Προς το περιεχόμενο

πλυντήριο ρούχων εξωτερικού χώρου

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λόγω έλλειψης χώρου στο σπίτι έχω μπεί στη διαδικασία -εάν υπάρχει- να βάλω το πλυντήριο ρούχων στο μπαλκόνι, αλλά σκεπτόμενος πως έξω θα υποφέρει από υγρασίες κλπ. μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω εάν υπάρχουν πλυντήρια ρούχων που να μπορεί να τα τοποθετεί κανείς σε εξωτερικούς χώρους. :mrgreen:

Δημοσ.

Λόγω έλλειψης χώρου στο σπίτι έχω μπεί στη διαδικασία -εάν υπάρχει- να βάλω το πλυντήριο ρούχων στο μπαλκόνι, αλλά σκεπτόμενος πως έξω θα υποφέρει από υγρασίες κλπ. μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω εάν υπάρχουν πλυντήρια ρούχων που να μπορεί να τα τοποθετεί κανείς σε εξωτερικούς χώρους. :mrgreen:

Πλυντήρια ρούχων εξωτερικού χώρου υπαρχούν εδώ και πάρα πολλά χρόνια και μάλιστα φορητά όπως το παρακάτω

0605_2.jpg

ή εντοιχισμένα όπως στο παρακάτω βίντεο

http://www.youtube.com/watch?v=t2p40j898Bs

[ontopic]

Κλασσικά πλυντήρια ρούχων εξωτερικού χώρου δεν υπάρχουν. Αν όμως μπορέσεις να βρεις κάποιο παλιότερης τεχνολογίας με ελαχιστα ηλεκτρονικά, μπορείς να το βάλεις στο μπαλκόνι, αρκεί να μην βρέχεται.

[/ontopic]

Δημοσ.

Αυτο που εχω δει απο φιλους ειναι να το βαζουν στο μπαλκονι αλλα μεσα σε μεγαλο πλαστικο κουτι με πορτες. Ετσι και δεν βρεχεται αλλα και δεν σκονιζεται. Ειδικα πλυντηρια δεν εχω ακουσει πουθενα να υπαρχουν.

Δημοσ.

Κοιτα τα πλυντήρια οπως το φανταζομαι, πρεπει να εχουν καποια ανοχη (κατάλληλες μονώσεις για τα ηλεκτρονικά) στην υγρασία,, ειναι κατασκευασμενα για το μπανιο γαρ!

Τωρα εαν δεν βρεχετε δεν βλεπετε απο τον ηλιο και δεν ζεις σε καποια βόρια πόλη με χιονιά τον χειμωνα και πολυ κρυο, δεν νομιζω να παθει και κατι..

Δημοσ.

παιδιά που μπορώ να βολέψω την αποχέτευση των νερών του πλυντηρίου όμως; καμιά καλή πατέντα, γιατί σίγουρα στο λούκι για τα όμβρια δεν θα μπορώ γιατί θα βγαίνουν στο δρόμο σαπουνάδες κλπ.

lary7 πως το έχουν βολέψει αυτό οι φίλοι σου;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μπορώ στην extra είσοδο (κόκκινο βέλος) που υπάρχει στο σιφώνι μου να προσθέσω ταυτόχρονα ένα πλυντήριο ρούχων αλλά και πιάτων; τί αντάπτορα θα χρειαστώ;

post-74587-0-23699700-1316955279_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...