Προς το περιεχόμενο

Έκτακτη εισφορά,τέλος επιτηδεύματος...

Tenshi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τους φόρους τους πληρώνουμε μια χαρά. Τις έκτακτες εισφορές και τα χαράτσια όμως να τα βάλουν εκεί που δεν βλέπει ο ήλιος.

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οχι γιατι ολοι μεσ'τη γκρινια ειστε! τα διαβαζω καθε μερα και μου αναβουν τα λαμπακια! και μου καθετε και η μπουγατσα στο λαιμο! viper απο θεσσαλονικη ειμαι! η αχνη-κανελη πως την λενε ξεχασε να πει ποσα λεφτα δινουμε για να πινουμε την φραπεδια μας! βαλε 20 φραπεδες το μηνα * 4 ευρω μας κανει 80ευρω! * 12 μηνες μας κανει 960 ευρω! 960 ευρω για καφεδες??? 960 ευρω για καφεδες??? 960 ευρω για ενα ροφιμα με καλαμακι(οχι σουβλακι :P ) και τρελενεστε για την εκτακτη εισφορα???

μαγκες παρτε το χαμπαρι οσο εχει ο ελληνας λεφτα να κανει τα γουστα του δε τον νοιαζει τιποτα! μολις μπει το αγγουρι στον κ... τοτε βγενει και ριχνει καμια μουτζα να ξεδωσει! αυτοι οι ειμαστε η χωρα του ΤΕΜΠΕΛΗ και του καλοπερασακια! εμεις βγαλαμε το "η φτωχια θελει καλοπεραση" που αντι για καλοπερασει μπορουσαμε να πουμε "γιατι φτωχια ρε.. θα σας... εδω και τωρα" φανταστιτε να το λεγανε οι προγονοι μας "η σκλαβια θελει καλοπεραση" !!!! τωρα ενα τζαμι θα ηταν η Ελλαδα! μη σας πω θα πεζαμε και σε σιριαλ στην τηλεωραση!!!

Φίλε speak for your self. Και όλες οι καφετέριες γεμάτες να είναι, μιλάμε για ένα πολύ μικρό ποσοστό του πληθυσμού. Σιγά που πίνουν όλοι οι έλληνες καφέ και μάλιστα κάθε μέρα απ'εξω. Απο εκει και πέρα όπως έιπε και ο pournaras τα λεφτά τα έχουμε δουλέψει, έχουμε φορολογηθεί για αυτά και μπορούμε να τα κάνουμε ότι γουστάρουμε. Δεν φτάνει που είναι λίγα, θα δώσουμε και αναφορά τι τα κάνουμε; Αν εσύ εισαι διατεθιμένος να πληρώνεις ενοίκιο στο σπίτι σου και εισφορά για την ανεργία που δημιουργούνε οι πολιτικοί με τις πολιτικές τους, πληρωσε τα και μη μας κάνεις υποδείξεις.

Απο άποψη οικονομικής επιστήμης, το γάλα και το ψωμί είναι αγαθα πρώτης ανάγκης. Τον καφέ μπορείς να τον κόψεις ή να τον φτιάχνεις σπίτι σου αν δεις οτι δεν βγαίνεις. Το γάλα και το ψώμι αν τα κόψεις τότε θα μιλάμε για κατοχή. Επομένως αν όντως αυτα τα 2 αγαθά κοστίζουν, 700€ εγω σου λέω, σε μια τετραμελή οικογένεια το χρόνο, τοτε καταλαβαίνεις οτι αυτό το ποσό αντιστοιχεί στο φόρο που θα μπει στο εισόδημα με τη νέα κλίμακα απο τα 5.000 μέχρι τα 12.000 που ήταν πρίν το αφορολόγητο. Είναι δλδ σαν να σου κόβουν το γάλα και το ψωμί. Αν προσθέσουμε όλα τα υπόλοιπα αγαθά, τις υπόλοιπες φορολογίες και το όραμα του πρωθυπουργού για έναν εργαζόμενο σε κάθε νοικοκυριό τότε ο πιο ηλίθιος άνθρωπος καταλαβαίνει το τι πραγματικά συμβαίνει και που πάει το πράγμα.

Anyway, τι στα λέω τώρα εσένα...ΧΑΛΛΑΡΑ.

Δημοσ.

παραδειγμα εδωσα οτι ο Ελληνας ειναι καλοπερασακιας!υπαρχουν και εξερεσεις οκ αλα δεν ειναι ενα μικρο ποσοστο φιλε αλα ενα μεγαλο ποσοστο του πληθυσμου. που κοιταει να εχει καλητερο αμαξι απο τον αλο να εχει καλητερη δουλεια βισματικη που δε του αξιζει να δουλευει λιγο να πληρωνετε πολυ να τα σπαει στα μπουζουκια να εχει κατακτησεις με τα λεφτα του και χιλιαδυο που βλεπουμε καθε μερα! να εχει το ψωνιο του δηλαδη!αφου ειμαστε τοσο ψωνια και γουσταρουμε πληρωνουμε και τους φορους χαρατσια οπως θελετε πειτε το ιδιο ειναι! μη κολας στο καφε ουτε στο γαλα ουτε στη παπαρα! γιατι αυτη η παπαρα που ειπε χθες η αλη η ξεφτιλισμενη δεν ξερει πως ειναι να την τρωει! αντε κλαψτε τωρα και γκρινιαξτε οταν αυτα ξεκινησαν το 2000 η κ πιο νορις απο εποχες πασοκ του 93' δε μας ενοιαζε τιποτα! ολοι τρεχαμε με τις σημαιες πρασινες κοκκινες μπλε (ετσι βγηκαν τα γαλαζια πρασινα παιδια)

ολοι φταιμε και ολοι θα πληρωσουμε! το ποσο δουλευει ο καθενας και ειναι αξιος το ξερει ο ιδιος και δε χρειαζεται να το λεει εδω!ουτε λεω να μεινουμε με σταβρομενα χερια αλα αυτες οι απεργιες που κανουμε στην ουσια δυσκολευουμε εμας και τους συνανρωπους μας! οταν ταλαιπωρησουμε αυτους που μας κυβερνανε τοτε θα μας ακουσουνε!

Δημοσ.

Σε τι ακριβως σε χαλασε το 960 ευρω για καφεδες; Το οτι ειναι ακριβος ο καφες; Το οτι ειναι αχρειαστος; Κουμαντοι στην τσεπη του καθενος θα κανουμε στο τι θα κανει τα 960 ευρω του; Δηλαδη η ζωη μας επρεπε να ειναι σπιτι δουλεια σπιτι, και τα 960 ευρω να τα βαλουμε στο σεντουκι μας η να αγορασουμε τροφιμα; Σορρυ αλλα δε ζω στην κατοχη, και με αυτα που προσφερω, θελω να πιω και τον καφε μου, να πιω και τα ποτα μου, και γενικα να καω τη ζωη που θελω ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ. Λογαριασμο δε θα δωσω σε κανενα τι θα τα κανω τα καθε 960 ευρω, μασουρια θα τα κανω να τα περασω στον κ@λο μου, αλλα κουμαντο θα τα κανω μονος μου.

ξερεις ποιο ειναι το προβλημα του ελληνα?οτι δεν εχει μαθει να κανει μπουκοταζ.

θα παει σε ενα μαγαζι,θα τον κλεψουνε η θα του φερθουνε σκατα αλλα ειναι τοσο μαλακας που θα ξαναπαει γιατι "περναει καλα"

Δημοσ.

ξερεις ποιο ειναι το προβλημα του ελληνα?οτι δεν εχει μαθει να κανει μπουκοταζ.

θα παει σε ενα μαγαζι,θα τον κλεψουνε η θα του φερθουνε σκατα αλλα ειναι τοσο μαλακας που θα ξαναπαει γιατι "περναει καλα"

Δε διαφωνω, αλλα ας το επεκτεινουμε, διοτι δεν ειδα και τις αλλες χωρες να εχουν χαμηλες τιμες σε πολλα προιοντα τους. Που ειναι πχ ο αμερικανος, οταν του εσκασε το αιφονι με 600 δολλαρια να κανει μποϋκοταζ; Σαν τρελοι τρεχαν να το παρουν.

Γενικοτερα δηλαδη μη νομιζεις οτι ειναι χαρακτηριστικο μονο του ελληνα αυτο.

Δημοσ.

