Aplostra Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 δε νομίζω οτι η μπαλα του μπιτςβολει αξίζει 700 λαικ και η νυχτερινή λήψη οχι.
doutsos13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραία η φώτο την είχες βάλει και στο Photos from your cameras.. ε? Anyway καλή σταδιοδρομία
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλαδή ψηφίζουμε όχι όποια θεωρούμε την πιο καλή φωτό αλλά αυτήν με τα περισσότερα κονέ ? ... ωραίος διαγωνισμός
giorgos147 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 δε νομίζω οτι η μπαλα του μπιτςβολει αξίζει 700 λαικ και η νυχτερινή λήψη οχι. Τώρα τι αξίζει και τι όχι... Το θέμα είναι ότι το παιδί χρειάζεται όπως καταλάβατε χρήματα ώστε να σπουδάσει. Αν βάζουμε και πάνω από τις σπουδές μία καλή φωτογραφία, μπορώ να πω ότι βρήκα τον λόγο για τον οποίο αυτή η χώρα έχει ξεφύγει.
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Εντελώς άκυρο το ποστ σου και δεν κανω flood carecups για να μην χαλάσω το post. Οι φιλίες και τα "χατήρια" και το "εε αφού είναι γνώστος ας κάνουμε τα στραβά μάτια" χαλάσανε αυτό τον τόπο FYI.
giorgos147 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Οι φιλίες και τα "χατήρια" και το "εε αφού είναι γνώστος ας κάνουμε τα στραβά μάτια" χαλάσανε αυτό τον τόπο FYI. Συγγνώμη, εγώ είμαι από Χαλκίδα και το παιδί απ'όσο ξέρω από Αθήνα. Τι φιλίες μου λες εσύ τώρα χωρίς να ξέρεις τι παίζει... Επίσης, προφανώς και δε θα έκανα "Like" στη φωτογραφία, απλά για να κερδίσει το δώρο αν δεν υπήρχε τόσο σοβαρός σκοπός. Εδώ μιλάμε για 500€ ξερωγω που είναι αμελητέα μπροστά σε ένα όνειρο ζωής, όπως του ότι το παιδί θέλει να σπουδάσει μαγειρική και υποθέτω ότι το έχει ως όνειρο. Τέλος, κανείς δε σας απείλησε στο να κάνετε Like. Μία βοήθεια απλά ζήτησε. Επειδή δε θέλω να κλειδωθεί προφανώς το θέμα, το σταματάω εδώ. Χίλια συγγνώμη προς τους διαχειριστές για το Flame που δημιούργησα.
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Προφανώς δεν κατάλαβες ντιπ από ότι είπα. αλλά είμαστε offtopic
UpToDate_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 δε νομίζω οτι η μπαλα του μπιτςβολει αξίζει 700 λαικ και η νυχτερινή λήψη οχι. Ωραία η φώτο την είχες βάλει και στο Photos from your cameras.. ε? Anyway καλή σταδιοδρομία Ναι, απλα χρειαστηκα λίγη ακομη "βοηθεια" Δηλαδή ψηφίζουμε όχι όποια θεωρούμε την πιο καλή φωτό αλλά αυτήν με τα περισσότερα κονέ ? ...ωραίος διαγωνισμός Συγγνώμη, εγώ είμαι από Χαλκίδα και το παιδί απ'όσο ξέρω από Αθήνα. Τι φιλίες μου λες εσύ τώρα χωρίς να ξέρεις τι παίζει...Επίσης, προφανώς και δε θα έκανα "Like" στη φωτογραφία, απλά για να κερδίσει το δώρο αν δεν υπήρχε τόσο σοβαρός σκοπός. Εδώ μιλάμε για 500€ ξερωγω που είναι αμελητέα μπροστά σε ένα όνειρο ζωής, όπως του ότι το παιδί θέλει να σπουδάσει μαγειρική και υποθέτω ότι το έχει ως όνειρο.Τέλος, κανείς δε σας απείλησε στο να κάνετε Like. Μία βοήθεια απλά ζήτησε.Επειδή δε θέλω να κλειδωθεί προφανώς το θέμα, το σταματάω εδώ.Χίλια συγγνώμη προς τους διαχειριστές για το Flame που δημιούργησα. Τα ειπε όλα ο Γιωργος Δεν ειμαι σε φάση,με την καμια, μα με την καμια να βρω τα 400€ τα όποια θα πάρω αν το κερδίσω και το πουλησω.