zio10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Αν έχασε εύκολες δεν θα ήταν 100% συγκεντρωμένος στο ματς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Πώς να είναι συγκεντρωμένος, όταν έχει να καθαρίσει το ρολόι του; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Σοβαρά; Δεν το είδα πάλι, δεν έχω ίντερνετ είμαι με data... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Τελικός είναι τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Στις 3/3/2018 στις 12:47 ΜΜ, zio10 είπε Σοβαρά; Δεν το είδα πάλι, δεν έχω ίντερνετ είμαι με data... Ναι, δεν είχε και πολλή διάθεση. 9 ώρες πριν, CyBeR_RaBBiT είπε Τελικός είναι τώρα? 'Ηταν, ναι. Άλλο ένα ο Higgins. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Ωραίος τελικός όσον αφορά τη διακύμανση του σκορ. Ο Ηiggins μια κλάση ανώτερος, ακόμα και όταν ήταν πίσω στο σκορ το ένιωθες ότι "είναι από πάνω" ... Highlight του αγώνα, κατά τη γνώμη μου, το εξαιρετικό century break του Hawkins χωρίς τη μαύρη με 11 κόκκινες στο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Εχει κανεις ιδεα τι ειναι το dress code B στα τουρ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, webparts είπε Εχει κανεις ιδεα τι ειναι το dress code B στα τουρ? Θα πας σε tour; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, zio10 είπε Θα πας σε tour; Μπορει να παιξω σε ενα πελλοπονησιακο,αν και ειμαι εντελως απροπονητος. Αναλογως πως θα πανε τα πραματα και τι κουστουμι πρεπει να φοραω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Νομίζω ότι είναι το λεγόμενο Business Casual https://en.wikipedia.org/wiki/Business_casual Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Στις 9/3/2018 στις 8:24 ΠΜ, nik0laus είπε Νομίζω ότι είναι το λεγόμενο Business Casual https://en.wikipedia.org/wiki/Business_casual Και εγω κατι τετοιο βρηκα,απλα ηθελα να δω αν ειναι ορος των τουρνουα η κατι τετοιο. Υποθετω οτι θελει καλο παντελονι και πολο ή πουκαμισακι. Δεν ειμαστε εμεις για τετοια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπαίνω λίγο Eurosport Player και τι να δω, 0-0, σκορ 40κάτι 60κάτι και τα χρώματα αλλού ντ' αλλού. Καταλάβατε ποιος παίζει. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από phanispal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Εγγύηση ο Μαρκούλης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Και κλασικά θα πάρει το παγκόσμιο όντας ανύπαρκτος όλη τη χρονιά, και όλοι θα παραμιλούν γι' αυτόν τον τεράστιο, τον ολοκληρωμένο παίκτη. Θα μου πεις, και ο Ronnie το 2013 μόνο στο παγκόσμιο εμφανίστηκε και έκανε πλάκα, αλλά δεν είναι το ίδιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Εντάξει αν πάρει κι άλλο παγκόσμιο κάτι δείχνει, δεν θα είναι τυχαίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα