giorgos147 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Nα ρωτησω κατι η ασχεστη?Το script τι ειναι ?Κατι σαν τα bot? Μπορείς να το πεις και έτσι. (για τη συγκεκριμένη περίπτωση πάντα)
xri_ni Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ε τοτε επρεπε να κανεις Νικολα και εσυ το ιδιο...τιποτα δε κερδιζεται σαυτη τη χωρα τιμια...
Nemesisgr89 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Επειδή βλέπω ότι έγινε χαμός γύρω από το όνομα μου και τι σημαίνει που έχω 200 φίλους μόνο στο facebook? έχω άλλα δύο αδέλφια με πάνω από 1300 φίλους και έφαγα πάνω από 5 μέρες πάνω από το pc μου να στέλνω PMs σε όλους για να με ψηφίσουν επειδή ο καθένας μας θέλει το συγκεκριμένο αντικείμενο για κάποιο σκοπό Μπράβο και στον Νίκο που μάζεψε τόσα άτομα απλά δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να πάει πάντα το μυαλό σας σε cheat όταν βλέπεται τόσα πολλά Likes.. "Πέθανα" και εγώ πάνω από το pc όπως και ο Νίκος να το λέω σε όλους οπότε το μόνο που έμεινε είναι να πείτε μπράβο σε όλους που πήραν μέρος και όχι να ψάχνετε για κλεψίματα που δεν υπάρχουν ¨΄Ολα τα profiles είναι αληθινά γιατί το άκουσα και αυτό, όπως βεβαίως και ο Νίκος το άκουσε. Μαρία.
giorgos147 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ε τοτε επρεπε να κανεις Νικολα και εσυ το ιδιο...τιποτα δε κερδιζεται σαυτη τη χωρα τιμια... Βέβαια, για να κάνεις τέτοιο πράγμα, πρέπει να γνωρίζεις από προγραμματισμό. Βασικά, για να μπορείς να βρεις και τρύπα του FB, πρέπει να είσαι γαμάτος. Τι να πω... Επειδή βλέπω ότι έγινε χαμός γύρω από το όνομα μου και τι σημαίνει που έχω 200 φίλους μόνο στο facebook? έχω άλλα δύο αδέλφια με πάνω από 1300 φίλους και έφαγα πάνω από 5 μέρες πάνω από το pc μου να στέλνω PMs σε όλους για να με ψηφίσουν επειδή ο καθένας μας θέλει το συγκεκριμένο αντικείμενο για κάποιο σκοπό Μπράβο και στον Νίκο που μάζεψε τόσα άτομα απλά δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να πάει πάντα το μυαλό σας σε cheat όταν βλέπεται τόσα πολλά Likes.. "Πέθανα" και εγώ πάνω από το pc όπως και ο Νίκος να το λέω σε όλους οπότε το μόνο που έμεινε είναι να πείτε μπράβο σε όλους που πήραν μέρος και όχι να ψάχνετε για κλεψίματα που δεν υπάρχουν ¨΄Ολα τα profiles είναι αληθινά γιατί το άκουσα και αυτό, όπως βεβαίως και ο Νίκος το άκουσε. Μαρία. Δεν έχουμε πρόβλημα με τον αριθμό. Αλλά με την απότομη αύξηση των Likes. Εσύ το παράκανες.
Anubis13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Επειδή βλέπω ότι έγινε χαμός γύρω από το όνομα μου και τι σημαίνει που έχω 200 φίλους μόνο στο facebook? έχω άλλα δύο αδέλφια με πάνω από 1300 φίλους και έφαγα πάνω από 5 μέρες πάνω από το pc μου να στέλνω PMs σε όλους για να με ψηφίσουν επειδή ο καθένας μας θέλει το συγκεκριμένο αντικείμενο για κάποιο σκοπό Μπράβο και στον Νίκο που μάζεψε τόσα άτομα απλά δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να πάει πάντα το μυαλό σας σε cheat όταν βλέπεται τόσα πολλά Likes.. "Πέθανα" και εγώ πάνω από το pc όπως και ο Νίκος να το λέω σε όλους οπότε το μόνο που έμεινε είναι να πείτε μπράβο σε όλους που πήραν μέρος και όχι να ψάχνετε για κλεψίματα που δεν υπάρχουν ¨΄Ολα τα profiles είναι αληθινά γιατί το άκουσα και αυτό, όπως βεβαίως και ο Νίκος το άκουσε. Μαρία. Χμμ..Δικαιολογιες..Δηλαδη περιμεναν 700 φιλοι σου απο πανω για να κανουν like σε 2 ωρες? 11 ατομα σε 1 λεπτο? Ολα γινονται αλλα αυτο δεν ειναι αληθεια..Αν ηταν ετσι θα ανεβαινες ολες τις μερες σαν τρελη κοπελια. Μην ανυσηχεις γνωριζουμε καλα. και επειδη κανεις την ανηξερη το google ειναι τεραστιο...
