phanispal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Έχω καιρό να τον δω πιεσμένο και να εκνευρίζεται. Δύσκολο σήμερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yilarakos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Τον έχει άχτι μάλλον από πέρσι που έχασε στον τελικό και θέλει να πάρει το αίμα του πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Είναι κατώτερος των περιστάσεων ο Murphy έως τώρα πάντως, αλλιώς θα είχαμε εντελώς άλλο ματς. Και να κάνει το 5-3 τώρα, είναι αργά νομίζω. Lolwut! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Ξέρετε την άποψή μου για το Ronnie. Παρόλ' αυτά μπορεί και να προτιμώ να το πάρει ο Kyren. Στο δεύτερο session όμως έχει αρχίσει να παίζει σαν το Selby, κάτι που θεωρώ αισχρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yilarakos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Το ξέχασα το 2ο session, βλέπω εξελίσσεται σε ντέρμπι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Άντε ρε Ρόνι, μας έβγαλες την ψυχή μέχρι να το πάρεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Είμαι τραγικός, το ξέρω, αλλά δεν είδα το τελευταίο frame, έπεσα για ύπνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yilarakos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, phanispal είπε Είμαι τραγικός, το ξέρω, αλλά δεν είδα το τελευταίο frame, έπεσα για ύπνο. Χαχαχα εσύ είσαι καλός,εγώ το παράτησα από νωρίς, βαρέθηκα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Κι εγώ κουράστηκα στο βραδινό session, ο Kyren μάλλον είχε πάρει συμβουλές από Selby, συνήθως δεν παίζει έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δεύτερος γύρος σε 5 λεπτά με Ronnie για το Northern Ireland Open. 3 centuries στο 4-0 στον πρώτο γύρο. Το δείχνει το Eurosport. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yilarakos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Ξύπνησε βλέπω ο κινέζος..το 1ο frame ήταν πραγματικά άθλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yilarakos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Οτι να 'ναι ειναι σήμερα, έχει ξενερώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Χαχα, δεν κρατιέται, βγάζει τις κόκκινες απ' τις τσέπες. Meanwhile: https://www.eurosport.com/snooker/northern-ireland-open/2018-2019/snooker-news-ronnie-o-sullivan-would-tiger-woods-or-roger-federer-play-in-a-stinky-venue_sto7010706/story.shtml Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yilarakos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Πάει και αυτό. Το διάβασα νωρίτερα και ήθελα να το ποστάρω. Νομίζω το σημείο που λέει "playing players, who, with respect are never really going places" εξηγεί και τη σημερινή του απόδοση, δε την παλεύει να παίζει με παίκτες που τον κάνουν να βαριέται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα