Προς το περιεχόμενο

Έκτακτη εισφορά,τέλος επιτηδεύματος...

Tenshi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η κλασικη δικαιολογια, φταιει ο αλλος, αφου ο αλλος δεν πληρωνει τοτε δεν πληρωνων και εγω.

Το θεμα δεν ειναι να πληρωσω εγω, το θεμα ειναι ποτε θα πληρωσεις επιτελους εσυ, αν και σιγουρα με το μπαστακωμα της τροικας θα ερθει και αυτη η ωρα, εκει να σε δω που θα κρυφτεις!

Έτσι σε θέλω, δυναμικά. Ήρθε η τρόικα να απονείμει δικαιοσύνη.

Βέβαια αυτό το είδος του Έλληνα που πρεσβεύεις εσύ ξέρει και αν πληρώνει ο άλλος ή δεν πληρώνει.

Αλλά όπως λες κι εσύ, το θέμα δεν είναι να πληρώσεις ΕΣΥ, το θέμα είναι να πληρώσω ΕΓΩ (μήπως να πληρώσω και για σένα? βολεύει ε?)

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έτσι σε θέλω, δυναμικά. Ήρθε η τρόικα να απονείμει δικαιοσύνη.

Βέβαια αυτό το είδος του Έλληνα που πρεσβεύεις εσύ ξέρει και αν πληρώνει ο άλλος ή δεν πληρώνει.

Αλλά όπως λες κι εσύ, το θέμα δεν είναι να πληρώσεις ΕΣΥ, το θέμα είναι να πληρώσω ΕΓΩ (μήπως να πληρώσω και για σένα? βολεύει ε?)

Αν δεν σε αρεσει τοτε διωξτην! Ευκολο ειναι,δες εκει ειναι,πανε πες τους να φυγουν, ουτε οι ιδιοι νιωθουν τοσο ανετα εδω, η σωτηρια σου εγκειται στο να να διωξεις απλα 5 ανθρωπους!

Αυτο ακριβως ειναι το θεμα, να πληρωσεις ΕΣΥ. Καλοι οι λιγοι (4/10) μαλακες που πληρωναν τοσα χρονια αλλα πλεον δεν φτανουν, ο κυκλος των ηλιθιων που πληρωνουν φορους πρεπει να μεγαλωσει. Greece needs YOU to pay your tax, ναι ειναι παραλογο αλλα πρεπει να το κανεις.

Δημοσ.

"Δεν είναι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ, ο μοχλός για να εισπράττεις τέλη ή φόρους, διότι το ηλεκτρικό ρεύμα είναι ένα κοινωνικό αγαθό θεμελιώδες και δεν μπορείς να συνδέεις την εκπλήρωση άλλων υποχρεώσεων με τους μηχανισμούς αυτούς"

Ωραία πράγματα με δηλώσεις λίγο καιρό πριν

Σαν πρεζάκια που ψάχνουν την 6η δόση..Κάπως έτσι είναι η κατάσταση

Πριν δύο - τρεις μήνες το είπε , αν θυμάμαι καλά ; :devil:

Όχι πάλι η ίδια συζήτηση. Μπορείτε να επικεντρωθείτε στο πόσοι έχουν εξαιρεθεί από την επιβολή του φόρου ανά τ.μ. ;

Δημοσ.

Η ΔΕΗ έχει μόνο να χάσει αναλαμβάνοντας να κάνει τη "βρώμικη" δουλειά της κυβέρνησης. Δε νομίζω να αποζημιώνεται και σίγουρα όχι αρκετά για τις ανθρωποώρες που σπαταλά ή για το κακό που κάνει στην εικόνα της αυτό, όπως και η είσπραξη φόρων/τελών.

Μετά λέμε ότι θέλουμε οι ΔΕΚΟ να δουλεύουν με τα ίδια κριτήρια με τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και προσπαθούμε να καταλαβουμε γιατί δεν έχουν την ίδια απόδοση.

Ο πρώτος που έπρεπε να έχει αντιταχθεί στη διαδικασία αυτή είναι ο ΔΣ της ΔΕΗ.

Δημοσ.

Mόνο που επειδή τα σπίτια είναι σπίτια και όχι μετρητά, θα υποθηκευτούν όλα... Ποιος υπουργός είναι αυτός; Αν θες στείλε σε πμ αν απαγορευεται δημόσια να μιλήσουμε για αυτό!

Ένας λιπόσαρκος ονόματι Καστανίδης.

Αρχίζω και μισώ τους χοντρούς :mad:

Δημοσ.

Εχω την εντύπωση ότι όλο αυτό που ζήσαμε με την φυγή της τρόικας και τα μετέπειτα δημοσιεύματα για χρεοκοπία είναι ένα θέατρο.Αν δεν σηκωνόταν όλη αυτή η σκόνη,δεν θα μπορούσαν να περάσουν όλα αυτά τα μέτρα.Ενα θέατρο που πιθανόν θα βαρεθούμε να το βλέπουμε τα επόμενα χρόνια.Η απειλή σαν χαντζάρι πάνω από το κεφάλι μας.

τσου

απλως τον αυγουστο χρωσταγαμε

περισσοτερα

απο απο ολοκληρη την προηγουμενη χρονια...

true story...

Δημοσ.

Εχω την εντύπωση ότι όλο αυτό που ζήσαμε με την φυγή της τρόικας και τα μετέπειτα δημοσιεύματα για χρεοκοπία είναι ένα θέατρο.Αν δεν σηκωνόταν όλη αυτή η σκόνη,δεν θα μπορούσαν να περάσουν όλα αυτά τα μέτρα.Ενα θέατρο που πιθανόν θα βαρεθούμε να το βλέπουμε τα επόμενα χρόνια.Η απειλή σαν χαντζάρι πάνω από το κεφάλι μας.

3η σερι φορα

Οποιος πιστευει οτι ηρθε το τελος και δεν μας σκιζουν την ψυχολογια για να τα δεχτουμε, δεν εχει παρα να μαζεψει τα λεφτα του απο την Τραπεζα και να τα βαλει στο στρωμα

Δημοσ.

Αυτο ακριβως ειναι το θεμα, να πληρωσεις ΕΣΥ.

Εγώ που πληρώνω και ΕΣΥ και ΕΚΑΒ, πληρώνω τέλος επιτηδεύματος ή εξαιρούμαι;

Viper2005 είσαι ποιητής; Γιατί γράφεις πάντα με στίχους; Το είχα πάντοτε απορία.

Δημοσ.

τσου

περισσοτερα

true story...

Και θα συνεχιζουμε να χρωσταμε γιατι απλα εχουμ ελλειματικη οικονομια

Που σημαινει οτι ο πανικος των τελευταιων 3 εβδομαδων ειναι μουφα γιατι απλα ακριβως τον ιδιο πανικο επρεπε να εχουμε πριν 2 μηνες, πριν 3 μηνες κτλ

Ειναι σαν να σου πω οτι το μαγαζι σου δεν θα πουλαει πλεον και αρα ξερεις οτι τη βγαζεις για το επομενο εξαμηνο. Και να εισαι χαλαρος και αισιοδοξος για 5 μηνες και τον τελευταιο μηνα να αρχισεις να χτυπιεσαι και να κλαις

Παιδια, το θεμα ειναι να πληρωσουμε ΟΛΟΙ ωστε να μπορεσει να πληρωθει η Μενεγακη το επιδομα πολυτεκνου.

Ξαναβαλτε βιντεακι τωρα που την κοριδευει ως "ξανθια χαζη"

Δημοσ.

Όχι πάλι η ίδια συζήτηση. Μπορείτε να επικεντρωθείτε στο πόσοι έχουν εξαιρεθεί από την επιβολή του φόρου ανά τ.μ. ;

Που να επικεντρωθούμε ρε 'συ γουιντο. Εχθές κόντεψα να σπάσω πράγματα εδώ μέσα βλέποντας ειδήσεις.

Δημοσ.

τσου

περισσοτερα

true story...

Ανικανότητα,απροθυμία να χτυπήσουν τα δικά τους παιδιά-δημόσιο-,φόβος για εξεγέρση.Παίχτηκε το παιχνίδι του διλήματος με διαφορετικό σενάριο.Το αποτέλεσμα είναι να μην κουνιέται φύλλο.Γνωστή πράσινη τακτική για καταστολή -δεν θέλω να το κάνω αλλά με πιέζουν.

Δημοσ.

Βασικά από τους δημόσιο δεν έχουν κόψει πόσα λεφτά από όλους και αυξήσαν και τις ώρες και βάζουν και την εφεδρία;Τι απροθυμία να χτυπήσουν;Το επόμενο στάδιο είναι να αρχίσουν να τους πυροβολούν.

Δημοσ.

Βασικά από τους δημόσιο δεν έχουν κόψει πόσα λεφτά από όλους και αυξήσαν και τις ώρες και βάζουν και την εφεδρία;Τι απροθυμία να χτυπήσουν;Το επόμενο στάδιο είναι να αρχίσουν να τους πυροβολούν.

Όλα αυτά τα έκαναν για να μη χρειαστεί να απολύσουν.

Δημοσ.

Νίκο, σε σχέση με τον ιδιωτικό τομέα, το δημόσιο μένει στο απυρόβλητο. Και η εκκλησία βεβαίως βεβαίως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...