yilarakos Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 wtf? Τώρα γύρισα σπίτι και βλέπω πέρασε ο Jones. Πάω να χαζέψω κανα frame. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Θεούλης ο Walden με τα ολόμαυρα All Star. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Ρεπάρει ο Ρόνι και ψοφάει το νήμα :Ρ Χαμός φέτος με τα underdogs. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yilarakos Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Έχω δει αρκετούς αγώνες φέτος οπότε δε μου κάνει κέφι να λιώσω όπως άλλες χρονιές, συν οτι έπηξα λιγο με τη δουλειά τελευταία. . Όντως μεγάλος χαμός, περιμένω να δω τι θα γίνει στο 2ο γύρο. Θα δικαιωθεί ο Ronnie γι αυτά που λεει για τους numpties ή θα δούμε κάποιον να περνάει και παρακάτω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 23 ώρες πριν, yilarakos είπε Θα δικαιωθεί ο Ronnie γι αυτά που λεει για τους numpties ή θα δούμε κάποιον να περνάει και παρακάτω; Πάντα υπάρχουν πιθανότητες νομίζω, αν και άλλο numpty, άλλο π.χ. Milkins. Εν τω μεταξύ έχει (και) Hawkins-Lyu τώρα, αυτόν τον Hawkins δεν τον μπορώ με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Συμπαθητικός είναι ο Hawkins ρε συ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Σαν τύπος ναι, το στυλ του δε μπορώ, δηλαδή το πώς κινείται γύρω απ' το τραπέζι, το στεκάρισμά του, ο τρόπος που πανηγυρίζει σε μερικά frames. Δεν είναι κλασάτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yilarakos Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Συμπαθητικός αλλά κακομοιρόφατσα. Εγώ χαζεύω το Trump-Wakelin, είναι λίγο snoozefest ο Barry. 42 λεπτά πριν, phanispal είπε Δεν είναι κλασάτος. Déclassé 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Ακριβώς αυτό, κακομοιρόφατσα. Δεν έχει τον αέρα μεγάλου παίκτη. Wakelin numpty του κερατά, θα τον ξενυχτήσει τον Τζατζ Χαχαχα χαζεύω τον μπάρμπα δεξιά στο Trump-Wakelin που τον πήρε ο ύπνος, νομίζω και πέρσι ήταν στην ίδια θέση. Ψηθείτε κάποιος να πάμε του χρόνου, δεν ακολουθεί κανείς απ' την παρέα :Ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yilarakos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Λες να πάμε να δούμε απο κοντά το χιλιοστό century του Ronnie? Πήγα να δώ το σκορ του Ronnie - Ali Carter αλλά ευτυχώς προτίμησα να κάτσω να το δω, εξαιρετικά τα 2 πρώτα frames, ελπίζω να προλάβω πριν τη συνέχεια του ματς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Ε λογικά θα το κάνει πριν το το Παγκόσμιο του 2019. Εγώ ήμουν στη δουλειά, δε γινόταν να κλέψω λίγο χρόνο, θα δω τη συνέχεια σήμερα αλλά μάλλον θα χάσω το τέλος αύριο. Λες να κάνει κανά μαγικό ο Carter; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yilarakos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Και γω στη δουλειά ήμουν, τώρα είδα την 1η ώρα αλλά δε προλαβαίνω να το δώ όλο το 1ο σετ. Τώρα ξεκινάει το 2ο, πάω να το δω live. Από τα 4 frames που είδα δε πιστεύω να κάνει κανά μαγικό ο Carter, δεν έχω δεί όμως τελικό σκορ ακόμα του 1ου σετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Κομβικό το πρώτο frame του δεύτερου session, αν και η απόσταση στα 13 ίσως παίξει κάποιο ρόλο στην πίεση, περισσότερο για τον Carter. 6-3 7-3 Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από phanispal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Έλα τώρα, μπουτάζ τέτοια ώρα Πάνω που είχε το momentum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yilarakos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Μετα το 3-7 το παράτησα να το δω σε επανάληψη, με εκνευρίζει οταν μλκιζεται. Με 2 frame διαφορά και νέα μέρα μπορει να το γυρίσει πάντως, αντε να δούμε αύριο πως θα πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα