Προς το περιεχόμενο

Μπιλιάρδο

Skia11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφού πριν λίγο καιρό είχε κάνει λόγο για τους numpties αντιπάλους, που σκάνε με τους γονείς τους και του ζητούν να φωτογραφηθούν μαζί την ώρα που προπονείται.

Δεν τα μπορεί αυτά, και το θέμα είναι ότι το δείχνει. Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι παρόμοιου βεληνεκούς τα βαριούνται, απλά κρατούν τους τύπους. Δεν τους παίρνει να το παίξουν ντίβες. Ε τον Ronnie τον παίρνει, τι να κάνουμε.

Βέβαια αυτή η λατρεία που του έχουν οι Ασιάτες  νομίζω δεν έχει προηγούμενο.

Απ' την άλλη δε μπορώ να πω ότι συμφωνώ 100% μαζί του στο συγκεκριμένο θέμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χαχα καιρό έχω να τους δω μαζί, δεν είναι κανείς τους στο 100% αν κρίνω από τα χτεσινά αλλά θα δούμε ωραίο match πιστεύω.

Ο Ronnie φαίνεται ορεξάτος και ο Selby μάλλον αποφάσισε να παίζει πιο χαλαρά μετά την περσινή τραγική σεζόν που είχε. Δεν είδα τους προηγούμενους του αγώνες αλλά διάβασα ότι έπαιζε πιο γρήγορα και με ροή στο παιχνίδι του. Αν δεν του βγαίνουν οι μακρινές όπως χτες θα καταφύγει σε scrappy frames, αλλά εξαρτάται και από τον Ronnie και αν μπορεί να μπαίνει πρώτος με τις δικές του μακρινές.

Θέλω να δω αν θα κάνει πάλι το σπάσιμο που δοκίμαζε χτες, ωραίο το snooker στο σπάσιμο του 1ου frame αλλά δε νομίζω να του βγει σε καλό με αντίπαλο τον Selby.

Έχω καιρό να παρακολουθήσω τον Selby. Ακόμα κι αν όντως το 'χει δει πιο χαλαρά, με αντίπαλο το Ronnie δεν ξέρω πόσο τον παίρνει να μην κάνει το δικό του παιχνίδι.

Το σπάσιμο που δοκιμάζει μου φάνηκε κι εμένα υποσχόμενο αλλά πιο δύσκολο. Ποιος ξέρει, μπορεί σε 1-2 δεκαετίες οι περισσότεροι να σπάνε έτσι.

Και η πλάκα είναι ότι έχουν παιχτεί 5 frames σε μία ώρα, και μάλιστα ο ένας είναι ο Selby.

Πώς αλλάζουν οι καιροί όμως, ξενέρωσε που δεν έκανε τρίτο century και κάποτε πετούσε τις μπάλες έξω απ' το τραπέζι και σήκωνε και τα δύο πόδια σε στεκιές θυσιάζοντας centuries.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τίποτα τρελό, απλά τραγικό λάθος για κάποιον σαν τον Selby, double kiss που άφησε εύκολη κόκκινη στη μέση.

-edit-

Ωραίο snooker έκανε ο Selby στο τελευταίο frame, έκανε διακοπή η ΔΕΗ και το 'χασα 😬

Επεξ/σία από yilarakos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...