βαλε 20 φραπεδες το μηνα * 4 ευρω μας κανει 80ευρω! * 12 μηνες μας κανει 960 ευρω! 960 ευρω για καφεδες??? 960 ευρω για καφεδες??? 960 ευρω για ενα ροφιμα με καλαμακι(οχι σουβλακι :P ) και τρελενεστε για την εκτακτη εισφορα???

Ποιός πάει για καφέ 20 ημέρες το μήνα ; 10 -12 φορές το μήνα ως φοιτήτρια ( τον πρώτο καιρό που γνωριζόμασταν , ξέρετε ) αλλά και πάλι αρκετές από αυτές τις φορές ήταν στο κυλικείο όχι σε καφετέρια... Και λεφτά να έχεις μου ακούγεται απίστευτα βαρετό !

Κατα τα άλλα τα σπάει αυτή η οικονομική ανάλυση ...

Έχω δει μία εικόνα από το προυπολογισμό έως το 2015 που δείχνει απίστευτη αύξηση έμμεσων φόρων σε σύγκριση με τους άμεσους φόρους από έτος σε έτος ( άδικη και όχι αναλογική φορολόγηση ) και εκτόξευση των τόκων. Δεν έχω πηγή όμως και δε δημοσιεύω ακόμα.

Σπάω πλάκα με τα ενοχικά σύνδρομα μερικών πάντως. :devil:

Δημοσ.

παραδειγμα εδωσα οτι ο Ελληνας ειναι καλοπερασακιας!υπαρχουν και εξερεσεις οκ αλα δεν ειναι ενα μικρο ποσοστο φιλε αλα ενα μεγαλο ποσοστο του πληθυσμου. που κοιταει να εχει καλητερο αμαξι απο τον αλο να εχει καλητερη δουλεια βισματικη που δε του αξιζει να δουλευει λιγο να πληρωνετε πολυ να τα σπαει στα μπουζουκια να εχει κατακτησεις με τα λεφτα του και χιλιαδυο που βλεπουμε καθε μερα! να εχει το ψωνιο του δηλαδη!αφου ειμαστε τοσο ψωνια και γουσταρουμε πληρωνουμε και τους φορους χαρατσια οπως θελετε πειτε το ιδιο ειναι! μη κολας στο καφε ουτε στο γαλα ουτε στη παπαρα! γιατι αυτη η παπαρα που ειπε χθες η αλη η ξεφτιλισμενη δεν ξερει πως ειναι να την τρωει! αντε κλαψτε τωρα και γκρινιαξτε οταν αυτα ξεκινησαν το 2000 η κ πιο νορις απο εποχες πασοκ του 93' δε μας ενοιαζε τιποτα! ολοι τρεχαμε με τις σημαιες πρασινες κοκκινες μπλε (ετσι βγηκαν τα γαλαζια πρασινα παιδια)

ολοι φταιμε και ολοι θα πληρωσουμε! το ποσο δουλευει ο καθενας και ειναι αξιος το ξερει ο ιδιος και δε χρειαζεται να το λεει εδω!ουτε λεω να μεινουμε με σταβρομενα χερια αλα αυτες οι απεργιες που κανουμε στην ουσια δυσκολευουμε εμας και τους συνανρωπους μας! οταν ταλαιπωρησουμε αυτους που μας κυβερνανε τοτε θα μας ακουσουνε!

Πρώτα μάθε ορθογραφία και μετά κρίνε τους άλλους. Έλεος, ξέραν οι Τούρκοι στον Έβρο ελληνικά πριν καμιά 10αριά χρόνια που 'μουν φαντάρος και δεν ξέρουμε εμείς εδώ. Αν και πρώτα πρέπει να μάθεις τονισμό. Εχεις δουλεια ακόμα. Αλλά ας σου απαντήσω για να μην αφήνουμε εντυπώσεις.

-αμάξι. Ο οικογενειάρχης πρέπει να έχει πολυμορφικό για να χωράνε τα κουτσούβελα, ο 15χρονος πρέπει να ΄χει παπάκι για να γουστάρει η γκόμενα. Διαφορετικές ανάγκες.

-όσον αφορά τα βύσματα στον ΙΤ ναι, είναι τραγική η κατάσταση. Ειδικά στις "σοβαρές" επιχειρήσεις.

