Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 21 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Μπορει,αλλα μπορει και οχι. Αυτο δεν αναιρει το οτι ειναι πιο δυσκολο. ΕΙναι ακριβης,αλλα ας μην κολλαμε στη σημασιολογια,το 9μπαλο ειναι ξεκαθαρα πιο δυσκολο. Δεν μου έχεις εξηγήσει ακόμη τι είναι αυτό που κάνει το 9μπαλο περισσότερο τεχνικό και δύσκολο έναντι του 8.μπαλου.. Να ξέρεις πειρμενω γιστι μέχρι τώρα απλά επαναλάμβανεις το ίδιο πράγμα χωρις επιχειρήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, Spect~ είπε Δεν μου έχεις εξηγήσει ακόμη τι είναι αυτό που κάνει το 9μπαλο περισσότερο τεχνικό και δύσκολο έναντι του 8.μπαλου.. Να ξέρεις πειρμενω γιστι μέχρι τώρα απλά επαναλάμβανεις το ίδιο πράγμα χωρις επιχειρήματα παιζεις 9μπαλο; δεν εχω ασχοληθει να σου απαντησω τοση ωρα,γτ δε με ενδιαφερει να απαντησω σε εσενα συγκεκριμενα. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2020 από StamTheMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, StamTheMan είπε παιζεις 9μπαλο; δεν εχω ασχοληθει να σου απαντησω τοση ωρα,γτ δε με ενδιαφερει να απαντησω σε εσενα συγκεκριμενα. 8μπαλο, 9μπαλο, γαλλικο (καραμπολες και τρισποντες). Ε πες λοιπον οτι απλα ετσι πιστευεις εσυ και δεν εχεις επιχειρημα για αυτο που εσυ νομιζεις οτι ισχυει και τελειωσε η κουβεντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, Spect~ είπε 8μπαλο, 9μπαλο, γαλλικο (καραμπολες και τρισποντες). Ε πες λοιπον οτι απλα ετσι πιστευεις εσυ και δεν εχεις επιχειρημα για αυτο που εσυ νομιζεις οτι ισχυει και τελειωσε η κουβεντα Δε με ενδιαφερει να απαντησω σε εσενα συγκεκριμενα,δεν ειναι κατι παραπανω. Παιζω πολλα χρονια μπιλιαρδο και εχω μια σφαιρικη αποψη,αρα ποσως με ενδιαφερει να πεισω εσενα για το τι ισχυει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Snooker πάιζει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Υπάρχουν ακόμα τραπέζια snooker στην Ελλάδα; Ένα είχαν τα Masters στο κάτω Καλαμάκι αλλά έκλεισαν, 3 είχαν τα Number 1 στη Γλυφάδα αλλά αυτά κι αν έκλεισαν, μετά είχε στο Ρέντη στα Village αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα τραπέζι. Ωραίο αλλά ταλαιπωρία αν είσαι αρχάριος και παίζεις στη χάση και στη φέξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 8 ώρες πριν, phanispal είπε Υπάρχουν ακόμα τραπέζια snooker στην Ελλάδα; Ένα είχαν τα Masters στο κάτω Καλαμάκι αλλά έκλεισαν, 3 είχαν τα Number 1 στη Γλυφάδα αλλά αυτά κι αν έκλεισαν, μετά είχε στο Ρέντη στα Village αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα τραπέζι. Ωραίο αλλά ταλαιπωρία αν είσαι αρχάριος και παίζεις στη χάση και στη φέξη. Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ είναι αν το μέγεθος της μπάλας του snooker είναι το ίδιο με το αμερικάνικο. Σε κάποια τραπέζια snooker που έχω παίξει μου φάνηκαν πολύ μικρές οι μπάλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Είναι όντως μικρότερες οι μπάλες του snooker. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Aπό τότε που μπήκε ο άλλος στο μπιλιαρδάδικο ψάχνωντας τον Ρίτσι, και τα έκανε λαμπόγυαλο, σταμάτησα να παίζω. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2020 από _BASSstarlet_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikmadru Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Στις 22/10/2020 στις 10:49 ΠΜ, skiabox είπε Snooker πάιζει κανείς; Μόνο snooker πλέον. Ας πω και μία υπερβολή: Αμερικάνικο μπιλιάρδο = ρακέτες (όλοι μπορούν να παίξουν λιγότερο ή περισσότερο καλά) Σνούκερ = τένις (δεν παίζεται αν δεν αποκτήσεις τεχνική και ένα βασικό επίπεδο) Πασχίζουμε για αυτό το επίπεδο με πολύ κόπο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Όντως αν παίξεις σνούκερ είναι σα να μην έχεις ξαναπαίξει μπιλιάρδο ακόμα κι αν παίζεις χρόνια. Χαοτική διάφορα. 5x5 με την παρέα σου με champions league θα έλεγα εγώ @nikmadru σε δικό σου τραπέζι ή σε μαγαζί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikmadru Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, zio10 είπε 5x5 με την παρέα σου με champions league θα έλεγα εγώ Έτσι ακριβώς! 1 ώρα πριν, zio10 είπε @nikmadru σε δικό σου τραπέζι ή σε μαγαζί; Σε τραπέζι φίλου και ενίοτε σε μαγαζιά (Ρέντη, Κοράλι, King8) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Προφανώς μας φαίνονται μικρές οι μπάλες του snooker γιατί έχουμε τις χοντρές στεκες που είναι για αμερικάνικο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, skiabox είπε Προφανώς μας φαίνονται μικρές οι μπάλες του snooker γιατί έχουμε τις χοντρές στεκες που είναι για αμερικάνικο! Είναι πιο μικρές και θέλουν και ανάλογη στέκα με πιο μικρό κεφάλι. Μικρές μπάλες, μικρές τρύπες, τεράστιο τραπέζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 28 λεπτά πριν, zio10 είπε Είναι πιο μικρές και θέλουν και ανάλογη στέκα με πιο μικρό κεφάλι. Μικρές μπάλες, μικρές τρύπες, τεράστιο τραπέζι. Τότε που πρωτοέβαλαν οι δήμοι δορυφορικά κανάλια είχαμε ξεσκιστεί να βλέπουμε Stephen Hendry, Jimmy White, Steve Davis, John Parrott, James Wattana. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα