Προς το περιεχόμενο

Μπιλιάρδο

Skia11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το αποκλείω, το συγκεκριμένο είναι stream από official channel, που προφανώς θέλει να ανεβάσει την ακροαματικότητα για όταν ξεκινήσει η τελική φάση.

Καλά θα ήταν, αλλά δεν παίζει.

Εναλλακτικά, μπορείς με 4,99€ να κάνεις μια μηνιαία συνδρομή (συν 7 μέρες δωρεάν trial) στο Eurosport Player.

Εγώ έκανα πάλι φέτος. Έχει αναβαθμιστεί σε σχέση με πριν καμια 10ριά χρόνια που είχα πρωτοκάνει. Σου δίνει τη δυνατότητα να βλέπεις και πολλαπλά τραπέζια ταυτόχρονα (ανεξάρτητα απ' το τι δείχνουν τα κανάλια Eurosport 1 και 2), και χωρίς διαφημίσεις μεταξύ των frames.

Για μένα αξίζει για 21 μέρες που διαρκεί το Παγκόσμιο.

Επεξ/σία από phanispal
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι και ναι (αλλά όπου να 'ναι θα το σουτάρω). Τέλειωσε το συμβόλαιο της Cosmote με τον όμιλο Discovery (έχει και τα Eurosport) και δεν ανανέωσαν.

Nova και Forthnet TV τα έχουν κανονικά.

• Like 1

Θα εχει και φέτος δωρεάν streaming απο το Facebook για Αμερική, δε ξερω αν γίνεται δουλειά με κανα vpn.

Πέρσι ειχα βάλει eurosport player, ωραίο είναι αλλά ειχε μονο ελληνικό σχολιασμό και τελικά την έβγαλα με άθλιο streaming απο το θείο.

Εχεις δοκιμάσει με vpn αν σου δίνει το βρετανικό eurosport @phanispaI?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, yilarakos είπε

Εχεις δοκιμάσει με vpn αν σου δίνει το βρετανικό eurosport @phanispaI?

Όχι, αλλά αν ρωτάς για το σχολιασμό που λες στην από πάνω πρόταση, πλέον μπορείς να διαλέξεις κι άλλες γλώσσες. Μόλις το ξανατσέκαρα στο Eurosport Player.

Κι εγώ όταν δε σχολιάζει ο Κατσούφρης το γυρνάω επί τόπου στον βρετανικό σχολιασμό.

Οι άλλοι δύο δεν το κατέχουν, ειδικά ο ένας είναι απάλευτος. Ο άλλος δεν είναι τόσο.

Επεξ/σία από phanispal
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαχα, καλός ο Virgo αλλά το έχω ξαναγράψει εδώ ότι κι αυτός ώρες-ώρες δεν παλεύεται.

Φυσικά ο βρετανικός σχολιασμός είναι ανώτερος, εξηγούν το παιχνίδι καλύτερα, δεν κάνουν μακρές παύσεις, σχολιάζουν σχεδόν την κάθε στεκιά, αλλά τον Κατσούφρη τον πάω πολύ.

Έχω πετύχει και Hendry και McManus. Ειδικά ο δεύτερος έχει πολλή φάση.

Επεξ/σία από phanispal
  • Like 1

Προτιμώ και γω eurosport για σχολιασμό. Hendry και McManus τους εχω πετύχει, μονο που οταν ακουσα πρόσφατα τον 2ο να μιλαει νομιζα οτι ειχα ανοίξει το ρουμανικο λινκ :P

Τους έλληνες σχολιαστές δε τους ξέρω,  απ το λιγο που άκουσα πέρσι (κυριολεκτικά λιγο μιας και ειχε τρελές παύσεις) δεν ενδιαφέρομαι να τους μαθω κιολας.