UpToDate_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Relax guys, αυξηθηκε πανω απο 100% σε μια ημερα και αυτο ειναι μια ενδειξη σε κατι αλλα δεν ξερω αν και κατα ποσο σημαινει κατι Anw μπραβο μου που εφτασα τα 2.600 κιολας.. Και ευχαριστω οοοοολα μα ολα τα παιδια του forum για τα "like" τους σε εναν "φιλο" Και εκεινους που δημιουργησαν προφιλ για να με βοηθησουν.. κ εκεινους που επαναενεργοποιησαν τον λογαριασμο τους για να το κανουν.. και οσους ειπαν σε φιλους τους να στειλουν Forum you're awesome!!
Nemesisgr89 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Το ότι δηλαδή το postara σε ένα group με 50000 άτομα πριν μια ώρα δεν μετράει ? Αλλά και πάλι και οι δυο μας πήραμε πολλά Likes από όλους τους φίλους μας
tsifotis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 το μονο σιγουρο οτι καλλιτεχνικα ο συγκεκριμενος ελληνικος διαγωνισμος ειναι παρωδια! Και φυσικα η Msystems το ξερει αλλα το μονο που την ενδιαφερει ειναι να βρισκει κοσμο να σπαμαρει! ενας μη διαγωνιζομενος
sistah Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 το μονο σιγουρο οτι καλλιτεχνικα ο συγκεκριμενος ελληνικος διαγωνισμος ειναι παρωδια! Και φυσικα η Msystems το ξερει αλλα το μονο που την ενδιαφερει ειναι να βρισκει κοσμο να σπαμαρει! ενας μη διαγωνιζομενος Πεσταααααα
Anubis13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Το ότι δηλαδή το postara σε ένα group με 50000 άτομα πριν μια ώρα δεν μετράει ? Αλλά και πάλι και οι δυο μας πήραμε πολλά Likes από όλους τους φίλους μας Μαλιστα. Ξερεις πως το λενε, αθωα μεχρι αποδειξεως του εναντιου(do not worry proofs do not exist).
giorgos147 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Τέλος πάντων παιδιά. Ο διαγωνισμός πλέον έληξε. Ας το αφήσουμε το θέμα ως έχει.
Ntinaras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 το μονο σιγουρο οτι καλλιτεχνικα ο συγκεκριμενος ελληνικος διαγωνισμος ειναι παρωδια! Και φυσικα η Msystems το ξερει αλλα το μονο που την ενδιαφερει ειναι να βρισκει κοσμο να σπαμαρει! ενας μη διαγωνιζομενος και τι σε χαλαει?προτιμας να δωσει 500 ευρω για να διαφημιστει στο muga και στο fart channel η να τα δωσει ως δωρο σε ενα ατομο που θα μεινει ευχαριστημενο απο το μαγαζι και θα κανει και ποιοτικοτερη διαφημιση? βεβαια υπαρχει και η τριτη λυση να βαζει προσφορες φαντασματα
Toufas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 α ρε μαρια, χτεσινοι νομιζεις ειμαστε...
tsifotis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 και τι σε χαλαει?προτιμας να δωσει 500 ευρω για να διαφημιστει στο muga και στο fart channel η να τα δωσει ως δωρο σε ενα ατομο που θα μεινει ευχαριστημενο απο το μαγαζι και θα κανει και ποιοτικοτερη διαφημιση? βεβαια υπαρχει και η τριτη λυση να βαζει προσφορες φαντασματα ω βρε δε αδερφε δεν χαλιεμαι, απλα... Και το insomnia ειχε κανει διαγωνισμο (νομιζω ενα iphone4) χωρις φανφαρες του τυπου καλλιτεχνικος διαγωνισμος. Θελουμε κοσμο στην facebook σελιδα μας. Καντε join και μπειτε στην κληρωση. Τιμια πραματα. Οχι "στρατολογηση" αλα amway κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.