koslibpro Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας, Εχω στησει εδω και καιρο στο λαπτοπ μου τον apache με phpmyadmin και mysql για τις βασει;.λειτουργουσε μια χαρα.και σημερα,κατεβαζοντας ενα cms προκειμενου να το δοκιμασω τλ περασα στον public html folder μου,αποπου σερβιρει ο apache.και μολις πηγαινα στο localhost απο τον firefox,επελεγα τον συγκεκρκμενο φακελο με το cms να ανοιξει,κ μ ανοιξε απλα μια λευκη σελιδα. Λεω θα ειναι μαπα το cms αυτο..οποτε πηγα να βαλω ενα drupal που ειναι κοινως αποδεκτο ωστε να ελεγξω σχετικα τι παιζει..και παλι τα ιδια! Γιατι μου βγαζει αυτην την μεηκη σελιδα χωρις να εζω πειραξει τιποτα..?τι να κανω για να διορθωσω το προβλημα αυτο..? Ευχαριστω εκ των πρωτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μερικά αρχεία/φάκελοι ορισμένων cms θέλουν full permissions. Αν δεν προορίζεται για επαγγελματική χρήση και έχεις σκοπό να παίξεις, δοκίμασε >chmod -R 777 cmsfolder/ Ποιο cms έβαλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μερικά αρχεία/φάκελοι ορισμένων cms θέλουν full permissions. Αν δεν προορίζεται για επαγγελματική χρήση και έχεις σκοπό να παίξεις, δοκίμασε >chmod -R 777 cmsfolder/ Ποιο cms έβαλες; προοριζεται για να τεσταρω και να δοκιμασω καποια πραγματα που θα εφαρμωσω αργοτερα σε επαγγελματικη χρηση.. ουσιαστικα για παιξιμο δηλαδη.. εβαλα το Joomla 1.7 για να δοκιμασω καποια πραγματα στις δυνατοτητες του και να δω ποσο με βολευει για να αναπτυξω σε αυτο το cms το site που θελω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaosmaster Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Βαλε xampp.. κατι εχεις κανει λαθος κατα την εγκατασταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Βαλε xampp.. κατι εχεις κανει λαθος κατα την εγκατασταση Οχι δεν νομιζω πως εχω κανει καποιο λαθος,απο την στιγμη που ολα τα cms που εχω στησει τρεχουν κανονικα..στο τελευταιο μονο μου παρουσιαστηκε αυτο το προβλημα,δηλαδη ειναι κατι που συνεβη τελευταιως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.