Προς το περιεχόμενο

Μπιλιάρδο

Skia11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαχαχ νταξ όλοι εχουν τα flukes τους..νομίζω το χε σκίσει λίγο στο τελικό champion of champions αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Επεξ/σία από yilarakos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"The China Open in April will become the only snooker event other than the World Championship to hit the £1 million prize money mark.."

Λογικά θα πάρει μέρος, αν θα παίξει χαλαρά ή σοβαρά εξαρτάται απ' το τι σκοπεύει να κάνει σχετικά με το WC.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει πει επανειλημμένως ότι δεν αντέχει τα ταξίδια, συν ότι νομίζω τρέφει μια απέχθεια προς Κινέζους και λοιπούς.

Για μένα αν είναι να συμμετάσχει στο Κινέζικο και να είναι εξαφανισμένος στο Παγκόσμιο, καλύτερα να μην εμφανιστεί στο πρώτο.

Επεξ/σία από phanispal
  • Like 1

2 ώρες πριν, phanispal είπε

Σε δόσεις το έχεις;

Ακόμα δεν έχω καταλάβει αν θα παίξει ο Ronnie στο China Open. Μάλλον καλύτερα να μην παίξει βέβαια, αλλά λέμε.

Κάπως έτσι, στο ένα σπίτι έχω, στο άλλο όχι! :)

• Like 1

4 λεπτά πριν, phanispal είπε

Έχει πει επανειλημμένως ότι δεν αντέχει τα ταξίδια, συν ότι νομίζει τρέφει μια απέχθεια προς Κινέζους και λοιπούς.

Για μένα αν είναι να συμμετάσχει στο Κινέζικο και να είναι εξαφανισμένος στο Παγκόσμιο, καλύτερα να μην εμφανιστεί στο πρώτο.

To Shanghai Masters δεν τον χάλασε πάντως και ας ήταν μακριά.

"O'Sullivan revealed ahead of the Masters that filming for a new series of his Hustle TV series in Australia could rule him out appearing at the Crucible theatre."
Το China Open τελειώνει 8 και το Παγκόσμιο αρχίζει 21, εγώ πιστεύω θα πάει και στα 2 και αν δε τραβάει στο CO θα βγεί νωρίς.
Νομίζω θα γούσταρε ένα 6ο τίτλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τυπικός Ronnie O'Sullivan, 14ο maximum και αποκλείστηκε στο ίδιο match παίζοντας τίποτα στα υπόλοιπα frames. Μόνο αυτός.

Και αγκαλιά από τη διαιτητή:

Επεξ/σία από phanispal
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...