yilarakos Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Εγώ ευτυχώς δούλευα και δε το δα 🤬 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Μια και έφυγε ο Ρόνι (δυστυχώς), πολύ θα 'θελα να πάρει το Παγκόσμιο ο Μαρκ Άλεν. Θα χρειαστεί πρώτα, βέβαια, να κερδίσει μάλλον τον Σέλμπι, αλλά... γιατί όχι, ποτέ δεν ξέρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Τι βλέπουμε στο Brecel - Si Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Πλήρης κατάρρευση για τον Si. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Κρίμα, με στενοχώρησε που έχασε μ' αυτό τον τρόπο. Αλλά έδειξε ότι το μέλλον τού ανήκει. Ελπίζω να μην καταρρεύσει έτσι κι ο Μαρκ Άλεν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgebek2 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Στα δυσκολα αγχωθηκε ο μικρος. Θα μπορουσε να το ειχε καθαρισει απο χθες, ειδικα με τη μπλε που εχασε στο τελευταιο frame χθες, εχασε καθε ελπιδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δεν ξέρω καν πώς να αντιδράσω σε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Μπράβο στον Λούκα Μπρεσέλ για το πρωτάθλημα. Έπαιξε πολύ καλά, απέκλεισε μεγάλα ονόματα, είχε απίστευτες επιστροφές και σερί κερδισμένων παιχνιδιών και το άξιζε. Λίγοι, φαντάζομαι, θα περίμεναν πως θα το έπαιρνε τελικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Χάρηκα και που το πήρε ο Brecel, και που δεν το πήρε ο Selby. Πάντως το maximum του τελευταίου αποτελεί μεγάλο επίτευγμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 λίγοι το περίμεναν αλλά τώρα πια υπάρχουν ονόματα από παντού και κυρίως πιτσιρικάδες..... πάνε τα χρόνια που 6-8 ονόματα μονοπωλούσαν τις πρωτιές..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgebek2 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Μπραβο στον Λουκα. Τον σελμπι τον συμπαθησα αρκετα περισσοτερο φετος, αλλα αν και εξαιρετικος παικτης εννοειται, ακομη παραμενει αργος και παντα σκεφτεται αμυντικα και βαρετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgegkount Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Μήπως γνωρίζει κάποιος τις στενές wiking;; Την βρήκα στην αποθήκη και όπως μου είπε η μητέρα μου την είχε πάρει ο πατέρας μου πριν πολλά χρόνια. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Πέρα από μία που πωλείται στο eBay, δε μπορώ να βρω καμία πληροφορία για Wiking, εκτός αν εννοείς Viking. Θαρρώ πως αν ήταν κάτι αξιόλογο θα βρίσκαμε κάτι. Σε τι κατάσταση είναι; Δοκίμασε να τη δουλέψεις να δεις πώς σου κάθεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Μπορεί να είναι και εκτός θέματος αλλά επειδή μοιάζει με μπιλιάρδο χωρίς στέκα ρωτάω Έχει κανείς άποψη για το carrom; Ινδικό νομίζω είναι και μου φάνηκε ενδιαφέρουσα εναλλακτική επειδή δεν προβλέπεται να παίρνω σύντομα κανονικό τραπέζι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Τι να πει κανείς πραγματικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα