UpToDate_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Σπερες Ηρθε η στιγμη να "ζητησω" και εγω μια μικρη βοηθεια απο οποιον ειναι μελος του Facebook και μπορει να βοηθησει με 2 απλα "Like". Ειναι ενας διαγωνισμος φωτογραφιας με θεμα τις καλοκαιρινες στιγμες.. και οποια φωτογραφια μαζεψει τα περισσοτερα "like" μεχρι τις 20/9/2011 Κερδιζει αυτοματα το επαθλο! Το οποιο πρεπει οπως και δηποτε να κερδισω.. Ειναι ενα ταμπλετ Σε περιπτωση που κερδιθει απο εμενα θα φυγει 20% off μεσα στο Ιnsomnia .. O λογος θα με ρωτησετε που θα το πουλησω, και ξεκινησα να γραφω αυτην την "χαρη"?.. Ειναι επειδη μολις τελειωσα το Λυκειο, και θελω να εγγραφω σε μια Ιδιωτικη Σχολη μαγειρικης πανω σε σταθμο του μετρο.. αν οχι θα πηγαινω καθε μερα στο ΕΠΑΣ της Αναβυσσου απο το Ιλιον για τα μαθηματα Οχι οτι με χαλαει, αλλα ειναι μεγαλη η κουραση.. Οποτε για να εγγραφω, θα πρεπει να κερδισω και να πουλησω το ταμπλετ, μαζι με το κινητο μου. (μαχαιρια,στολες κλπ θα ερθουν δωρο απο γιαγιαδες-και για να πλερωνω τους μηνες δουλεια-οπου ψαχνω ηδη..) Τα μιλησα ηδη με Lucifer, οπου τον ευχαριστω και έδωσε την αδεια για την δημιουργια του thread.. για να μην θεωρηθει προωθηση του καταστηματος,Facebook κλπ. Οποτε εχουμε και λεμε, πρωτα(1) "Like" εδώ http://www.facebook.com/www.msystems.gr Kαι μετα(2) εδω(η φωτογραφια μου) Οποια καλη ψυχη μπορει ας με βοηθησει, καλο θα κανει 2 "Like" ειναι αυτα *Το πολυ να κανω 2 bump μεχρι τις 20 του μηνα.. Thx:)
kabamaru21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 ψήφισα αυτη, γιατι ειναι ποιο ωραια φωτογραφία
nikos21aek Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 ψήφισα αυτη, γιατι ειναι ποιο ωραια φωτογραφία Αυτή καλύτερη. Έκανα like και εγώ.Κάνει λίγο μπαμ ότι το μαγείρεψες βέβαια και εσύ και η άλλη με την Bενετία.4000 άτομα η σελίδα 700 likes η φοτό σου.
Ntinaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 μιας και ειμαι κι εγω πολυ πισω και δε νικαω με τιποτα,θα σε ψηφισω
UpToDate_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 ψήφισα αυτη, γιατι ειναι ποιο ωραια φωτογραφία Α ναι, εχει παιχτει και λιγο επεξεργασια εκει, που και καλα απαγορευοταν να ειναι πειραγμενες :Ρ Αλλα κ εμενα ειναι στις αγαπημενες μου Εγώ σου έκανα 3 likes χααχχαχαχα Έκανα like και εγώ.Κάνει λίγο μπαμ ότι το μαγείρεψες βέβαια και εσύ και η άλλη με την Bενετία.4000 άτομα η σελίδα 700 likes η φοτό σου. Φλωρεντια ;ρ Ειναι και κοπελα.. δεν Btw οποτε βλεπει οτι ειμαι μπροστα, βαζει λυτους και δεμενους για να περασει μπροστα.. και δεν της παιρνει και πολυ ωρα.. μιας και ειμαι κι εγω πολυ πισω και δε νικαω με τιποτα,θα σε ψηφισω Εγω σου ειχα κανει απο την 1η μερα ακαρδε! :Ρ Να στε καλα.. Θενκ γιου all χρωσταω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.