Προς το περιεχόμενο

Assist σε συμφορουμιτη ! (Για μέλη του Facebook)

UpToDate_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Την έκανε τη διαφήμηση στο Insomnia το ΜSystem.Από τον επόμενο διαγωνισμό θα έχουν μπεί τουλάχιστον 100 παραπάνω φωτός από εδώ.:-D

Εντωμεταξύ autofocus fail στη φώτο τώρα που την ξαναβλέπω.:P

Autofocus-Knows.jpg

μια χαρα φοκους εκανε

το βυζι ειναι πιο σημαντικο απο τη χελωνα

Δημοσ.

Δεν συμμετάσχω σε αυτό το κατάφωρο cheat εναντίον των υπολοίπων (μπορεί να μην το βλέπεις αλλά σου κραδαίνω τον δείκτη απειλητικά ;ρ), ξέρεις.:Ρ

Δημοσ.

Δεν συμμετάσχω σε αυτό το κατάφωρο cheat εναντίον των υπολοίπων (μπορεί να μην το βλέπεις αλλά σου κραδαίνω τον δείκτη απειλητικά ;ρ), ξέρεις.:Ρ

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο που συμμετείχατε στην διαδικασία πίσω από την πλάτη όλων εμάς που πήραμε μέρος σε αυτό το διαγωνισμό επειδή μας αρέσει το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ tablet pc της Acer και ΔΕΝ θέλουμε απλά να το πουλήσουμε ( ή τουλάχιστον εγω δεν ξέρω για τουσ άλλους) ..... μου φάνηκε π'αρα πολύ περίεργο τόσα πολλά άτομα να τους αρέσει απλά μια μπάλα του βόλλευ.. και να τρελαθούν στα like.. και επειδή διαβάζω χρόνια το forum (ασχέτως του profile που χρησιμοποιώ για να γράψω τώρα) είδα το post σήμερα εδώ και το κρίνω επειικώς απαράδεκτο διότι τα χρήματα όλοι για κάποιο σκοπό θα τα θέλουμε προφανώς...Το θα πουλήσω το κινητό μου και το tablet ( να δω ποιος θα το αγοράσει)εμένα δεν μου λέει τίποτα. Αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι η "πλάγια" οδός που χρησιμοποιήθηκε για να κερδιθεί ο διαγωνισμός και θα προτιμούσα ντόμπρα να το γράψεις μπροστά σε όλους τους διαγωνιζόμενους παρά τα ¨"σχόλια" που διάβασα εδώ σήμερα για τους άλλους διαγωνιζόμενους δημοσίως χωρίς να το ξέρουν.. Η πλάγια όδος μας έφαγε όλους μας όπως προειπώθηκε και από τους υπόλοιπους αλλά είναι κρίμα πραγματικά για όλους μας που πήραμε μέρος σε αυτό το διαγωνισμό και νόμιζες και πως δεν θα το δούμε στο μεγαλύτερο ελληνικό forum... Τα λέω αυτά όχι για να τσαμπουκαλευτώ αλλά γιατί όλοι στη θέση μου το ίδιο θα έκαναν και μην το αρνηθείτε... Κρίμα πραγματικά...

Δημοσ.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο που συμμετείχατε στην διαδικασία πίσω από την πλάτη όλων εμάς που πήραμε μέρος σε αυτό το διαγωνισμό επειδή μας αρέσει το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ tablet pc της Acer και ΔΕΝ θέλουμε απλά να το πουλήσουμε ( ή τουλάχιστον εγω δεν ξέρω για τουσ άλλους) ..... μου φάνηκε π'αρα πολύ περίεργο τόσα πολλά άτομα να τους αρέσει απλά μια μπάλα του βόλλευ.. και να τρελαθούν στα like.. και επειδή διαβάζω χρόνια το forum (ασχέτως του profile που χρησιμοποιώ για να γράψω τώρα) είδα το post σήμερα εδώ και το κρίνω επειικώς απαράδεκτο διότι τα χρήματα όλοι για κάποιο σκοπό θα τα θέλουμε προφανώς...Το θα πουλήσω το κινητό μου και το tablet ( να δω ποιος θα το αγοράσει)εμένα δεν μου λέει τίποτα. Αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι η "πλάγια" οδός που χρησιμοποιήθηκε για να κερδιθεί ο διαγωνισμός και θα προτιμούσα ντόμπρα να το γράψεις μπροστά σε όλους τους διαγωνιζόμενους παρά τα ¨"σχόλια" που διάβασα εδώ σήμερα για τους άλλους διαγωνιζόμενους δημοσίως χωρίς να το ξέρουν.. Η πλάγια όδος μας έφαγε όλους μας όπως προειπώθηκε και από τους υπόλοιπους αλλά είναι κρίμα πραγματικά για όλους μας που πήραμε μέρος σε αυτό το διαγωνισμό και νόμιζες και πως δεν θα το δούμε στο μεγαλύτερο ελληνικό forum... Τα λέω αυτά όχι για να τσαμπουκαλευτώ αλλά γιατί όλοι στη θέση μου το ίδιο θα έκαναν και μην το αρνηθείτε... Κρίμα πραγματικά...

Αυτα τα πλεονεκτηματα εχει να εισαι ενεργο μελος σε ενα απο το πιο δημοφιλη forum στην Ελλαδα.Ας ησουνα και εσυ ενεργο μελος και θα εβλεπα αμα δεν ζητουσες βοηθεια αμα υπηρχε σοβαρος λογος.Το ξανατονιζω : αμα υπηρχε σοβαρος λογος.

