Critter Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Αν το μωρό περιμένει το χαρτί της εφορίας για να διαπιστώσει το μέγεθος τοτε μάλλον ο γκόμενος της θα πληρώνει 250€.
black_widow Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Για τους άνδρες προτείνω φόρο πεοκατοχής/πεοχρησίας,ο οποίος θα διαμορφώνεται ανά εκατοστό... Π.χ. 10€ ανά πόντο;Την έχεις 15?10x15=150€ ζεστά-ζεστά! Χαμός θα γίνει στις Εφορίες...θα πηγαίνει μετά ο άλλος με το χαρτί στο χέρι και θα λέει "κοίτα μωρό,πλέρωσα 200€ Εφορία!" Από μία έρευνα που είχα διαβάσει οι Έλληνες λέει τα έχουν μικρά σε σχέση με άλλους Ευρωπαίους ( μέχρι και εκεί μας τη λένε ). Κάτι για 12 είχα διαβάσει μέσο όρο . Μη με βρίσετε , η έρευνα . Οπότε δε νομίζω Αλλά συνεχίστε εσείς να λέτε διάφορα να τους δώσετε καμία φαεινή ιδέα. Π.χ. φαντάζεσαι να φορολογήσουν τη κρεβατομουρμούρα ;
DrLo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Να κάνω μια ερώτηση ... Στου ελ. επαγγελαμτίες η έκτακτη εισφορά υπολογίζεται με βάση τα ακκαθάριστα έσοδα ή το φορολογητέο (μετά την αφάιρεση ασφαλιστικών εισφορών πχ ΤΣΜΕΔΕ) ? ήΡθε στο σπίτι της αδε΄λφής μου (είμαι εξωτερικό αυτή τη περίοδο) και μου λέει ότι έχει υπολογιστεί με βάση σα έσοδα.
black_widow Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Να κάνω μια ερώτηση ... Στου ελ. επαγγελαμτίες η έκτακτη εισφορά υπολογίζεται με βάση τα ακκαθάριστα έσοδα ή το φορολογητέο (μετά την αφάιρεση ασφαλιστικών εισφορών πχ ΤΣΜΕΔΕ) ? ήΡθε στο σπίτι της αδε΄λφής μου (είμαι εξωτερικό αυτή τη περίοδο) και μου λέει ότι έχει υπολογιστεί με βάση σα έσοδα. Ναι ακαθάριστα , θα δω και το χαρτί που ήρθε στους δικούς μου και θα σου πω μη τυχόν κάνω λάθος.
DrLo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι ακαθάριστα , θα δω και το χαρτί που ήρθε στους δικούς μου και θα σου πω μη τυχόν κάνω λάθος. Νομίζω ότι δεν αξίζει να αναρωτηθώ γιατί οι μισθωτοί πληρώνουν επί των καθαρών και εμείς και επί των ασφαλιστικών εισφορών ! Για να μην αναφερθώ επίσης στο ότι θα πληρώσω τέλος επιτηδευματος με ανενεργό μπλοκάκι
black_widow Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Νομίζω ότι δεν αξίζει να αναρωτηθώ γιατί οι μισθωτοί πληρώνουν επί των καθαρών και εμείς και επί των ασφαλιστικών εισφορών ! Για να μην αναφερθώ επίσης στο ότι θα πληρώσω τέλος επιτηδευματος με ανενεργό μπλοκάκι Eπιφυλλάσομαι πάντως μέχρι να δω το ραβασάκι. Ένα link σχετικά με την έκτακτη εισφορά : http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/8270 Μία μικρή υπενθύμιση για την έκτακτη εισφορά του 2009 ( μη ξεχνιόμαστε , δεν είναι η πρώτη φορά ) http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/5436 Τύπος και περιεχόμενο εκκαθαριστικού για εισφορά αλληλεγγύης ( Συνολικό δηλωθέν βλέπω και δε μ'αρέσει ) http://www.taxheaven.gr/laws/circular/index/circular/12669
DrLo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Ύπάρχει τρόπος να δω το εκκαθαριστικό μου on-line μέσω taxisnet ? Δε το βλέπω στο site της ΓΓΠΣ. Οι ασφαλιστικές εισφορές δεν περιλαμβάνοται στο "ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΑ ΠΟΣΑ Δ' Ε' Ζ' ΠΗΓΗΣ" ? Τί ακριβώς είναι αυτά τα ποσά ?
kanesaxo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Να κάνω μια ερώτηση ... Στου ελ. επαγγελαμτίες η έκτακτη εισφορά υπολογίζεται με βάση τα ακκαθάριστα έσοδα ή το φορολογητέο (μετά την αφάιρεση ασφαλιστικών εισφορών πχ ΤΣΜΕΔΕ) ? ήΡθε στο σπίτι της αδε΄λφής μου (είμαι εξωτερικό αυτή τη περίοδο) και μου λέει ότι έχει υπολογιστεί με βάση σα έσοδα. Απ'οτι είδα στο δικό μου, επι του δηλωθέντος εισοδήματος. Αν ήταν στα ακκαθάριστα θα το κλειναμε το μαγαζί. Απλώς δεν αφαιρούν τα έξοδα του ασφαλιστικού φορέα,όπως του τσμέδε απ'οτι είδα και κάτι έξοδα γιατρού που είχα. Πουστιά. Δηλαδή: Δηλωθέν εισόδημα - εξοδα τσμεδε - ιατρικά = Φορολογητέο εισόδημα. Εδώ θα ήταν το δίκαιο να μπεί το χαράτσι...Πληρώνουμε σα μαλακες 3000ε το τσμέδε και μας φορολογούν κι απο πάνω. Ύπάρχει τρόπος να δω το εκκαθαριστικό μου on-line μέσω taxisnet ? Δε το βλέπω στο site της ΓΓΠΣ. Εάν έχεις τους κωδικούς σου του ταξιςνετ, όλα γίνονται.Ακόμη και να τυπώσεις το τρέχον ή παλαιότερα εκκαθαριστικά ή δηλώσεις ΦΠΑ κτλ. Αν δεν τους έχεις εσύ,θα τους έχει ο λογιστής σου.