Τον Κατσούφρη τον ακούω τουλάχιστον 20 χρόνια, έμαθα πολλά από αυτόν, έμαθα το ίδιο το παιχνίδι όταν ήμουν έφηβος ακόμα και τον θεωρώ γνώστη. Δυστυχώς δεν σχολιάζει συχνά πλέον. Μην ξεχνάμε ότι οι Έλληνες είναι μόνοι τους, ενώ οι Βρετανοί είναι δύο ταυτόχρονα.

Οι άλλοι δύο σχολιάζουν γενικά για το Eurosport, δεν είναι του αθλήματος.

McManus έχει σχεδόν αστεία προφορά, αλλά είναι ωραίος.

Για να τον εκθειάζεις φαντάζομαι θα 'ναι καλός, κριμα που δεν τον πέτυχα. 

Οι αλλοι αν δεν ειναι του αθλήματος τι σχολιάζουν ακριβώς? Πάντως όντως με εναν μονο δε κάνεις δουλειά, θες δύο για καλό σχολιασμό. Ας καλεσουν και αυτοι κανα παίκτη να σχολιάσει και ας μην παιζει snooker.

Δε ξερω γιατί αλλα παντα γούσταρα τον McManus.

1 ώρα πριν, phanispal είπε

Τον Κατσούφρη τον ακούω τουλάχιστον 20 χρόνια, έμαθα πολλά από αυτόν, έμαθα το ίδιο το παιχνίδι όταν ήμουν έφηβος ακόμα και τον θεωρώ γνώστη. Δυστυχώς δεν σχολιάζει συχνά πλέον. Μην ξεχνάμε ότι οι Έλληνες είναι μόνοι τους, ενώ οι Βρετανοί είναι δύο ταυτόχρονα.

Οι άλλοι δύο σχολιάζουν γενικά για το Eurosport, δεν είναι του αθλήματος.

McManus έχει σχεδόν αστεία προφορά, αλλά είναι ωραίος.

Δεν σχολιάζει συχνά; Και ποιος σχολιάζει;

6 ώρες πριν, yilarakos είπε

Για να τον εκθειάζεις φαντάζομαι θα 'ναι καλός, κριμα που δεν τον πέτυχα. 

Οι αλλοι αν δεν ειναι του αθλήματος τι σχολιάζουν ακριβώς? Πάντως όντως με εναν μονο δε κάνεις δουλειά, θες δύο για καλό σχολιασμό. Ας καλεσουν και αυτοι κανα παίκτη να σχολιάσει και ας μην παιζει snooker.

Δε ξερω γιατί αλλα παντα γούσταρα τον McManus.

Γνωρίζει ιστορία (του παιχνιδιού) απ' όσο έχω καταλάβει, γνωρίζει το ίδιο το παιχνίδι, ενώ έχω πετύχει τους άλλους δύο να κάνουν βασικά λάθη, και όταν έχει όρεξη εξηγεί αρκετά πράγματα. Ακόμα σχολιάζει, απλά πιο αραιά τώρα που είναι τρεις συνολικά.

Οι άλλοι σχολιάζουν τα περισσότερα απ' τα υπόλοιπα αθλήματα που δείχνει το Eurosport, δεν είναι αποκλειστικοί του snooker όπως ο Κατσούφρης.

5 ώρες πριν, zio10 είπε

Δεν σχολιάζει συχνά; Και ποιος σχολιάζει;

Είναι άλλοι δύο όπως λέω και πιο πάνω, ο ένας παλεύεται (για τα ελληνικά, όχι για τα βρετανικά δεδομένα), ο άλλος εκτός του ότι κάνει αρκετά λάθη, έχει και ενοχλητική φωνή.

Δεν το λέω κακοπροαίρετα, μην είναι μέλη εδώ και παρεξηγηθούμε :Ρ

• Like 1

Δεν τους έχω ακούσει, όταν είχα nova μόνο ο Κατσούφρης μετέδιδε. Θυμάμαι κάποιες φορές κιόλας που έλεγε να στείλει email όποιος θέλει με ερωτήσεις και απορίες γενικά για το σνούκερ και τα διάβαζε και απαντούσε στον αέρα. Ωραία φάση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...