webparts Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 @zio10 Παιξαμε τουρνουα οπως σου ειχα πει,πηραμε τεραστιες μπαλες. Εχασα απο το Βαγγελη Γκρεμο πολυ ασχημα,στη δευτερη ευκαιρια κοντραριστηκα , ενω εχανα 6-1 το εκανα 6-7 αλλα απο 2 κωλοφαρδιες εχασα 9-7. Στο επομενο θα φερω αποτελεσματα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, webparts είπε @zio10 Παιξαμε τουρνουα οπως σου ειχα πει,πηραμε τεραστιες μπαλες. Εχασα απο το Βαγγελη Γκρεμο πολυ ασχημα,στη δευτερη ευκαιρια κοντραριστηκα , ενω εχανα 6-1 το εκανα 6-7 αλλα απο 2 κωλοφαρδιες εχασα 9-7. Στο επομενο θα φερω αποτελεσματα! Ωραίος! Είχες πει ότι είσαι και απροπόνητος νομίζω! Βίντεο στο επόμενο! Να δούμε πότε θα μπορέσω να πάω κι εγώ για καμιά στεκιά, αλλά με δουλειά, μωρό και μόνο ένα φίλο να παίζει που είναι κι αυτός σε ίδια φάση είναι δύσκολο να συγχρονιστούμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Selby κλασικά τραίνο στα κινέζικα τουρνουά, κάτι παθαίνει σε αυτή τη χώρα, σεληνιάζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 58 λεπτά πριν, phanispal είπε Selby κλασικά τραίνο στα κινέζικα τουρνουά, κάτι παθαίνει σε αυτή τη χώρα, σεληνιάζεται. Βρίσκει τη φόρμα του για το παγκόσμιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μαθημένα τα βουνιά απ' τα χιόνια, έχω ήδη προβλέψει τι θα γίνει. Τουλάχιστον ας παίξει καλά αυτή τη φορά, για αλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, zio10 είπε Ωραίος! Είχες πει ότι είσαι και απροπόνητος νομίζω! Βίντεο στο επόμενο! Να δούμε πότε θα μπορέσω να πάω κι εγώ για καμιά στεκιά, αλλά με δουλειά, μωρό και μόνο ένα φίλο να παίζει που είναι κι αυτός σε ίδια φάση είναι δύσκολο να συγχρονιστούμε! Προπονηθηκα λιγο για το τουρ,αλλα οχι οσο θα επρεπε. Πλεον ειναι δυσκολο να ανεβω και επιπεδο,γιατι εχουν κοψει πολλοι απο τους παιχτες που θα μπορουσα να παιξω και να κοντραριστω ωστε να ανεβω. Μπορει να ανεβασω αποτελεσματα απο κανενα "τοπικο" που γινεται σε κοντινες πολεις,με καλους παιχτες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yilarakos Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Με τον πόνο μας παίζεις. .μου χουν κόψει το ίντερνετ λογω βλάβης. Το χάσαμε το Betfred World Championship πατριώτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Πήγα κι έπαιξα λίγο αμερικάνικο προχθές επιτέλους. Είχα κάτι καλές στεκιές αλλά θέλει να παίζεις συχνά για να έχεις ρυθμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, yilarakos είπε Με τον πόνο μας παίζεις. .μου χουν κόψει το ίντερνετ λογω βλάβης. Το χάσαμε το Betfred World Championship πατριώτη! Είναι live το link εν τω μεταξύ. 25 λεπτά πριν, zio10 είπε Πήγα κι έπαιξα λίγο αμερικάνικο προχθές επιτέλους. Είχα κάτι καλές στεκιές αλλά θέλει να παίζεις συχνά για να έχεις ρυθμό. Για να παίξεις σε υψηλό επίπεδο ναι, προφανώς θέλει να μην το αφήνεις. Διαφορετικά θα έχεις ακριβώς αυτό: Κάποιες καλές στεκιές. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από phanispal 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Τώρα παίζουν για πρόκριση στο crucible; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, phanispal είπε Είναι live το link εν τω μεταξύ. Για να παίξεις σε υψηλό επίπεδο ναι, προφανώς θέλει να μην το αφήνεις. Διαφορετικά θα έχεις ακριβώς αυτό: Κάποιες καλές στεκιές. Αν μπορείς,βάλε και το αυριανό παιχνίδι.Είμαι σίγουρος οτι αν δεν το δω από εδώ μέσα,θα το ξεχάσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yilarakos Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 51 λεπτά πριν, zio10 είπε Τώρα παίζουν για πρόκριση στο crucible; Ναι, ειναι τα qualifiers 13 λεπτά πριν, dimpa16 είπε Αν μπορείς,βάλε και το αυριανό παιχνίδι.Είμαι σίγουρος οτι αν δεν το δω από εδώ μέσα,θα το ξεχάσω. Αν εχεις android κατέβασε την εφαρμογή Snooker Scores Live, επιλέγεις παίκτες που παρακολουθείς και σε ειδοποιεί οταν παίζουν. Το μονο κακό είναι οτι πρεπει να μπεις στην εφαρμογή μετα απο κάθε τουρνουά για να κάνει update τα δεδομένα του επόμενου, χωρις αυτα δεν εχει ειδοποιήσεις. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zio10 είπε Τώρα παίζουν για πρόκριση στο crucible; Η πρώτη 16άδα είναι κλεισμένη, τώρα όπως λέει κι ο yilarakos παίζουν για να βγει η δεύτερη 16άδα για την τελική φάση. https://en.wikipedia.org/wiki/2018_World_Snooker_Championship 56 λεπτά πριν, dimpa16 είπε Αν μπορείς,βάλε και το αυριανό παιχνίδι.Είμαι σίγουρος οτι αν δεν το δω από εδώ μέσα,θα το ξεχάσω. Αν το εντοπίσω θα το βάλω, πέραν αυτού που λέει ο yilarakos. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από phanispal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 21 ώρες πριν, dimpa16 είπε Αν μπορείς,βάλε και το αυριανό παιχνίδι.Είμαι σίγουρος οτι αν δεν το δω από εδώ μέσα,θα το ξεχάσω. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα