yilarakos Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Μπαα, αν δεν παίζει ο Ronnie δεν μου κάνει κέφι να δω, βαριέμαι το long format του παγκόσμιου αν δεν υποστηρίζω κάποιον. Βλέπω μονο αποσπάσματα στα social media και κανα σχολιασμό επ'αυτών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραίο ματς έχει τώρα αλλά πρέπει να φύγω...να δούμε ποιος θα πάει τελικό! Εγώ όταν παίζουν καλοί παίχτες δεν βαριέμαι να βλέπω, μόνο αν παίζουν χαμηλού επιπέδου που δεν μπορούν να κάνουν πάνω από 30-40 break ας πούμε μπορεί να βαρεθώ. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από zio10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Μεγάλο ντέρμπι, πολύ αμφίρροπο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Αυτόν τον τελικό ναι, αξίζει να τον δεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Εντάξει λογικά όποιος και να ήταν θα άξιζε, οι κορυφαίοι παίζουν. Αλλά πιστεύω κι εγώ ότι θα είναι πολύ καλός! Μήπως ήρθε η ώρα του Williams; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yilarakos Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Εγω Williams υποστηρίζω πάντως, ειμαι περίεργος να δω τι θα γίνει στην news conference αν το πάρει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Κι εγώ Williams προτιμώ. zio, δε θεωρώ πως όποιος και να ήταν θα άξιζε. Έχουμε δει σούπες και σούπες τελικούς τόσα χρόνια με κάτι Dott, Ebdon και λοιπούς ακατανόμαστους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, phanispal είπε Κι εγώ Williams προτιμώ. zio, δε θεωρώ πως όποιος και να ήταν θα άξιζε. Έχουμε δει σούπες και σούπες τελικούς τόσα χρόνια με κάτι Dott, Ebdon και λοιπούς ακατανόμαστους. Απλά δεν μπορείς να ξέρεις απο πριν, μπορεί να παίζει κάποιος που δε σου γεμίζει το μάτι και να γίνει ματσάρα! Και ο Hawkins άξιζε να πάει τελικό πάντως, κρίμα. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2018 από zio10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Το στυλ παιχνιδιού του Hawkins, αλλά και οι πανηγυρισμοί του, δείχνουν ότι προσπαθεί πολύ για να καταφέρει κάτι, ότι δεν έχει το ταλέντο και τις δυνατότητες που έχουν άλλοι. Βγάζει μια κακομοιριά δηλαδή. Αυτός και αρκετοί άλλοι. Σεβαστό μεν, αλλά προτιμώ να βλέπω παίκτες σαν το Ronnie που κάνουν πράγματα που οι υπόλοιποι στην καλύτερη τα φαντάζονται. 9 λεπτά πριν, zio10 είπε Απλά δεν μπορείς να ξέρεις απο πριν, μπορεί να παίζει κάποιος που δε σου γεμίζει το μάτι και να γίνει ματσάρα! Σίγουρος δε μπορείς να είσαι για τίποτα, σ' αυτό συμφωνούμε. Αλλά η λογική λέει ότι αν πήγαινε ο Hawkins, θα έκανε ό,τι περνούσε απ' το χέρι του για να το πάρει, γιατί τέτοιες ευκαιρίες δεν του παρουσιάζονται συχνά, άρα θα αυξάνονταν οι πιθανότητες να δούμε κακό παιχνίδι. Ενώ οι Williams και Higgins είναι σαφώς πιο επιθετικοί παίκτες, και σε τελικούς. Για να δούμε σούπα σήμερα και αύριο δηλαδή, θα πρέπει να μην τους βγει τίποτα, δεν πιστεύω ότι θα παίξουν εσκεμμένα αμυντικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δεν τον θεωρώ ατάλαντο τον Hawkins, απλά το στυλ και η εμφάνιση ακόμα παίζουν ρόλο στην εικόνα του. Δεν είναι σταρ δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Βασικά κατά μία έννοια, ατάλαντο δε λες κανέναν στην 128άδα, ούτε στην 256άδα και ακόμα πιο κάτω. Εγώ το λέω συγκριτικά με Ronnie, White, Alex και John Higgins, Mark Williams, Trump, Ding και άλλους, που είναι σε άλλο επίπεδο σε ταλέντο σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους. Βλέπεις αυτή την κακομοιριά στο παιχνίδι τους δηλαδή, ότι προσπαθούν πολύ για να κάνουν ένα σερί, παίρνουν το χρόνο τους σε κάθε στεκιά, κοιτάνε από 'δω, κοιτάνε από 'κει, δε δείχνουν σιγουριά κ.λπ.. Όταν βλέπεις τον Ebdon να χρειάζεται πέντε (5) λεπτά για σερί 12! πόντων, τι άλλο να πεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yilarakos Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Απ του χρόνου θα μας τελειώσει ο Ebdon, θα πέφτει κράξιμο στους αργούς παίκτες και δε το βλέπω να την παλεύει 47 λεπτά πριν, phanispal είπε Αλλά η λογική λέει ότι αν πήγαινε ο Hawkins, θα έκανε ό,τι περνούσε απ' το χέρι του για να το πάρει, γιατί τέτοιες ευκαιρίες δεν του παρουσιάζονται συχνά.. Ποιανού δε του παρουσιάζονται συχνά, του Captain Almost? Είναι σε ολα τα semi finals απο το 13 εκτός απ το 16, φαντάζομαι οι υπόλοιποι παίκτες θα παρακαλάνε να τους κάτσει ο Hawkins σε ημιτελικό/τελικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 20 λεπτά πριν, yilarakos είπε Απ του χρόνου θα μας τελειώσει ο Ebdon, θα πέφτει κράξιμο στους αργούς παίκτες και δε το βλέπω να την παλεύει Τι εννοείς, δεν έχω διαβάσει κάτι. Shot clock δεν παίζει να μπει ποτέ. 21 λεπτά πριν, yilarakos είπε Ποιανού δε του παρουσιάζονται συχνά, του Captain Almost? Είναι σε ολα τα semi finals απο το 13 εκτός απ το 16, φαντάζομαι οι υπόλοιποι παίκτες θα παρακαλάνε να τους κάτσει ο Hawkins σε ημιτελικό/τελικό. Σε έναν τελικό έχει συμμετάσχει, και το ότι ήταν και σε τέσσερις ημιτελικούς, ενισχύει αυτό που λέω, ότι αν βρεθεί πάλι σε τελικό, η λογική λέει ότι θα κάνει ό,τι περνάει απ' το χέρι του για να το πάρει. Δεν τον λες και Selby βέβαια, αλλά δεν τον λες και Stevens. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yilarakos Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, phanispal είπε Τι εννοείς, δεν έχω διαβάσει κάτι. Shot clock δεν παίζει να μπεί ποτέ. Barry Hearn: Snooker to 'name & shame' slow players Πάντως συμφωνώ μαζί σου, ένας τελικός με Hawkins θα 'ναι εκτός απροόπτου βαρετός, τσουκου τσουκου μπολ να πάρουμε το ματσάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Ελάχιστα κατάφερα να δω, είμαι και σε μετακόμιση. Καλύτερος ο Williams; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα