Προς το περιεχόμενο

Assist σε συμφορουμιτη ! (Για μέλη του Facebook)

UpToDate_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kκαι εκει που την περνουσε με 40 "μου αρεσει"

ξαφνικα τον περασε με 20 διαφορα κιολας.

Τι εγινε?!?

εδιτ: η αλλη ανα 3 λεπτα ανεβαινει 20 likes.

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν πειραζει guys.. την υγεια μας να χουμε σιγα που θα στεναχωριεμαι για το αντικειμενο αυτο ..

Εχω και το pc να πουλισω με το κινητο.. αχρειαστα ειναι ετσι κ αλλιως, απο γενικης αποψης.. :-)

Δημοσ.

Δεν πειραζει guys.. την υγεια μας να χουμε σιγα που θα στεναχωριεμαι για το αντικειμενο αυτο ..

Εχω και το pc να πουλισω με το κινητο.. αχρειαστα ειναι ετσι κ αλλιως, απο γενικης αποψης.. :-)

:-( :-( :-( :-(

Δημοσ.

Παντως στις 21:40 ηταν 2.280 εκεινη κ εγω 2.430.

Τωρα δεν θα ψαξω το γιατι εχασα .. ειναι και αντιθετο στον εαυτο μου.. Αλλα καταφερε και πηγε μετα απο 2 ωρες ακριβως(23:40) 2.800 .

Dunno B)

Δημοσ.

Μετα τις 22:00 νικο πραγματικα εγινε πανικος στο account της..Νομιζω οτι ολοι καταλαβαινουμε τι εγινε..εκτος αν βρηκε καμια 600 φιλους σε 2 ωρες.

Δημοσ.

Ενταξει αυτο δεν λεει κατι μπορει να το ειπε απο εδω και απο εκει και να το παν και αλλοι...Αλλα αυτο που εγινε μετα τις 22 ειναι αδυνατον. 600 ατομα να περιμενουν να ψηφισουν αυτη στο facebook και τωρα που πηρε διαφορα χαλαρωσαν? Ειπαμε εγινε του script το κερατο και κριμα για το νικο.

Δημοσ.

Ναι ρε σεις.

Εγω πριν μια ωρα μπηκα πρωτη φορα και ενω στην αρχη πηγαιναν κουτσα κουτσα και οι 2

ξαφνικα η αλλη ξεκ@λοθηκε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...