Nemesisgr89 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 απλά έλεος και εσύ..... ο χριστός και η παναγία όλο το forum εναντίον μου επειδή μάζεψα τα likes αυτά μέσω γνωστών... και πως ξέρω και εγώ πως δεν έκαναν άλλοι τπτ τέτοιο... από το πρωί είμαι πάνω μερικές φορές και άλλες ο Νίκος (page 8) έλεος θα παρακαλούσα να σταματήσετε να γράφετε δημόσια στο group ότι @@ρια σας έρθει στο μυαλό για cheat... ψάξτε ένα ένα τα προφιλε και ρωτήστε αν έχετε τόσο πολύ χρόνο ...τι σκατά άλλο να πω κόψτε το ...
Ntinaras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 δηλαδη αυτο το πραγμα ανταλλασσει Likes απο ενα ατομο σε ενα αλλο κατι σαν τορεντ?
giorgos147 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 απλά έλεος και εσύ..... ο χριστός και η παναγία όλο το forum εναντίον μου επειδή μάζεψα τα likes αυτά μέσω γνωστών 600+ γνωστοί... σε 2 ώρες... της τελευταίας στιγμής δηλαδή. 5 μέρες τι στο καλό έκανες; Αν ήταν έτσι, τώρα έπρεπε να είχες φτάσει τα 20.000 Likes και δεν τα παραλέω. Ας είμαστε σοβαροί. Τέλος πάντων.
Toufas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 απλά έλεος και εσύ..... ο χριστός και η παναγία όλο το forum εναντίον μου επειδή μάζεψα τα likes αυτά μέσω γνωστών... και πως ξέρω και εγώ πως δεν έκαναν άλλοι τπτ τέτοιο... από το πρωί είμαι πάνω μερικές φορές και άλλες ο Νίκος (page 8) έλεος θα παρακαλούσα να σταματήσετε να γράφετε δημόσια στο group ότι @@ρια σας έρθει στο μυαλό για cheat... ψάξτε ένα ένα τα προφιλε και ρωτήστε αν έχετε τόσο πολύ χρόνο ...τι σκατά άλλο να πω κόψτε το ... 1300 φιλοι σε 3 accounts οπως λες, δεν μας κανουν 2800 likes και αυτο ειναι αν ολοι στις λιστες σας πατησανε like... ελεος δεν ειμαστε απο χτες στο internet
Nemesisgr89 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 1300 είναι τα αδέρφια μου είπααααααα διάβασε πρώτα... και πόσους φίλους έχω που το βάλανε στο προφιλε τους μέτρα.... δεν σημαίνει πως παίρνεισ λικεσ μόνο από τους δικούς σου φίλους, τι να σας πω δεν θα ασχοληθώ άλλο ψάξτε και ρωτήστε ότι θέλετε που μου ξέρετε και από internet όλοι σας
tsifotis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Τέλος πάντων παιδιά. Ο διαγωνισμός πλέον έληξε. Ας το αφήσουμε το θέμα ως έχει. 600+ γνωστοί... σε 2 ώρες... της τελευταίας στιγμής δηλαδή. 5 μέρες τι στο καλό έκανες; Αν ήταν έτσι, τώρα έπρεπε να είχες φτάσει τα 20.000 Likes και δεν τα παραλέω. Ας είμαστε σοβαροί. Τέλος πάντων. Τι συνεβει σε αυτα τα 30 λεπτα;;;
giorgos147 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 1300 είναι τα αδέρφια μου είπααααααα διάβασε πρώτα Επίδομα πολύτεκνου παίρνει η οικογένειά σου, ή σας το κόψανε; Κρύο, αλλά να χαλαρώσει λίγο η κατάσταση. Δε μπορώ να ακούω περισσότερα σαν αυτά. Τι συνεβει σε αυτα τα 30 λεπτα;;; Εμένα γιατί με έβαλες σε Quote;
tsifotis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Λες το θεμα εληξε 12.15 και 12.46 να το γυρνας εναντιον της νικητριας ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... Δεχθηκες απειλες; μπονους; χακαρανε τον λογαριασμο σου; δεχθηκες υπνωτισμο απο τον συμφορουμιτη; Περα απ την πλακα, ο διαγωνισμος ητανε: φερτε μας μελη ακομα και με πλαγια μεσα. May the most hungry/connected win
giorgos147 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικά, αυτή μας η καχυποψία θα μας φάει. Ηρέμησε. Εδώ ο Νίκος δεν έχει χρήματα ώστε να εγγραφεί στο πανεπιστήμιο, σε μένα θα έδινε μπόνους;
UpToDate_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικά, αυτή μας η καχυποψία θα μας φάει. Ηρέμησε. Εδώ ο Νίκος δεν έχει χρήματα ώστε να εγγραφεί στο πανεπιστήμιο, σε μένα θα έδινε μπόνους; ΙΕΚ ειναι ρε Ειπαμε θα βγαλω το πισι στο σφυρι κ το κινητο καποια στιγμη τωρα :Ρ Ηταν το plan B.
giorgos147 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ειπαμε θα βγαλω το πισι στο σφυρι κ το κινητο καποια στιγμη τωρα :Ρ Ηταν το plan B. Ετοιμάσου να βγάλεις και το κορμί σου. Για Plan C.
kabik Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μην ασχολείσαι Μαράκι...Στο τσίρκο δε θα αποδείξεις ό,τι δεν είσαι ελάφαντας!!!
giorgos147 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μην ασχολείσαι Μαράκι...Στο τσίρκο δε θα αποδείξεις ό,τι δεν είσαι ελάφαντας!!! Kaboom Kabik.
xri_ni Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Βγηκε κερδισμενο και το insomnia....πολλοι newbie!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.