CtrlFreak Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Διάβασα πριν από λίγο ένα άρθρο για την ακτινοβολία των κινητών και τις βλάβες που προκαλούν στους κυτταρικούς ιστούς. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το τέλος που πρότεινε θήκες made in Greece που μπορούν να μειώσουν πολύ την ακτινοβολία. Εντάξει πρόκειται καθαρά για διαφήμιση και απ όσο ξέρω δεν γίνεται να μειώσεις ακτινοβολία χωρίς να χάσεις το σήμα. Είναι και αυτό όπως τα υπόλοιπα βραχιολάκια και economizer? Για όσους θέλουν λινκ του site. http://www.mobilepro.gr/
abc Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 14 Σεπτεμβρίου 2011 - Κατ' αίτημα του ιδίου Κρυμμένο από parsifal, 14 Σεπτεμβρίου 2011 - Κατ' αίτημα του ιδίου Άκυρο μηνυμα παρακαλώ να σβηστεί
apathya Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Υπαρχει καμια θηκουλα, οικπνομικη για το Motorola defy μου; Ενδιαφερον παντως...
kabamaru21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 οπως το ειπες και εσυ! βραχιολακια και κονομαΐζερ Βασικα όλη λογική πισω αυτο ειναι λαθος! Το κινητό εκπέμπει η/μ ακτινοβολία οκ? Εαν το μονώσεις με μια θηκη/κουτι/δωματιο whatever το κινητο αυτομάτως εκπέμπει με μεγαλητερη ισχυ για να επικοινωνήσει με τον σταθμο βασης! Με αποτελεσμα μεγαλύτερη κατανάλωση στην μπαταρια και ισχυροτερη ακτινοβολια να περνα μεσα απο το σωμα σου εαν εισαι κοντα! Η φιλοσοφία του να προστατευτείς απο το κινητα ειναι να μην εχεις καν, η να μειωσεις τον χρονο εκθεσης σου σε αυτα. (καλα οχι θα γινουμε και πράσινοι ποτε, εδω οι κεραιες της ΤV στα βουνα τα ρανταρ και οι πυλωνες της ΔΕΗ ειναι θανατος το κινητο ειναι λιγο αστειο να το κατηγουρουμε συγκριτικά με τα αυτα...)
Ntinaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 η μονη θηκη που θα χε νοημα ειναι αυτη που θα καλυπτε το μισο μερος του κινητου αυτο που ειναι σε επαφη με το κεφαλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.