-τα "μπουζούκια" πλέον δουλεύουν ελάχιστες μέρες την εβδομάδα και με τους "καλλιτέχνες" που κυκλοφορούν στις μέρες, οι μονοι που συχνάζουν είναι οι προσκεκλημένοι των μεσημεριανάδικων. Κοινως κανείς.

-Εσύ μπορεί να είσαι ψώνιο και πειθήνιος (wiktionary αν δεν ξέρεις τι σημαίνει) και να πληρώνεις. Εμάς, άσε μας να 'χουμε διαφορετική γνώμη

-τα ξεφτιλισμένα σου επιστρέφονται. Ξεφτιλισμένος είναι ο ψεύτης ("λεφτά υπάρχουν"), ο λαοπλάνος (κατά του μνημονίου, αλλά θα σεβαστούμε την απόφαση), ο εκβιαστής (χούντες, αργεντινές) και ο his master voice. Κομμουνιστής και ξεφτιλισμένος, δεν παίζει φίλε. Καλό είναι να διαβάζουμε και καμιά ιστορία (αλλά τι λέω τώρα, έχουν και δυσκολες σχέσεις τα ιστορικά βιβλία, άστο που σου λέω). Η Κανέλλη χτες απλά έδειξε μια αλληγορία (δεν είναι βρισιά), πόσο ακριβό έχει γίνει το γάλα και το ψωμί και πως με όλα αυτά τα συσσωρευμένα (είδες κάνω και επίδειξη γνώσεων) μέτρα, πλέον δεν θα έχουμε ούτε γι' αυτό.

η κ πιο νορις

ο τσακ :eek:

ολοι φταιμε και ολοι θα πληρωσουμε!

βρε, δεν είπαμε να μιλάς για τον εαυτό σου :-D. Για πες μου από που φταίω εγώ, επειδή ξέρεις για όλους μας. Πες και για την αρραβωνιαστικιά μου, να μάθει δηλαδή.

αλα αυτες οι απεργιες που κανουμε στην ουσια δυσκολευουμε εμας και τους συνανρωπους μας

ειδικά οι απεργίες στον κλάδο τροφίμων ποτών. Αστα να πάνε, δεν βρίσκουμε τπτ στα ράφια των σουπερμάρκετ. Δε θα κατσω να αναλύσω τη χρησιμότητα των απεργιών, μαθε όμως πως για να έχεις πράγματα όπως 8ωρο (όπου υπάρχει), ασφάλεια, σύνταξη, αδεια λοχείας (καμιά σχέση με το λαϊκό λαχείο) και τοκετού, καλοκαιρινή άδεια, επιδομα ανεργίας κτλ, κάποιοι απεργήσανε και κάποιοι χάσανε και τη ζωούλα τους.

Δημοσ.

Μη σβήσεις του σαλονικιού τα "αλά", "άλα" κλπ κλπ, που τα γράφει με ένα λ για να μη φαίνεται η προφορά του, δε θα σε συγχωρήσω ποτέ!

Δημοσ.

mythosss πρεπει να σε προσβαλα πολυ μαυτα που ειπα για να μου την λες με την ορθογραφια και το ποσο αμορφοτος ειμαι! μαλον το μοτορι το ειχες για τα γκομενακια και στα μπουζουκια/κλαμπακια τα γυρνας πολυ για να ξερεις τετοιες λεπτομεριες! ;) και φιλικα το πολυ διαβασμα σε εχει κανει....μη πω!

Δημοσ.

Δε διαφωνω, αλλα ας το επεκτεινουμε, διοτι δεν ειδα και τις αλλες χωρες να εχουν χαμηλες τιμες σε πολλα προιοντα τους. Που ειναι πχ ο αμερικανος, οταν του εσκασε το αιφονι με 600 δολλαρια να κανει μποϋκοταζ; Σαν τρελοι τρεχαν να το παρουν.

Γενικοτερα δηλαδη μη νομιζεις οτι ειναι χαρακτηριστικο μονο του ελληνα αυτο.

συγκρινεις μια χωρα που ειναι κατεστραμμενη,με τη χωρα που διοικει το κοσμο.

και στην αμερικη μπορει το ιφονι να εχει 700 δολλαρια,αλλα εκει το βγαζεις με 10 μερες δουλεια,οχι εναμισι μηνα οπως στην ελλαδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...