Και αν και δεν θελω να αναλυσω τα οικονομικα μου, Το μονο που μπορουν να κανουν οι δικοι μου σαν δωρο,οι γιαγιαδες δηλαδη γιατι οι δικοι μου ειναι σε χειροτερη μοιρα απο εμενα.. ειναι τα μαχαιρια,τις στολες,και το κοστουμι που μπορει να χρειαστει.. που πανε καμια 400αρα και μενουν για το μελλον.. Δεν ειπα ουδεποτε να κανετε αυτα τα 2 "Like", δεν αναγκασα κανεναν.. το μονο που εκανα ηταν να το ζητησω και οποιος μπορει και θελει, ας ριξει αυτα τα 2 "Like" γιατι θα με βοηθουσαν αρκετα στο να βρω τα χρηματα της εγγραφης.. Θα μου πειτε,ωραια γιατι δεν πας στο ΕΠΑΣ της αναβυσσου που εχεις κανει ηδη αιτηση εγγραφης; Η συγκεκριμενη σχολη λειτουργει τετραμηνα στον τομεα της μαγειρικης εδω και 2 χρονια και οχι 8μηνα.. και στους 2 μηνες απο τους 4 δεν υπαρχουν υλικα, επειδη ειναι κρατικη η σχολη. Σε σχεση με την ιδιωτικη που θα εχει και τους 8 μηνες του χρονου τα υλικα.. γενικα οι γνωσεις μου θα ειναι αρκετα καλυτερες εκει, για το μελλον μου, για να μην ειμαι στην ιδια μοιρα με τους δικους μου... Τελος παντων δεν μου ειναι ευκολο να τα αναλυω αυτα, ψυχικα ειδικα.. Οποιος θελει ας με βοηθησει Οποιος θελει ας ψηφησει βαση φωτογραφιας Οποιος θελει ας μην ασχοληθει καν με εμενα.. Ευχαριστω πολυ και παλι τα παιδια που αγνοουν τις αλλες πανεμορφες φωτογραφιες των αλλων παιδιων για να βοηθησουν εμενα I'll be back in some hours βγαινω να ψαξω για δουλεια οπως κανω εδω και κανα μηνα.. μην κανετε το θεμα να κλειδωθει παρακαλω
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Επείδη με έκανες quote θα πω τι εννοούσα πολύ σύντομα και απλά. Θα έβρισκα έντιμο να ανοίξεις topic και να ζητήσεις βοήθεια σε ένα απο τα μεγαλύτερα ελληνικά forum μόνο εάν και εφόσον ήξεραν/ήταν μέλη/είχαν πρόσβαση ΚΑΙ άνοιγαν και αντίστοιχο topic όλοι όσοι πέρνουν μέρος σε έναν έτσι και αλλιώς τελείως χαζό διαγωνισμό που σου ζητάει να κάνεις like το γνωστό σου και όχι το ίδιο το αντικείμενο ως τεχνική, ποιότητα etc etc Το που θα χαλάσεις το δώρο/χρήματα θα μου επιτρέψεις να μου είναι εντελώς αδιάφορο όπως δεν θα βοήθαγα ποτέ ένα παιδάκι της Νιγηρίας η έναν πεινασμένο του Κοσσόβου. Αυτά χωρίς ίχνος "κακίας" προς εσένα. Ας πούμε ότι είμαι ο γκρινιάρης απο τα στρουμφάκια.
kanesaxo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Έκανα κι εγώ. Καλή σου επιτυχία. Το καταντήσατε κοινωνικοπολιτικό το τόπικ. Όποιος δε γουστάρει,ας μη τρολλάρει. Κάνε το καλό και τέλος.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Στον επομενο διαγωνισμο σειρα μου να ανοιξω topic !
xpapias Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 +1 και από εμένα. Το καλό που σου θέλω να το πουλήσεις εδώ μέσα εεε!
UpToDate_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 +1 και από εμένα. Το καλό που σου θέλω να το πουλήσεις εδώ μέσα εεε! .... Σε περιπτωση που κερδιθει απο εμενα θα φυγει 20% off μεσα στο Ιnsomnia .. Αν κερδιθει τελικως θα τηρησω την υποσχεση μου
nikos21aek Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Την έκανε τη διαφήμηση στο Insomnia το ΜSystem.Από τον επόμενο διαγωνισμό θα έχουν μπεί τουλάχιστον 100 παραπάνω φωτός από εδώ. Εντωμεταξύ autofocus fail στη φώτο τώρα που την ξαναβλέπω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.