Lucifer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Κλαίω με τον γαμιόλη τον σερβετά, κλαίω
vounisios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Κλαίω με τον γαμιόλη τον σερβετά, κλαίω +1
Critter Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Φαίνεται ότι κλειδώνουν 100 χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο, εργασιακή εφεδρεία και αφορολόγητο στις 4.000 ευρώ. Όσον αφορά εμένα, εννοείται οτι αν γίνει αυτο με το αφορολόγητο, εχω πάει στον εργοδότη μου μου ήδη απο αύριο και του έχω πει να με ασφαλίσει για το ελάχιστο δυνατό παίρνωντας το υπόλοιπα στο χέρι. Για έσάς δεν ξέρω, αλλα όπως είπα και προχθές, απο δω και πέρα υιοθετώ την τακτική, "γιούπι καλά να πάθετε".
black_widow Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Φαίνεται ότι κλειδώνουν 100 χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο, εργασιακή εφεδρεία και αφορολόγητο στις 4.000 ευρώ. Όσον αφορά εμένα, εννοείται οτι αν γίνει αυτο με το αφορολόγητο, εχω πάει στον εργοδότη μου μου ήδη απο αύριο και του έχω πει να με ασφαλίσει για το ελάχιστο δυνατό παίρνωντας το υπόλοιπα στο χέρι. Για έσάς δεν ξέρω, αλλα όπως είπα και προχθές, απο δω και πέρα υιοθετώ την τακτική, "γιούπι καλά να πάθετε". Τα λιγότερα δυνατά ένσημα ίσα ίσα να υπάρχει το βιβλιάριο και τα υπόλοιπα στην τσέπη. Ένας μισθωτός με αποδοχές 400 , 600 ευρώ , τέτοια λεφτα που δε φτάνουν να ζήσει στο κάτω κάτω πληρώνει 23 % ΦΠΑ ( υψηλότατος , έμμεσος και κοινωνικά άδικος φόρος ). Και μπορεί και να πληρώνει το νέο κερατιάτικο για τα τ.μ αν έχει σπίτι στο όνομα του . Eντάξει το πάνε για διάλυση...
παπι Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατι δεν διωχνουν τα ΔΥ ρετιρε, γιατι δεν πσολαμβανουν ΔΥ με συμβασεις αοριστου χρονο! Γιατι πρεπει να γαμησουν το ΙΤ για να σωσουν το ΔΤ... Τι αφορολογητο 4000; Θα φορολογησεις καποιων που εχει 11 ευρω για να βγαλει τη μερα; Με πιο σκεπτικο;
Erwdios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί αν κάνουν όσα πρέπει να κάνουν ποιος θα τους ξαναψηφίσει βρε κουτό?
ikaruga24 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Αυριο να κανεις εκλογες ΠΑΛΙ τα ιδια θα δουμε. Τι κανουν οι ανθρωποι για να μη χασουν τις θεσουλες τους. Πραγματικα, δεν ξερω τι μπορει να γινει.
nikosgia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=b7b4k9bRD_A Πρεπει καποτε ο Ελληνας να ξυπνησει ,γιατι βλεπω παλι αν γινουν εκλογες ... σημαιακια μπλε πρασινα και κοκκινα στους δρομους...
djapal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδιά... μια απορία για μισθωτούς... Γράφει στον ΚΦΕ (Κώδικα Φορολογίας εισοδήματος) ότι: 1. Το εισόδημα που καθορίζεται στο άρθρο 45 αποτελεί το ακαθάριστο εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες. Από αυτό το εισόδημα εκπίπτουν: α) κάθε ποσό για φόρο, τέλος ή δικαίωμα υπέρ του Δημοσίου ή οποιουδήποτε τρίτου που βαρύνει αυτό το εισόδημα. β) Οι κρατήσεις υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων, οι οποίες επιβάλλονται με νόμο. 2. Το ποσό που απομένει, μετά τη διενέργεια των εκπτώσεων που ορίζονται στην προηγούμενη παράγραφο, αποτελεί το καθαρό εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες. Ο νόμος λοιπόν (3986/2011) αναφέρεται σε καθαρό εισόδημα... Άρα δε θα έπρεπε να αφαιρεθούν από το εισόδημα οι εισφορές στο ΙΚΑ;;;;;
Luxx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Πηγα σημερα στα ΕΛΤΑ και την πληρωσα, μου εδωσε την αποδειξη αλλα δεν εκοψε το αποκομμα! Δε πιστευω να εγινε καμμια μλκ;; Η προθεσμια ειναι μεχρι τελη μηνος. Μετα τι γινεται; Ισχυει οτι αυξανεται κατα 1,5% τον μηνα;
viper2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Πηγα σημερα στα ΕΛΤΑ και την πληρωσα, μου εδωσε την αποδειξη αλλα δεν εκοψε το αποκομμα! Δε πιστευω να εγινε καμμια μλκ;; Η προθεσμια ειναι μεχρι τελη μηνος. Μετα τι γινεται; Ισχυει οτι αυξανεται κατα 1,5% τον μηνα; αν δεν εχεις αποδεικτικο εισαι exposed...
scullyist Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Απόφαση "βόμβα" του ΣτΕ: Η ΔΕΗ δε δικαιούται, ούτε να εισπράξει φόρους, αλλά ούτε και να κόψει το ρεύμα!
παπι Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Απόφαση "βόμβα" του ΣτΕ: Η ΔΕΗ δε δικαιούται, ούτε να εισπράξει φόρους, αλλά ούτε και να κόψει το ρεύμα! Ψαχνουν για πελατες . Οκ εγω που πρεπει να δωσω γυρο στα 300ευρω, με συμφερει να παω στο δικαστηριο; Προφανος οχι! Ο αλλος που πρεπει να δωσει 4κ για την βιλα, μαλλον ναι. Δεν το πιστευω, ολη η ιστορια ειναι αδικη..
djapal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 OK Μου λύθηκε η απορία... Η κυβέρνηση φορολογεί ... και τους φόρους του εισοδήματος!!! respect!!!! Ό,τι να'ναι... Δλδ έχεις ένα φορολογητέο καθαρό εισόδημα... πληρώνεις κανονικά τον προβλεπέ φόρο σου κάθε χρόνο, αλλά ώωωωωωωωωπα... για 5 χρόνια τώρα θα πληρώνεις επιπλέον φόρο, όχι στα λεφτά που έμειναν, αλλά πάλι στα λεφτά που κάθε χρόνο παίρνουν τον φόρο. Ας φορολογήσουμε και τα κατοικίδια στο τέλος να ησυχάσουμε
scullyist Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ας φορολογήσουμε και τα κατοικίδια στο τέλος να ησυχάσουμε Mη το γελάς, κάτι παραπλήσιο είχε ακουστεί νομίζω κάποια στιγμή (ή το ονειρεύτηκα?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.