Προς το περιεχόμενο

Private tracker CMS

koslibpro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Που λετε για την παρεα μου αλλα και για εκπαιδευτικους σκοπους θελω να στησω εναν tracker.την χρηση πιστευω την καταλαβαινετε,σημειωσεις μαθηματων,τραγουδια,κανα προγραμμα κτλπ..θα ηθελα να μου προτινετε καποιο tracker cms αν γνωριζετε,καθως οτι εχω βρει μεχρι ωρας δεν με ικανοποιησε επαρκως..

Ευχαριστω πολυ

android.png

Δημοσ.
Με ενδιαφέρει και εμένα το ίδιο. Ποιους έχεις βρει φίλε koslibpro?

Ειχα βρει εναν αρκετα καλο που δεν ειχε καν ονομα ομως,δηλαδη ο φακελος εγραφε απλα tracker!μετα απο λιγες μερες συναντησα ομως διαφορα προβληματα οπως το να μην ανεβαινουν τα torrents!αργοτερα βρηκα εναν x-tracker που τον δοκιμασα ομως δεν με ικανοποιησε καθολου απο την πρ τη στιγμη και τελος βρηκα εναν ipb nulled με ονομα tb tracker,στον οποιο ο μισος κωδικας επρεπε να πειραχτει για να τρεξει αποτελεσματικα.

Εσυ τι εχεις βρει μεχρι ωρας φιλε μου?

android.png

Δημοσ.

Ειχα βρει εναν αρκετα καλο που δεν ειχε καν ονομα ομως,δηλαδη ο φακελος εγραφε απλα tracker!μετα απο λιγες μερες συναντησα ομως διαφορα προβληματα οπως το να μην ανεβαινουν τα torrents!αργοτερα βρηκα εναν x-tracker που τον δοκιμασα ομως δεν με ικανοποιησε καθολου απο την πρ τη στιγμη και τελος βρηκα εναν ipb nulled με ονομα tb tracker,στον οποιο ο μισος κωδικας επρεπε να πειραχτει για να τρεξει αποτελεσματικα.

Εσυ τι εχεις βρει μεχρι ωρας φιλε μου?

android.png

τίποτα..δεν είχα χρόνο δυστυχώς. :-(

Ψάχνω για να φτιάξω έναν σπιτικό serverάκο σε freebsd για να βάζω αρχεία και να τα έχω όπου και να είμαι απλά με το utorrent.

Ξέρω μπορείς να μου πεις να κάνω FTP αλλά το torrent είναι καλύτερο :)

Δημοσ.

http://sourceforge.n...hpmybittorrent/

αυτό εχω στήσει. σχετικά εύκολα....

εγω αυτο το εστησα και μετα δεν γινοταν τιποτα..ακομα και Log in οταν εκανα η πηγαινα στο admin.php ,μου εβγαζε οτι δεν δινω τα σωστα στοιχεια...δεν μπορεσα να βγαλω ακρη..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...