yilarakos Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Εγώ δεν είδα καθόλου λόγω έλλειψης internet, τωρα διάβαζα το σχολιασμό του BBC. 5-3 υπέρ του Williams, 4-0,4-1,5-1,5-3 με 1 century του Higgins στο 5ο frame και 95 απο Williams στο 6ο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Πολύ ωραίο «κλέψιμο» του ένατου frame απ' τον Williams, ωραίο snooker. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Θα δω το τέλος τουλάχιστον, πάει προς τον Williams ε; (Τουλάχιστον να το πάρει Mark! ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Πάντως καμία σχέση με τσουκου-τσουκου όσο έχω δει, δείχνουν πώς πρέπει να παίζεται το άθλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Καθένας με το στυλ του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Όπως μπορεί ο καθένας θα έλεγα εγώ Αν δεν παίξει το συνήθη ρόλο του το midsession, έφτασε το Ρόνι ο τζογαδόρος στα παγκόσμια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yilarakos Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Χάνω τρελό τελικό εε? Παρακολουθώ το live coverage στο site του BBC αλλά τι να το κάνεις, άλλο να το βλέπεις άλλο να το διαβάζεις. Κοίτα να δεις που παει να το πάρει ο Higgins, το 'ξερα οτι το 'χε αλλά και πάλι τρελό comeback. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Καλά πάει so far, έχασε μία τώρα ο John, ώρα να πάρει μπρος ο Mark να σηκώσει το τρίτο, νομίζω οι περισσότεροι θα το χαρούν πιο πολύ. Εν τω μεταξύ, κι εμένα μ' αρέσουν οι μπαμπάτσικες, αλλά ρε John, εσύ είσαι πολύ μπροστά.. Εδώ πού φτάσαμε ανατροπή θα έχουμε αν το πάρει ο Williams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μπορεί να την πήρε αλλιώς, δεν ξέρεις! Μεγάλη αντεπίθεση, ντέρμπι! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Όχι, για καλό το λέω, μάγκας. Εγώ πάνω-κάτω έτσι τη θυμάμαι τόσα χρόνια. Άντε ρε Williams, πάμε να το σηκώσεις, το αξίζεις, είσαι ένας απ' τους μεγάλους! Εν τω μεταξύ, είναι τρομερό το ότι με τόσα νέα ταλέντα, τα τελευταία χρόνια βλέπουμε να πρωταγωνιστεί η γενιά του '92. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Απίστευτο τι έχασε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Τελικός στο Crucible, όλα χάνονται. Όλα. Αλλά δεν έπρεπε. Μαγικές στιγμές πάντως, και τι δε θα 'δινα να είμαι εκεί. Η ατμόσφαιρα πρέπει να είναι εξωπραγματική. Μπράβο ρε τρέλα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yilarakos Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Απίστευτος! Πέρσι ήθελε να αποχωρήσει απο το άθλημα και φετος πήρε το 3ο παγκόσμιο πάλι με 18-16 σκορ! Αναμένω το ξεβρακωμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μεγάλες στιγμές προβλέπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Ωραίο παιχνίδι Όλοι ευχαριστημένοι ... Ο Μαρκ πήρε το τρίτο δεκαπέντε χρόνια μετά το δευτερο Ο Τζον έκανε την τρομερή αντεπίθεση που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων μέχρι το τέλος , έκανε και το μεγαλύτερο μπρέικ του τουρνουά συν τοις άλλοις και αν δεν υπήρχε το μιντσέσιον σήμερα που του έκοψε τον ρυθμό ίσως και να το σήκωνε. Σελμποτραμπορομπερτσόνηδες το νου σας , η γερουσία καλά κρατεί .... Άντε και του χρόνου παίδες να είμαστε όλοι καλά να σχολιάσουμε μαζί το επόμενο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα