Tenshi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δέν ξέρω αν είμαι υπεργκαντέμης ή με έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση εκεί στο gsis,μου ήρθε η λυπητερή... Πραγματικά λυπάμαι τους ε.επαγγελματίες (αυτούς που πραγματικά "δέν βγαίνουν") και όσους κατόχους 2lt οχημάτων έκαναν την υπέρβαση,αγοράζοντας σε μια στιγμή τρέλας/αδυναμίας (και μπράβο τους). Ακόμα πιο πολύ λυπάμαι τα ~130 ευρώπουλα που θα μπορούσα να αξιοποιήσω καλύτερα...πχ να πάρω κανα παντελόνι ή κανα πουκάμισο,για να αντικαταστήσω όσα διαλύονται-οικονομία γάρ- Στο ΜΠΑΤΟ τους λοιπόν,ένα cent την φορά...
Jason13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Ποιοσ θα πληρωσει την εκτατη εισφορα; Εκτος αν την ενσωματωσουν σε καμια ΕΥΔΑΠ η΄ΔΕΗ.
SPANK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Ήρθε σήμερα και εδω η λυπητερή 800 euro + τα καινούργια που περιμένουμε με το ρεύμα. Και άκουσον ακουσωον πληρώνουν και οι άνεργοι και πρέπει να δανειστούν δεν εχει σημασία αν δεν έχουν. :wacko: Φυσικά εξαιρούνται μοναστήρια εκλλησίες και το δημόσιο
arxaggelos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Φυσικά εξαιρούνται μοναστήρια εκλλησίες και το δημόσιο ποιό δημόσιο εξαιρείται ακριβώς;
black_widow Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Εμείς έκτακτες , τέλη επιτηδεύματος δεν πληρώνουμε. Έχουμε μπόλικους λογαριασμούς να πληρώσουμε , ΤΕΒΕ ληστρικό , δημοτικά τέλη κ.λ.π.Για να μην πω ότι πληρώνουμε επιμελητήριο και μετά σου λένε σκάστα και για τα τέλη επιτηδεύματος. Θα πληρώνουμε δύο - τρεις φορές φόρο για το ίδιο πράγμα ; Αν πληρώσουμε όλα αυτά που θέλουνε να βάλουμε λουκέτο από τώρα. Επίσης υπάρχει και ο φόρος ανά τ.μ. που θα πληρωθεί μέσω ΔΕΗ. Εκεί τι κάνουμε ; Εάν αλλάξουμε εταιρεία και φύγουμε από ΔΕΗ που έρχεται ξεχωριστός λογαριασμός για ρεύμα και ξεχωριστός για τέλη κ.λ.π. ; Πώς θα διασφαλιστεί ότι θα πληρώσει ο ιδιοκτήτης του επαγγελματικού ακινήτου και ότι δε θα εκβιαστούμε να το πληρώσουμε εμείς ; Μιλάμε πάντα για ΔΕΚΟ επιχείρησης , δε γίνεται να μείνουμε χωρίς ρεύμα , δε μπορούμε να λειτουργήσουμε. Του σπιτιού έχουμε αποφασίσει να μην πληρώνουμε έτσι και αλλιώς.
Tenshi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Ολοι οι μισθωτοί με εισόδημα άνω των 12000 ευρώ.Ανάλογα με το εισόδημα υπάρχουν και κλίμακες...πχ 12000-20000 ευρώ πληρώνεις ως έκτακτη εισφορά το 1% απο το συνολικό δηλωθέν εισόδημα. Επίσης οι Ε.επαγγελματίες καλούνται να πληρώσουν ένα fixed ποσο (300 ευρώ) αν κατάλαβα καλά. Και η πλάκα είναι οτι δέν ενσωματώνεται κάπου,άλλα τα ζητάνε ντούκου ή μέχρι 6 δόσεις! Περισσότερα εδώ
Jason13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιοι υπαλληλοι παντως πληρωνουν. Σημερα μειωσαν φιλου 240 ευρω το μηνα , εκπαιδευτικος στο επαγγελμα 15 χρονια :/ 1200 ευρω το μηνα του πηγε.Επιπλεον, μειον τα 800 εισφορα + κανα 500αρι η ΔΕΗ... Αντε μετα να κανει δουλεια στουσ μαθητες. Τι να κανεις το Νεο σχολειο...
black_widow Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Ήρθε σήμερα και εδω η λυπητερή 800 euro + τα καινούργια που περιμένουμε με το ρεύμα. Και άκουσον ακουσωον πληρώνουν και οι άνεργοι και πρέπει να δανειστούν δεν εχει σημασία αν δεν έχουν. :wacko: Φυσικά εξαιρούνται μοναστήρια εκλλησίες και το δημόσιο Οι μακροχρόνια άνεργοι και όσοι παίρνουν επίδομα ΟΑΕΔ αν δεν κάνω λάθος πρέπει να πάνε εφορία για να εξαιρεθούν. Δεν είμαι σίγουρη , κάτι τέτοιο είχα ακούσει , ότι θα πηγαίνουν και σε άνεργους κανονικά τα ραβασάκια και θα πρέπει να πηγαίνουν Εφορία μετά να βρουν άκρη.
Socratis_g Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 εμένα μου ήρθε 500 ευρώ το νταβατζιλίκι τους. και δεν ξέρω ποιον να σπάσω στο ξύλο...Μόνο ο ταμίας στην τράπεζα που θέλει να τα εισπράξει δε φταίει. Βασικά δεν θα τα πληρώσω. θα τρέχει προσάυξηση 1,5% το μήνα. δηλαδη 7,5 ευρώ επιπλέον για κάθε μήνα που δεν πληρώνω. Και μετά θα τα δίνω λίγα λίγα. Δε γίνεται αλλιώς να πάνε να γαμηθούνε. οτι μας ζητάνε πρέπει να το πληρώνουμε? Τα παλιά τα χρόνια πέρναγαν οι ιππότες πάνω στα αλλογα με στα σπαθια και ζητάγανε το μερίδιο του βασιλιά. τοτε μπορούσε να αντιδράσεις.τους εσφαζες και εφευγες απο το σπίτι σου. Τώρα κοίτα πως εξελήχθηκε η επιστήμη. δε μπορείς να τα βάλεις με κανέναν. edit:πάρτε και την τιμωρία για όποιον τόλμησε να έχει σπίτι δικό του.. http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231128414
SPANK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Οι μακροχρόνια άνεργοι και όσοι παίρνουν επίδομα ΟΑΕΔ αν δεν κάνω λάθος πρέπει να πάνε εφορία για να εξαιρεθούν. Δεν είμαι σίγουρη , κάτι τέτοιο είχα ακούσει , ότι θα πηγαίνουν και σε άνεργους κανονικά τα ραβασάκια και θα πρέπει να πηγαίνουν Εφορία μετά να βρουν άκρη. Οχι πληρώνουν κανονικά το ειπαν πληρώνουν λιγότερα μεν αλλα θα πληρώσουν
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι πληρώνουν κανονικά το ειπαν πληρώνουν λιγότερα μεν αλλα θα πληρώσουν ερχονται τα δανεια εκτακτης εισφορας με ευνοικο επιτοκιο, το κοβω..
Mirlogria Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Φυσικά εξαιρούνται μοναστήρια εκλλησίες και το δημόσιο Που το έχω βάλει το Gillette ρε φούστη μου...
SPANK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Εντάξει απλα ο κόσμος θα αγανακτήσει τελείως θα πει δεν πληρώνω και ας κόψουν τον λαιμό τους, στην τελική δεν νομίζω να έρθουν με καλάζνικοφ να σου πάρουν τα λεφτά η μήπως θα κόψουν σε όλους το ρεύμα ?
Tenshi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Εντάξει απλα ο κόσμος θα αγανακτήσει τελείως θα πει δεν πληρώνω και ας κόψουν τον λαιμό τους, στην τελική δεν νομίζω να έρθουν με καλάζνικοφ να σου πάρουν τα λεφτά η μήπως θα κόψουν σε όλους το ρεύμα ? Βασικά αυτό ακριβώς σκεφτόμουν,ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειες στην τελική. Απλά το σύστημα υφίσταται με τέτοιο τρόπο,που κατ'αναγκη θα πρέπει να "τα έχεις καλά" με το κράτος εάν θέλεις να καλύψεις κάποιες σου ανάγκες. Πχ θέλεις να αγοράσεις αμάξι.Για να πάρεις δάνειο χρειάζεται εκκαθαριστικό,βλέπουν στην εφορία οτι εχεις εκκρεμότητες,οπότε no ekkatharistiko baby. Με λίγα λόγια,κάλλιστα μπορείς να τους γράψεις εκεί που δέν πιάνει μελάνι,άλλα θα βιώνεις μια ζωή με περιορισμούς. Απλά τραγικοί.
DrLo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Θα πρέπει κάποια στιγμή κάποιος να υπολογίσει ότι πλέον δε συμφέρει να δουλεύεις και να βγάζεις πχ 14-15.000 Συμφέρει να είσαι ψιλοάνεργος (ημι-απασχόληση). Μετά ψάχνουμε να βρούμε τι έχει η ελλάδα και δεν παράγει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.