Addicted_21 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 32 λεπτά πριν, phanispal είπε ΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΓΑΜΩ! Πάμε για το έκτο! Στο 14-16 το'κλεισα, ναι μωρή αρρώστια Ronnie!! 2
phanispal Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δεν παρακολούθησα καθόλου φέτος, παρά μόνο από προχθές. Νομίζω οι συνθήκες είναι ιδανικές για το Ronnie να το σηκώσει, αν και πριν λίγο διάβαζα ότι στον τελικό θα έχει θεατές. Θεωρώ ότι τον έχει τον Kyren αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Το σίγουρο είναι ότι όποιος και να το πάρει φέτος θα το ευχαριστηθώ, και τους δύο τους πάω πολύ. 2
Addicted_21 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Είναι, ωστόσο, μεγάλη ευκαιρία να πάρει το 6ο και να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής τον Hendry. Είναι και 44, περνάνε τα χρόνια και οι ευκαιρίες θα είναι μετρημένες πια. Θέλει προσοχή ο τελικός όπως και να'χει. 1
yilarakos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 32 λεπτά πριν, Addicted_21 είπε Στο 14-16 το'κλεισα, ναι μωρή αρρώστια Ronnie!! Εγώ στο 13-14, δε τη πάλευα άλλο απο την αγωνία! Αφού το γύρισε στον ακατανόμαστο δε πιστεύω να την πάθει από τον Kyren. Εμπρός για το 6ο! 2
phanispal Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Πιστεύω πως και να πάρει προβάδισμα ο Kyren, στο τέλος θα λυγίσει, λογικά εκείνος θα έχει το περισσότερο άγχος, είναι ο πρώτος του τελικός στο παγκόσμιο. Από εκεί και πέρα αν όντως έχει θεατές και κλασικά σπάνε τις μπάλες του Ronnie με τις φωνές και τις προτροπές τους, μπορεί να παίξει κι αυτό το ρόλο του. Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι μήπως το φετινό τουρνουά μπει λίγο στο περιθώριο λόγω συνθηκών. Σε φάση να το πάρει ο Ronnie και με τα χρόνια να επικρατήσει η άποψη ότι το φετινό δεν πολυμετράει. 2
Addicted_21 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 11 ώρες πριν, phanispal είπε Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι μήπως το φετινό τουρνουά μπει λίγο στο περιθώριο λόγω συνθηκών. Σε φάση να το πάρει ο Ronnie και με τα χρόνια να επικρατήσει η άποψη ότι το φετινό δεν πολυμετράει. Δεν το θεωρώ πιθανό. Είναι άλλο πράγμα ότι θα θυμόμαστε ότι ήταν ένα τουρνουά ειδικών συνθηκών λόγω covid, έλλειψης θεατών και μετάθεσης της διεξαγωγής του κατά 3 μήνες (που κι αυτά θα ξεχαστούν με τα χρόνια) κι άλλο να επικρατήσει η άποψη ότι δεν πολυμετράει. Μια χαρά θα μετράει, είναι αυτό που λέμε, ό,τι γράφει δεν ξεγράφει!
Addicted_21 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 6-2 το 1ο session, μέτριο snooker. Ο Wilson ή υπολείπεται πολύ του Ronnie ή τον έχει καταβάλει το άγχος. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2020 από Addicted_21
yilarakos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Είναι και οι δυο ψόφιοι από τα χθεσινά, συν το άγχος... ο ένας του πρωτάρη και ο άλλος για το 6ο. Προσωπικά δε με νοιάζει να δω καλό αγώνα, φχαριστήθηκα αρκετά ματς στο φετινό, προτιμώ να το σηκώσει ο Ronnie το γρηγορότερο.
phanispal Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Ψιλοστεναχωριέμαι για τον Kyren, αν και έχει δρόμο ακόμα μπροστά του για το παγκόσμιο.
yilarakos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Καλός και ανερχόμενος αλλά δε είμαι fan, προτιμούσα McGill για τελικό. Αν συνεχίσει έτσι θα σηκώσει και παγκόσμιο πάντως.
