filip123go Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Παίδες καλησπέρα..! Πήγα σήμερα να μπω στο fb και μου ζήτησε να επαληθεύσω τον λογαριασμό μου, ζητώντας όνομα και επώνυμο..! Βάζω το κλασικό, αυτό που είχα απ την εγγραφή μου (Stavros filip) και μου πετάει το παρακάτω σφάλμα: Δυστυχώς, το σύστημά μας δεν ενέκρινε το όνομα που δώσατε. Περιμένετε 10 minutes και έπειτα προσπαθήστε ξανά. Βεβαιωθείτε ότι το όνομα έχει γραφτεί σωστά και πληροί τις προϋποθέσεις μορφοποίησης. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, αν αποτύχει και η επόμενη προσπάθειά σας, ο λογαριασμός σας ενδέχεται να απενεργοποιηθεί. Τι ακριβώς παίζει..?? 1ον, να δώσω πραγματικά στοιχεία στο fb αποκλείεται και 2ον που ξέρει ότι αυτά δεν είναι όντως τα πραγματικά μου στοιχεία..?? Ευχαριστώ πολύ...!
isay Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Γράψε Stavros Filipopoulos ή Stavros Filipopakis ή έστω Stavros PApadopoulos γιατί μαλλον το filip σαν επωνυμο δεν τους αρέσει.
filip123go Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Έγραψα Παπαδόπουλος. Τωρα σπάστηκα..!! Δεν κοιτάνε να κλείσουν καμιά τρύπα..!! Το όνομα τους πείραξε..!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.