Προς το περιεχόμενο

Έκτακτη εισφορά,τέλος επιτηδεύματος...

Tenshi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να γίνει ηλεκτρονικα η πληρωμή(Πιο συγκεκριμένα μέσω e-bank της τράπεζας Πειραιώς)?

Η alpha δίνει αυτήν την δυνατότητα πάντως.

Δεν ξέρω κατα πόσο έιναι εφικτό οι ένοικοι να συννενοηθούν έτσι ώστε να παίρνουν όλοι ρεύμα απο το κοινόχρηστο. Προφανώς στο ρεύμα των κοινοχρήστων δεν υπάρχει κάποιο τέλος. Έχει κανείς εικόνα για αυτό;

Βέβαια είναι δύσκολο να συννενοηθείς με όλους γιατί πολλοί είναι χέστες.

1. τεχνικά δεν μπορεί να γίνει αυτό, και δεν φταίνε οι χέστες.

2. κάπου διάβασα ότι και τα ακίνητα που κόβουν το ρεύμα τώρα για να μην πληρώσουν, θα πληρώσουν όταν αποφασίσουν να επανασυνδεθούν.

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι θα γινει ρε γαμωτο...,μας κατακρεουργησαν...

Σου τρώνε τις καταθέσεις (όποιες είναι αυτές) με ένα πλάγιο και πιο ήπιο τρόπο συγκριτικά με τους Αργεντινούς οι οποίοι σε διάστημα τεσσάρων μηνών και μέσω υποτιμήσεων έχασαν το 75% της αξίας των χρημάτων τους.

Δημοσ.

Όχι περιμένατε ότι θα σωθούμε, ΧΑ!

Εδώ ρε πήραμε το Μνημόνιο 2 και αμέσως μετά μπήκαν νέα μέτρα, τι να λέμε τώρα. Όσο δεν ξεσηκώνεται ο λαός, τόσο θα πηγαίνουμε κατά διαόλου. Το έχω πει από τότε με τους αγανακτισμένους (που τάχα μου έκαναν ειρηνική εξέγερση... ναι γιατί αν έκανε ο Παπαφλέσας ή ο Κολοκοτρώνης ειρηνική διαδήλωση στους Τούρκους θα είχαμε αποτέλεσμα :lol: :lol: ). Όσο δεν πονάνε από κάπου οι υπουργοί και γενικά οι 300 εκεί μέσα, τόσο στα @@ τους θα γράφουν τον λαό και θα κοιτάνε την πάρτη τους. Μα μια χαρά λεφτά παίρνουν αυτοί οπότε τι τους νοιάζει το πρήξιμο από τον λαό. Αν θέλουν να σώσουν την χώρα ας μην πληρωθούν όλοι για 2 μήνες κι ας δώσουν τα επιδόματά τους. Κι αν δεν μπορούν, ας φάνε ξύλο κι ας τα φάνε τα τόσα λεφτά στο νοσοκομείο.

So simple!

PS: Και προτού πει κάποιος <<Μα αυτό δεν είναι Δημοκρατικό>>, δεν είναι Δημοκρατικά (για την ακρίβεια είναι αντισυνταγματικά) τα χαράτσια. Δεν είναι Δημοκρατικό ούτε να παραγράφονται τα αδικήματά τους, την στιγμή που δεν παραγράφονται στον λαό. Και όλα τα ωραία που υπάρχουν στα μικρά γράμματα. Άρα μην κοιτάμε την Δημοκρατία μόνο από την μεριά που μας βολεύει, γιατί δεν έχουμε Δημοκρατία εδώ και πάρα πολύ καιρό. Μια λέξη είναι που την χρησιμοποιούν για να 'κρατάνε' τον λαό (όπως κάνει αυτός που κερατώνει την γυναίκα του και λέει <<Μα εγώ σε αγαπάω>> :P )

Δημοσ.

Αν θέλουν να σώσουν την χώρα ας μην πληρωθούν όλοι για 2 μήνες κι ας δώσουν τα επιδόματά τους.

Έχει αποφασισθεί να πληρώσει 1 μισθό κάθε αιρετός άρχοντας της χώρας, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι τον δήμαρχο. Άλλαξε τίποτα;

Το βασικό πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν ξέρει πόσα χρωστάμε και σε ποιον τα χρωστάμε, πόσα δανεικά θέλουμε, πόσο ξοδεύουμε και πόσα εισπράτουμε, κτλ. Κι όσο ζούμε στην άγνοια θα μπορούν να περνάνε νέα μέτρα με το πρόσχημα "πληρώστε γιατί χανόμαστε".

Στην ουσία έχουμε ήδη χρεωκοπήσει κι έχουμε μπει σε διαδικασία υποτίμησης του νομίσματος. Αλλά επειδή έχουμε ευρώ και δεν μπορεί να γίνει αυτό άμμεσα, γίνεται έμμεσα μέσω των κάθε λογής εισφορών, μειώσεων μισθών, κτλ

Δημοσ.

αρα οποιος εχει λεφτα στην ακρη να παει αμεσως να ψωνισει οτι γουσταρε εδω και καιρο πριν υποτιμηθει το νομισμα και δεν μπορει να αγορασει τπτ πια...

Δημοσ.

Χθες το πρωί πήγα και εγώ στα ΕΛΤΑ να πληρώσω, γινόταν πανικός... Μεγάλη απογοήτευση όλος ο κόσμος, δίναν κι έπαιρναν οι συζητήσεις για το κουτούπωμα που φάγαμε.

