Moderators stormrain Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα. Φιλη με παροχο Cosmote αποφασισε να ζητησει αιτηση φορητοτητας σε Vodafone. Μιλαει τηλεφωνικα με καποια εκπροσωπο της Voda και συμφωνει σε Χ προγραμμα με Χ επιδοτηση. Η Cosmote την καλει δινοντας της καλυτερη προσφορα. Οποτε παιρνει την Vodafone για να ακυρωσει τη φορητοτητα (οπως της ειπαν απο την Cote. Noμιζω.) Το προβλημα ειναι πως τρεχει απο την προηγουμενη εβδομαδα σε καταστημα της Voda, μιλαει τηλεφωνικα με την εξυπηρετηση και ακρη δεν εχει βγει, καθως (απ'ο,τι ειδε και η ιδια στον υπολογιστη του καταστηματος) ο αριθμος της προοριζεται για μεταφορα. Κατα συνεπεια απο την Cosmote της λενε πως δεν μπορουν να της ανανεωσουν το συμβολαιο για τον παραπανω λογο. Δεν μπορω να καταλαβω τι εχει κολλησει στη διαδικασια (εγω προσωπικα εχω κανει καμποσες αιτησεις και ακυρωσεις διχως προβλημα) και κυριως σε ποιον απο τους δυο παροχους πρεπει να απευθυνθω τελικα μηπως και ολοκληρωθει η διαδικασια και ηρεμησουμε. Στη θεωρια τωρα, δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να εχει γινει δεσμευση του αριθμου τηλεφωνου της απο τη στιγμη που ΔΕΝ εχει υπογραψει τιποτα...
nikoskon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Πέτρο όντως φαίνεται περίεργο να μην βγάζεις άκρη. Αποκλείεται η Vodafone να σε κρατάει με το ζόρι. Χαλάει την εικόνα της. Για 600€ (στην τύχη) από τα πάγια να σου κάνει τέτοια μανούρα; Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια διαδικασία που με την συγκατάθεση του συνδρομητή γίνεται ηχογράφηση και επιβεβαίωση στοιχείων τηλεφωνικά, κάτι το οποίο ενδεχομένως ισοδυναμεί με υπογραφή, και μετά η εταιρεία προχωρά σε υλοποίηση της φορητότητας. Η φίλη σου έχει πει όλο το story με το Ν και με το Σ;
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Και μένα μου φαίνεται εντελώς περίεργο ολο αυτό. Τους αναλυει κάθε φορά τι συμβαίνει και η πλάκα είναι πως δεν παίρνει αρνητική απάντηση, απλά στο τέλος δεν γίνεται η ακυρωση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.