Προς το περιεχόμενο

Μπιλιάρδο

Skia11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πωωω ρε φίλε, τί είδαμε σήμερα?!?

-edit-

Ο Ronnie κέρδισε τον Selby με κ*λοφαρδία, ο Ebdon έχασε από 4-1, πετυχημένο το φετινό N. Ireland Open! :)

Επεξ/σία από yilarakos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένα έχω να πω για το ματς, ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! :P

Δε θα πω ψέματα,αν έχανε ο Ronnie πάλι ματσαρα θα 'ταν αλλά θα 'χα ξενερώσει φουλ,περισσότερο από τον ίδιο αν κρίνω απ τη φάτσα του στο τέλος,χαλαρός ήταν μπροστά στην προοπτική της ήττας.

Δεν ξέρω αν θα αξίζει ο 2ος ημιτελικός αλλά θα τον τσεκάρω και γω τον Sharav.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό βλέπω κι εγώ, ο Trump παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση αλλά και ο Sharav κάνει εύκολα λάθη (το άγχος του πρωτάρη;). Για να δούμε.

Edit: Μόλις είδα την τυχερή μπαλιά του Ρόνι στο τελευταίο frame, που έβαλε την κόκκινη στο κέντρο, και κουφάθηκα· αυτό λέγεται τύχη! Προσπαθεί κι ο Jimmy White να την επαναλάβει αλλά... μία μόνο φορά παραλίγο να τα καταφέρει.

Επεξ/σία από accipio

Αυτό που απασχολεί εμένα, είναι να μη γίνει πάλι όπως το 2014 στον τελικό του UK που τελικά νίκησε ο Ronnie με 10-9, αλλά είχε πει ότι εξουθενώθηκε και ψυχολογικά από εκείνον τον τελικό.

Κι εγώ το χάρηκα, και μάλιστα αφού πρόσφατα είχα πει ότι είναι εξαφανισμένος, και προφανώς δεν είμαι ο μόνος, εξού και το παράπονο που βγάζει τόσες μέρες.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι πέρα από ένα UK, δεν έχει κάνει και κάτι τρομερό στην καριέρα του, και μπαίνει στα 30, δεν είναι πιτσιρικάς πλέον.

Προσωπικά δεν το βλέπω να μπαίνει στους πολύ μεγάλους του σπορ. Όλοι οι μεγάλοι είχαν ήδη πάρει παγκόσμια και άλλους μεγάλους τίτλους στην ηλικία του.

Είναι φανερό ότι τον έχουν κάψει όλοι εκείνοι  που περίμεναν και περιμένουν πολλά περισσότερα τόσα χρόνια από αυτόν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...