Προς το περιεχόμενο

Έκτακτη εισφορά,τέλος επιτηδεύματος...

Tenshi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε φυσικά, αφού οι ναοί δεν έχουν έσοδα, ενώ στα σπίτια μας βγάζουν φράγκα.

το πατρικό μου εμένα έβγαζε

το θυμάμαι καθαρά σαν χθες

-μπαμπά λεφτά

-τώρα,κάτσε να ξύσω τον τοίχο

αυτό θα σκέφτηκαν στα υπουργεία φαίνεται

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

H ερωτηση ειναι

1. Ισχυει οτι τα ακινητα που τους φερνουν εσοδα θα φορολογηθουν? Γιατι εγω απλα διαβασα τον Αρχιεπισκοπο να λεει "δεν ζητησαμε να μην φορολογοθηουμε", οχι "θα φορολογηθουμε", απλα "δεν ζητησαμε"

2. Με ποιο κριτηριο γινεται ο διαχωρισμος? Αφου η εισφορα αφορα ακινητα και οχι εσοδα απο ακινητα

Δημοσ.

ξεκολάτε με την εκκλησία. σας έκατσε μια μαλακία. εξαιρούνται χώροι λατρείας λέει ο γαμωνόμος τους. ότι άλλο έχει η εκκλησία θα το πληρώσει.

Δημοσ.

Εχεις καταλαβει ελπιζω οτι ο ιδιωτικος τομεας περιλαμβανει

α) τους ελευθερους επαγγελματιες

β) τους ιδιωτικους υπαλληλους

Πως ακριβως εγω μπορω να μην "κοψω αποδειξεις"?

Αφου δεν κοβω αποδειξεις παροχης υπηρεσιων, τα εσοδα μου απο την εταιρεια ειναι συγκεκριμενα

Θες να σου πω τρόπο να δηλώσει λιγότερα ο ιδιωτικός υπάλληλος που ειδικά τώρα με τα 8000 αφορολογητο το κάνουν πολλοι? Ζητάει να ασφαλιστεί για λιγότερα χρήματα και παίρνει στο χέρι περισσότερα. Αν βάλεις μέσα και τη λογική "συνταξη δεν πρόκειται να πάρουμε ποτε", τότε δεν χάνει και κάτι. Επίσης μπορεί να μην κλεβεις εσύ ο ίδιος αλλα να κλέβει το αφεντικό σου (η επιχείρηση του), επομένως δεδομένου οτι το 95% των ελληνικών επιχειρήσεων είναι μικρομεσαίες, ο ιδιωτικός τομέα συμβάλει τα μέγιστα στη μεγέθυνση της τρύπας των εσόδων. Ο ΔΤ κανει το ίδιο στα έξοδα. ΚΑΙ ΟΙ 2 ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Δημοσ.

Μολις έσκασε μύτη το χαράτσι στο σπίτι.

1% για εμένα,χωρίς τέλος επιτηδευματος,μιας και ειμαι κάτω απο 30.Πραγματικά αν δε χρειαζόμουν ασφαλιστικές/φορολογικές ενημερότητες για τη δουλειά μου, θα αφηνα τσμέδε/εφορίες απλήρωτα ανα έτος. Κι αν μου περίσσευαν,θα τα δινα στο τέλος της χρονιάς.

Το σιχαμένο σύστημα σε δένει απο παντού.

Φίλος έχει επιστροφή 1400ε,περιμένει εδώ και 4 μήνες και του σκάει μύτη το χαράτσι και λεει "πληρωμή μέχρι τέλος σεπτέμβρη".Ελέος δηλαδή.

Και οι αθεοφοβοι;;; 2% στη μητέρα μου, φορολογώντας την αποζημίωση απο την απόλυση της, ώς εισόδημα. Απίστευτο...

Δημοσ.

Και οι αθεοφοβοι;;; 2% στη μητέρα μου, φορολογώντας την αποζημίωση απο την απόλυση της, ώς εισόδημα. Απίστευτο...

ρε συ αυτό ισχύει μεν αλλά το γλυτώνεις με κάποιες ενέργειες.Προχθές το έβλεπα στην TV ότι για την αποζημίωση της απόλυσης κάτι χαρτιά κάνεις για να μην μετρήσει,ψάξτε το λίγο

Δημοσ.

Μιλαμε για σπουδαιο Κρατος οπως φανηκε σημερα

Γεια σου ρε Παπακωνσταντινου τιμιε τεχνοκρατη με τα φτιαχτα στοιχεια για να περνας τα μετρα

Δημοσ.

ρε συ αυτό ισχύει μεν αλλά το γλυτώνεις με κάποιες ενέργειες.Προχθές το έβλεπα στην TV ότι για την αποζημίωση της απόλυσης κάτι χαρτιά κάνεις για να μην μετρήσει,ψάξτε το λίγο

Φιλε μου,μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής; είναι κρίμα να πετάξουμε 600ε στο ρημαδοκράτος... Θα περιμένω πμ,έστω απο που να ξεκινήσω,αν δε θές να το πείς δημόσια.

Τονίζω,πως τα χρήματα έχουν δηλωθεί.

Δημοσ.

Φιλε μου,μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής; είναι κρίμα να πετάξουμε 600ε στο ρημαδοκράτος... Θα περιμένω πμ,έστω απο που να ξεκινήσω,αν δε θές να το πείς δημόσια.

Τονίζω,πως τα χρήματα έχουν δηλωθεί.

Πρέπει να πας με δικαιολογητικά από ΟΑΕΔ , να πας εφορία , να ζητήσεις νέα εκκαθάριση που να μην περιλαμβάνει αυτό το ποσό ώστε να ξαναυπολογιστεί η έκτακτη. Δεν είμαι λογιστής , δεν ξέρω περισσότερα.

Δημοσ.

Να σαι καλά. Διαβάζοντας προσεκτικότερα το έντυπο που ήρθε αναφέρει:

"μετά τη λήψη του εκκαθαριστικού σημειώματος υποβάλλετε στη ΔΟΥ αίτηση για νέα εκκαθάριση: 1) εάν υποβλήθηκε εισφορά β) σε αποζημιώσεις που λάβατε λόγω διακοπής εργασίας".

Κοίτα τους σιχαμένους ρε.Ενώ το γνωρίζαν απο πρίν τι ειναι αυτά τα χρήματα,το κάνουν έτσι μπας και τσιμπήσει κανείς...

Ουστ.

Δημοσ.

Να σαι καλά. Διαβάζοντας προσεκτικότερα το έντυπο που ήρθε αναφέρει:

"μετά τη λήψη του εκκαθαριστικού σημειώματος υποβάλλετε στη ΔΟΥ αίτηση για νέα εκκαθάριση: 1) εάν υποβλήθηκε εισφορά β) σε αποζημιώσεις που λάβατε λόγω διακοπής εργασίας".

Κοίτα τους σιχαμένους ρε.Ενώ το γνωρίζαν απο πρίν τι ειναι αυτά τα χρήματα,το κάνουν έτσι μπας και τσιμπήσει κανείς...

Ουστ.

Προετοιμάσου ψυχολογικά γιατί θα βρεις στην εφορία πάρα πολλούς που έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα. Το είχανε πει ότι σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί εκ νέου εκκαθάριση. :fear: Αλίμονο , χρειαζόμαστε παντού ένα λογιστή και ένα δικηγόρο σε αυτή τη χώρα.

Δημοσ.

Α δε νιώθω απο υπηρεσίες. Λόγω δουλειάς έχω να κάνω με εφορίες,υπηρεσίες,ικα σύκα και πάει λέγοντας...

Απο υπομονή,άφθονη.

Δημοσ.

Α δε νιώθω απο υπηρεσίες. Λόγω δουλειάς έχω να κάνω με εφορίες,υπηρεσίες,ικα σύκα και πάει λέγοντας...

Απο υπομονή,άφθονη.

Είχα διαβάσει ένα δημοσίευμα που κάποιος το είχε κάνει επάγγελμα στο εξωτερικό , να περιμένει στις ουρές. :mrgreen:

Η πιο ανατριχιαστική ουρά ήταν ΟΑΕΔ , 7,30 φτάνω , γεμάτο το τετράγωνο και διάχυτη δυστυχία .

Δημοσ.

Για τους άνδρες προτείνω φόρο πεοκατοχής/πεοχρησίας,ο οποίος θα διαμορφώνεται ανά εκατοστό...

Π.χ. 10€ ανά πόντο;Την έχεις 15?10x15=150€ ζεστά-ζεστά! :-D

Χαμός θα γίνει στις Εφορίες...θα πηγαίνει μετά ο άλλος με το χαρτί στο χέρι και θα λέει "κοίτα μωρό,πλέρωσα 200€ Εφορία!" :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...