black_widow Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 kanesaxo για αυτό διαμαρτύρεται και με το δίκιο του επειδή υπολογίζονται και οι εισφορές μέσα. Χάθηκε ο κόσμος να μην έχουμε ένα είδος κρατήσεων που να φεύγουν προς φόρους , ταμεία κ.λ.π. και όχι εισφορές για ταμεία , φόρους , φόρους επί φόρων , τέλη και το κέρατο τους . Δηλαδή αυτοί θα υπολογίσουν έκτακτη εισφορά πάνω στα λεφτά που πάνε στα ταμεία και μετά όταν βγει σε σύνταξη ( λέμε τώρα , υποθετικά ) ο άλλος θα πας να του ξανακοτσάρεις έκτακτη εισφορά πάνω στη σύνταξη που προήλθε από εισφορές στις οποίες είχε ξαναμπει έκτακτη εισφορά κ.ο.κ. Ζαλίστηκα τώρα λίγο που το σκέφτομαι... Για να μην πω ότι κάποιοι φωνάζανε με την ειδική εισφορά του 2009 ( η Ν.Δ. δεν είχε βάλει την εισφορά ή θυμάμαι λάθος ; ). Και μετά βγήκε και αντισυνταγματική. Κοροιδευόμαστε δηλαδή.
DrLo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Στη δική μου περίπτωση είναι 2 η μαλακιες. 1) ότι υπολογίζεται επι του συνολικού και όχι επι του φορολογητέτου 2) μαζι με τις εισφορές αλλάζω κλιμακα και αλλάζω ποσοστό ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ, χωρίς κλίμακες λογική φορολογίας στην Ελλάδα Εάν έχεις τους κωδικούς σου του ταξιςνετ, όλα γίνονται.Ακόμη και να τυπώσεις το τρέχον ή παλαιότερα εκκαθαριστικά ή δηλώσεις ΦΠΑ κτλ. Αν δεν τους έχεις εσύ,θα τους έχει ο λογιστής σου. έχω κωδικούς αλλά δε βλέπω λινκ/σελίδα στο taxisnet/ΓΓΠΣ. έχεις link ?
nukat Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Στη δική μου περίπτωση είναι 2 η μαλακιες. 1) ότι υπολογίζεται επι του συνολικού και όχι επι του φορολογητέτου 2) μαζι με τις εισφορές αλλάζω κλιμακα και αλλάζω ποσοστό ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ, χωρίς κλίμακες λογική φορολογίας στην Ελλάδα έχω κωδικούς αλλά δε βλέπω λινκ/σελίδα στο taxisnet/ΓΓΠΣ. έχεις link ? Πας http://www.gsis.gr/on_line_ypiresies/polites/e-polites.html και επιλέγεις το link για τις ειδοποιήσεις. Πάντως οι τύποι δεν θέλουν να κυβερνήσουν, ορίστε και η απόδειξη
kanesaxo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Ε αυτή ειναι η μαλακία σε όλους μας. Οπως είπα, και σε μένα φορολογούν το ποσό μαζι με τις εισφορές. Απλά στη περίπτωση του φίλου, με το ποσο αυτό αλλάζει κλίμακα, και προφανώς πηγαίνει στο 2%, όπου είναι πεταμένα λεφτά. Τι να πώ ρε παιδιά με το μπουρδέλο αυτό,τι να πω. Σε λίγο οι ασφαλιστικές εισφορές ούτε καν θα προσμετρώνται με δαύτους που μπλέξαμε. Το λινκ είναι το άνωθεν,πολύ σωστά.
vounisios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ήρθε σήμερα και εδω η λυπητερή 800 euro + τα καινούργια που περιμένουμε με το ρεύμα. Και άκουσον ακουσωον πληρώνουν και οι άνεργοι και πρέπει να δανειστούν δεν εχει σημασία αν δεν έχουν. :wacko: Φυσικά εξαιρούνται μοναστήρια εκλλησίες και το δημόσιο Καλως τη λυπητερη.Σημερα το πρωι μου ηρθε και το δικο μου χαρατσι.2% στο δικο μου[ποσο 475,24] και 1% της συζυγου[ποσο 152,24],συνολο 627,48.Πληρωτεο μεχρι 30 9 2011.Τους γ----ς τωρα ή οχι? Ξεφτιλες... Και σε λιγο θα μας ερθει και η ΔΕΗ...,θα παρουν τον..., αντε να μην το γραψω...
gnsX Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 ο εφοριακος που ψαχνατε! http://www.youtube.com/watch?v=8McQQY3Ek04 μπράβο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.