Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια. Βρηκα μεσα σε μια κουτα 2 καρτες audigy και θελω να δωσω τη μια σε ενα φιλο που του χαλασε η onboard. Το προβλημα ειναι πως δεν γραφουν πανω τους το μοντελο (π.χ. audigy SE, LE κλπ.) και δεν ξερω ποια απο τις δυο ειναι καλυτερη για να του δωσω. Οι καρτες ειναι διαφορετικες μεταξυ τους. Η μια ειναι σχεδον διπλασια σε ογκο απο την αλλη και εχει και extra θυρες ακομα και gameport. Το μονο που καταφερα να βρω πανω στα PCB τους ειναι πως η μια γραφει πανω SB0160 (αυτη με τις extra θυρες και το gameport) και η αλλη SB0570 (η μικρη σε ογκο). Ξερει κανεις να μου πει τις διαφορες ή καποιο site με τα χαρακτηριστικα τους? Ποια ειναι η καλυτερη? Ευχαριστω
SPANK Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Πρέπει να ειναι αυτές οι 2 Αν η πρώτη ειναι η SE τοτε ειναι η 7.1 με βάση τα στοιχεία της στο internet οποτε και καλύτερη. Αν και να σου πω την αλήθεια δεν νομίζω να ακούσει και μια τρομερή διαφορά απο την μια στην αλλη γιατι ειναι ανάλογα και τα ηχεία που έχει
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι φιλε μου αυτες ειναι. Σε ευχαριστω πολυ
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 μια βοηθεια ακομα αν γινεται... εδωσα στον φιλο την καρτα (αυτη με το gameport) γιατι εχει και joystick για mame! του κατεβασα drivers (για XP) αλλα δεν του κανει εγκατασταση. μαλλον βρηκα λαθος drivers. πως θα βρω τους σωστους? υπαρχει κανενα direct link? ευχαριστω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.