Δημοσ.

Χθες το πρωί πήγα και εγώ στα ΕΛΤΑ να πληρώσω, γινόταν πανικός... Μεγάλη απογοήτευση όλος ο κόσμος, δίναν κι έπαιρναν οι συζητήσεις για το κουτούπωμα που φάγαμε.

εγω χθες το πρωι πηγα για καφε στην παραλια! μιλαμε τινγκα οι καφετεριες και ολοι μιλουσαν για μπαλα,γκομενες και μοδα! αν εχουμε λεφτα για ενα καφε και ενα ποτο το βραδυ ολα καλα! πια εκτακτη εισφορα με λες τωρα....

Δημοσ.

εγω χθες το πρωι πηγα για καφε στην παραλια! μιλαμε τινγκα οι καφετεριες και ολοι μιλουσαν για μπαλα,γκομενες και μοδα! αν εχουμε λεφτα για ενα καφε και ενα ποτο το βραδυ ολα καλα! πια εκτακτη εισφορα με λες τωρα....

:confused:

σε ποια μερια του χαρτη εισαι

ειπαμε?

Δημοσ.

οχι γιατι ολοι μεσ'τη γκρινια ειστε! τα διαβαζω καθε μερα και μου αναβουν τα λαμπακια! και μου καθετε και η μπουγατσα στο λαιμο! viper απο θεσσαλονικη ειμαι! η αχνη-κανελη πως την λενε ξεχασε να πει ποσα λεφτα δινουμε για να πινουμε την φραπεδια μας! βαλε 20 φραπεδες το μηνα * 4 ευρω μας κανει 80ευρω! * 12 μηνες μας κανει 960 ευρω! 960 ευρω για καφεδες??? 960 ευρω για καφεδες??? 960 ευρω για ενα ροφιμα με καλαμακι(οχι σουβλακι :P ) και τρελενεστε για την εκτακτη εισφορα???

μαγκες παρτε το χαμπαρι οσο εχει ο ελληνας λεφτα να κανει τα γουστα του δε τον νοιαζει τιποτα! μολις μπει το αγγουρι στον κ... τοτε βγενει και ριχνει καμια μουτζα να ξεδωσει! αυτοι οι ειμαστε η χωρα του ΤΕΜΠΕΛΗ και του καλοπερασακια! εμεις βγαλαμε το "η φτωχια θελει καλοπεραση" που αντι για καλοπερασει μπορουσαμε να πουμε "γιατι φτωχια ρε.. θα σας... εδω και τωρα" φανταστιτε να το λεγανε οι προγονοι μας "η σκλαβια θελει καλοπεραση" !!!! τωρα ενα τζαμι θα ηταν η Ελλαδα! μη σας πω θα πεζαμε και σε σιριαλ στην τηλεωραση!!!

Δημοσ.

οχι γιατι ολοι μεσ'τη γκρινια ειστε! τα διαβαζω καθε μερα και μου αναβουν τα λαμπακια! και μου καθετε και η μπουγατσα στο λαιμο! viper απο θεσσαλονικη ειμαι! η αχνη-κανελη πως την λενε ξεχασε να πει ποσα λεφτα δινουμε για να πινουμε την φραπεδια μας! βαλε 20 φραπεδες το μηνα * 4 ευρω μας κανει 80ευρω! * 12 μηνες μας κανει 960 ευρω! 960 ευρω για καφεδες??? 960 ευρω για καφεδες??? 960 ευρω για ενα ροφιμα με καλαμακι(οχι σουβλακι :P ) και τρελενεστε για την εκτακτη εισφορα???

μαγκες παρτε το χαμπαρι οσο εχει ο ελληνας λεφτα να κανει τα γουστα του δε τον νοιαζει τιποτα! μολις μπει το αγγουρι στον κ... τοτε βγενει και ριχνει καμια μουτζα να ξεδωσει! αυτοι οι ειμαστε η χωρα του ΤΕΜΠΕΛΗ και του καλοπερασακια! εμεις βγαλαμε το "η φτωχια θελει καλοπεραση" που αντι για καλοπερασει μπορουσαμε να πουμε "γιατι φτωχια ρε.. θα σας... εδω και τωρα" φανταστιτε να το λεγανε οι προγονοι μας "η σκλαβια θελει καλοπεραση" !!!! τωρα ενα τζαμι θα ηταν η Ελλαδα! μη σας πω θα πεζαμε και σε σιριαλ στην τηλεωραση!!!

Σε τι ακριβως σε χαλασε το 960 ευρω για καφεδες; Το οτι ειναι ακριβος ο καφες; Το οτι ειναι αχρειαστος; Κουμαντοι στην τσεπη του καθενος θα κανουμε στο τι θα κανει τα 960 ευρω του; Δηλαδη η ζωη μας επρεπε να ειναι σπιτι δουλεια σπιτι, και τα 960 ευρω να τα βαλουμε στο σεντουκι μας η να αγορασουμε τροφιμα; Σορρυ αλλα δε ζω στην κατοχη, και με αυτα που προσφερω, θελω να πιω και τον καφε μου, να πιω και τα ποτα μου, και γενικα να καω τη ζωη που θελω ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ. Λογαριασμο δε θα δωσω σε κανενα τι θα τα κανω τα καθε 960 ευρω, μασουρια θα τα κανω να τα περασω στον κ@λο μου, αλλα κουμαντο θα τα κανω μονος μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...