phanispal Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Πάλι τα ίδια να λέμε; Πείτε ό,τι θέλετε, ότι είναι arrogant, εκκεντρικός, ότι κάνει υπερβολικές δηλώσεις, ότι έχει ψυχολογικά. Πείτε ότι είναι inconsistent, π.χ. σε σχέση με Hendry, που για μένα δεν ισχύει γιατί ο τελευταίος δεν έπαιζε σε τόσο υψηλό επίπεδο για τρεις (!) δεκαετίες. Κανείς βασικά στο σύγχρονο snooker. Δε μιλάμε για τη Joe Davis εποχή. Φαινόμενο. Μεγάλη διαφορά από όλους τους υπόλοιπους. Όπως τουίταρε και ο Fu, το πήρε με το C game του, που είναι τρομακτικό αν το σκεφτείς. Θα είχε πλάκα ένας αντίλογος με haters. 2
Addicted_21 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Αυτός και οι υπόλοιποι είναι το άθλημα. 1
vamvakoolas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) ελεγα ενω το παρακολουθουσα οτι ο Kyren ειναι της ψυχολογιας: αργει λιγο να παρει εμπρος (φανηκε και στο ημιτελικο) και επισης αν εχει καλη ψυχολογια μπορει να παρει σερι παιχνιδια. Με επιβεβαιωσε και το bbc στη περιγραφη. Αντιθετα αν γινει κατι (διακοπη, δε του βγει σιγουρο χτυπημα κτλ) ειναι ικανος εκει που πηρε τα πανω του να τα παρατησει. Μαλλον ειναι θεμα εμπειριας και το μελλον του ανηκει αντιθετα ο ρουνι περιμενα να το παρει ευκολα σε μερικα παιχνιδια εκανε παιδικα λαθη και ισως φανηκε κουρασμενος/φτασμενος χωρις κινητρο.. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2020 από vamvakoolas
mastoras007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα θέλω κάποιες πληροφορίες από κάποιον που γνωρίζει Ποιο ειναι το ποιο διαδεδομένο παιχνίδι μπιλιάρδου? Τι τραπέζι χρειάζεται? Πόση ώρα κρατάει περίπου μια παρτίδα?
StamTheMan Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, mastoras007 είπε Καλησπέρα θέλω κάποιες πληροφορίες από κάποιον που γνωρίζει Ποιο ειναι το ποιο διαδεδομένο παιχνίδι μπιλιάρδου? Τι τραπέζι χρειάζεται? Πόση ώρα κρατάει περίπου μια παρτίδα? Ολα ειναι σχετικα. Στην Ελλαδα πιο διαδεδομενα ειναι 8μπαλο ( το γνωστο αμερικανικο ) και το 9μπαλο,τα οποια παιζονται στο κλασσικο τραπεζι. Το 8μπαλο ειναι λιγοτερο τεχνικο,ειναι το παιχνιδι που παιζουν οι αρχαριοι,για να κανουν αργοτερα τη μεταβαση σε 9μπαλο. Μετα εχουμε το γαλλικο,χωρις τρυπες,που στοχος ειναι να κανεις "καραμπολες",να πετυχεις δηλαδη σε μια στεκια και τις 2 χρωματιστες μπιλιες με τη μπιλια που χτυπας. Υπαρχει και το σνουκερ,αλλα ειναι παιχνιδι με πολλες μπιλιες,δυσκολο και πολυπλοκο ( και δεν παιζεται τοσο στην Ελλαδα ) . Οι παρτιδες διαρκουν αναλογα με το skill των παικτων,και βοηθαει και η τυχη. Εγω προσωπικα εχω τελειωσει παιχνιδι με "μονοστεκια" στο 9μπαλο ,σε περιπου 3 λεπτα,αλλα αυτο εχει γινει πολυ λιγες φορες,και σε πολυ ανοιχτο και ευκολο σπασιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα