Προς το περιεχόμενο

Καλώδιο τροφοδοσία αγγλικού τύπου

Vasilis 07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα από amazon.uk τα ηχεία Creative T40 SII. Με το που άνοιξα την συσκευασία διαπίστωσα ότι περιέχει μόνο καλώδιο τροφοδοσίας αγγλικού τύπου. Τώρα τί κάνω ? Τους το λέω και είτε μου στέλνουν το σωστό καλώδιο ή αν δεν γίνετε τους τα στέλνω πίσω ? β) Πάω σε ένα ηλεκτρομάγαζο και παίρνω καλώδιο, αλλά το θέμα είναι επειδή μεσολαβεί και μετασχηματιστής μην γίνει καμιά βλακεία.

ΥΓ: Έχω στείλει ήδη e-mail στην Creative.

Δημοσ.

Μην αγχωνεσαι. Αγοράζεις αυτο με 1,50€ και είσαι οκ! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751347

Δεν είναι υποχρεωμένη η creative ή το amazon να σου δώσει ανταπτορα απτή στιγμή που στην Αγγλία έχουν αλλού τύπου φυς ρευματος.

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια.

Όσο για το άλλο που λές δεν συμφωνώ. Υποχρέωση δεν έχουν, αλλά αφού γνωρίζει το amazon ότι μέσα περιέχει άλλο καλώδιο μην τον στέλνεις Ελλάδα ή τουλάχιστον ενημέρωσε πρώτα. Πάντως στο manual περιλαμβάνονται και τα Ελληνικά.

Δημοσ.

Όσο για το άλλο που λές δεν συμφωνώ. Υποχρέωση δεν έχουν, αλλά αφού γνωρίζει το amazon ότι μέσα περιέχει άλλο καλώδιο μην τον στέλνεις Ελλάδα ή τουλάχιστον ενημέρωσε πρώτα. Πάντως στο manual περιλαμβάνονται και τα Ελληνικά.

Και εσύ πας σε αγγλική σελίδα,δεν ξέρεις ότι έχουν άλλο ρεύμα εκεί;;

Τέλος πάντων δες πρώτα τι λέει ο μετασχηματιστής 99% θα λέει 110-240V οπότε είσαι οκ με αυτό που λέει ο greekparot αλλά σιγουρέψου καλλίτερα.

Δημοσ.

Τέλος πάντων δες πρώτα τι λέει ο μετασχηματιστής 99% θα λέει 110-240V οπότε είσαι οκ με αυτό που λέει ο greekparot αλλά σιγουρέψου καλλίτερα.

100-240 γράφει.

Δημοσ.

Η νομοθεσία υποχρεώνει την εκάστοτε εταιρεία να παρέχει σωστά καλώδια για τη χώρα πώλησης. Αν ο αγγλος ψωνίσει από Ελλάδα, δεν δύναται να υποχρεώσει τον πωλητη να του παρέχει δωρεάν ειδικό καλώδιο για την Αγγλία.

Πάρε τον μετατροπέα από το e-shop. Θα κάνεις άψογα τη δουλειά σου.

Το manual εχει και ελληνικά γιατί τυπώνουν το ίδιο manual για πολλές χώρες (οικονομία).

Δημοσ.

US_PowerAdaptorsa.jpg

Αυτά γράφει πάνω ο μετασχηματιστής. Αντί για αντάπτορα μπορώ να αντικαταστήσω το κομμάτι καλωδίου αγγλικού τύπου με δικό μας και αν υπάρχει κάποιο link.

Δημοσ.

Μα και στην αγγλία 220 έχουν, δεν είναι αμερική με 110..ως προς αυτό λοιπόν δεν έχεις θέμα. πως είναι το καλώδιο; αποσπαται από το μετασχηματιστη; αν ναι, αλλάζεις το κομμάτι αυτό με ένα που να έχει φις για τις δικές μας πρίζες. Αν όχι, παίρνεις έναν ανταπτορα και τελειωνεις. Μην σου πω ότι πιο φτηνή λύση είναι ο ανταπτορας (στο eshop μάλλον είναι κι ακριβός...στο 1 ευρώ μπορείς να τους βρεις αυτούς αλλού αν ψάξεις ακόμα και σε μαγαζιά γειτονιάς), εγώ με τέτοιους εχω ότι εχω φέρει από αγγλία από όταν εμένα εκεί.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

To καλώδιο από την μια πλευρά του μετασχηματιστή είναι αποσπόμενο (αυτό που καταλήγει στην πρίζα), όπως συμβαίνει με εξωτερικούς δίσκους και κάποιες οθόνες. Επειδή είμαι λίγο ψείρας προτιμώ να αντικαταστήσω το καλώδιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...