120άρι ψυγείο, 2πλο 120άρι ψυγείο και μονό 120άρι ψυγείο. Θυσία σε επιδόσεις καμία!!!

Δημοσ.

Χαχαχαχαχα μπορεις αν θες να κοτσαρεις στο loop αλλα 2 480αρια ψυγεια και να βγαλεις τελειως του ανεμιστηρες απο πανω! Θυσια σε επιδοσεις καμια!! :P

Περα απο την πλακα, αν υπεφερες λιγο παραπανω θορυβο, δεν θα ειχες καλυτερες θερμοκρασιες με αλλα fan πιστευεις;;

Δημοσ.

όχι γιατί με τόσα fans θα υπέφερα για 1-2 βαθμούς που ΑΝ τους κέρδιζα.

Και Btw συμβουλή μην πιστεύεις απόλυτα τα χαρακτηριστικά που βλέπεις και δίνουν οι κατασκευαστές στα φουρφούρια

Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα. Εχω πεσει σε φουρφουρια με πολλα υποσχομενα CFM που βγηκαν τελειως μαπα τελικα.

<offtopic> Η θερμοκρασια του νερου σε σχεση με του δωματιου σου σε idle κατασταση ποσους βαθμους διαφορα εχει;; Επισης σε τι κουτι καταφερες να χωρεσεις 3 ψυγεια;; Ειναι ολα εσωτερικα; </offtopic>

Δημοσ.

Η θερμοκρασία είναι πάνω κάτω ίδια με αυτή του περιβάλλοντος

Ναι και τα 3 εσωτερικά είναι τα ψυγεία. Πατάς στην υπογραφή μου και το βλέπεις

Δημοσ.

Δες μια το λινκ απο το ποστ, στο βάζω ξανά να δείς το κουτί λίγο μπας και βγάλω καμια άκρη με τα ανεμηστήρια.

http://www.insomnia.gr/topic/419908-%ce%b5%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%ba%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b5%cf%89%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-fan-%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%bc%ce%b7%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%b9%ce%b1/page__view__findpost__p__4407895

Δημοσ.

Βρε συ δεν έχω καταλάβει που έχεις κολλήσει και τι άκρη δεν βγάζεις; Ξεκάθαρο δεν είναι που παίρνει ανεμιστήρες;

Δημοσ.

Βασικά εξαρτάτε απο το πόσες θέσεις θέλω να καλύψω, λέω να μη τα βάλω τώρα, να βάλω τα ποιό απαραίτητα. Σε ποιές θέσεις πιστεύεις πρέπει να μπούνε, σίγουρα ένα μπροστά.

Δημοσ.

οι μπροστα και οι πλαγοι ανεμιστηρες πρεπει ν βαζουν αερα κ οι πισω ν βγαζουν για καλυτερη κυκλικη ροη του αερα μεσα στο κουτι.Επισης συνισταται ενα ευρυχωρο κουτι για καλυτερη ψυξη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...