Δημοσ.

δηλ.τωρα για να καταλαβω πιστευει καποιος οτι η αλλη φωτο στην φλωρεντια με τα 500+like τα πειρε με διαφορετικο τροπο?

το πρωτο like στο fb site tou msystem δεν χρειαζετε ειναι απλα διαφημιση.

επιπλεον η msystem οφειλει:P να κανει κληρωση εδω μιας και εκανε μπαμ οτι τους οφελησε το φορουμ

αφου πας στο ιεκ μετα πως θα το πληρωνεις καθε μηνα?

Δημοσ.

δηλ.τωρα για να καταλαβω πιστευει καποιος οτι η αλλη φωτο στην φλωρεντια με τα 500+like τα πειρε με διαφορετικο τροπο?

επιπλεον η msystem οφειλει:P να κανει κληρωση εδω μιας και εκανε μπαμ οτι τους οφελησε το φορουμ

Ε ναι γιατί αν δεις αυτή έχει κάπου στους 230 φίλους αν θυμάμαι καλά και η φωτογραφία της έχει 500+ like. Πάντα με τη νόμιμη οδό τα μάζεψε. :-D

Τέλος πάντων. Κάντε like σε αυτό το διαγωνισμό και από τον επόμενο θα γίνουμε όλοι μας καλά παιδιά και δε θα ζητάμε χάρες. :P

Δημοσ.

ή θα πιανουμε τετοιους διαγωνισμους θα κερδιζουμε και θα το δημοπρατουμε σε ενα ποστ για να μαστε ολοι οκ:P

πως και δεν φαινετε στο google τα λινκ απο φωτος του fb?

Δημοσ.

Αυτα τα πλεονεκτηματα εχει να εισαι ενεργο μελος σε ενα απο το πιο δημοφιλη forum στην Ελλαδα.Ας ησουνα και εσυ ενεργο μελος και θα εβλεπα αμα δεν ζητουσες βοηθεια αμα υπηρχε σοβαρος λογος.Το ξανατονιζω : αμα υπηρχε σοβαρος λογος.

Σοβαρός λόγος... Τα 300 ευρώ δεν τον σώζουν με τίποτα... να δω πως θα πληρώσει τα δίδακτρα κα γενικά αφορμές είναι αυτά ο καθένας θα μπορούσε να γράψει ένα λόγο για να κερδίσει..

Δημοσ.

Θα σχολιασω σοβαρα την απαντηση σου, και ας μπαίνεις απο μόλις δημιουργημένο προφιλ και όχι απο το κανονικό σου για να βλέπουμε πιο σοβαρό μέλος υποστιρίζει τέτοια λεγόμενα που έχουν ειπωθεί ξανά εδώ μεσα.. έχω δικαιολογηθεί ήδη 2 φορές :-)

1.Πισω απο την πλάτη;

Ο διαγωνισμός καθαρά λέει,

από το χρήστη Msystems, Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011 στις 5:01 μ.μ.

Η νικήτρια φωτογραφία με τα περισσότερα likes

Πηγη http://www.facebook.com/notes/msystems/acer-iconia-tablet-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-92011-/208600322534824

Οποτε δεν υπαρχει τιποτα πισωπλατο.. :-)

2.Πλαγια οδος για να κερδιθει ο διαγωνισμος.. ; srsly.. Aσε που τιποτα δεν εχει κερδιθει ακομη. :-)

3.Ναι ακριβως, δεν ηθελα να το δειτε.. wtf

4. Για τις φωτογραφιες των αλλων "διαγωνιζομενων" εχω μιλησει με τα καλυτερα λόγια..

Ευχαριστω πολυ και παλι τα παιδια που αγνοουν τις αλλες πανεμορφες φωτογραφιες των αλλων παιδιων για να βοηθησουν εμενα :)

και θεωρω οτι δεν ειμαι καν στην τετραδα.. αυτο δεν θες να ακουσεις;

5. Σαν χρονια μελος σε αυτο το Forum θα επρεπε να ξερεις οτι απαγορευετε να υπαρχει 2ο προφιλ υπο τον ιδιο χρηστη, ετσι; :-) Οποτε θα κανω το καθηκον μου και θα κανω το report μου..

Σοβαρός λόγος... Τα 300 ευρώ δεν τον σώζουν με τίποτα... να δω πως θα πληρώσει τα δίδακτρα κα γενικά αφορμές είναι αυτά ο καθένας θα μπορούσε να γράψει ένα λόγο για να κερδίσει..

Σπαταλαω 1 με 2 ωρες πλεον την ημερα να ψαχνω για δουλεια φιλε μου.. να μην σε ενδιαφερει το τι κανω.. ας διαβαζες τα προηγουμενα ποστ..

αφου πας στο ιεκ μετα πως θα το πληρωνεις καθε μηνα?

Απ' οτι ειδα δεν γινετε "Like" στην φωτο χωρις "like" στην MS :S

Οσο για το 2ο αυτο που ειπα παραπανω.. :-) Προσπαθω να ειμαι αισιοδοξος και να παλευω γι'αυτο που θελω επειδη δεν μπορω να εχω υποστιριξη απο καπου...

Βtw μακαρι να δουλευα στην MS :P

Αν νικησω θα το βρω και ως δικαιολογια για να ρωτησω για δουλεια, οτιδηποτε εκει μεσα ακομα και αποθηκη.. αλλα δεν :P

Δημοσ.

Επειδή έχεις ένα δίκιο και νομίζω και εγώ πως αδικούνται οι υπόλοιποι συμμετέχοντες....

Unlike! :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...