nik0laus Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Williams vs Gould τώρα , Ψιλοστριμόκωλη η κατασταση για τον Mark .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yilarakos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Νταξ, δε λες ματσάρα ενα whitewash απο Ronnie αλλά είναι απόλαυση όταν παίζει άνετος και είναι σε φόρμα. 15 λεπτά πριν, nik0laus είπε Ψιλοστριμόκωλη η κατασταση για τον Mark .. Μόνο το 1ο frame είδα, ωραίος ο Gould, πάω να δω τη συνέχεια. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από yilarakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, yilarakos είπε Νταξ, δε λες ματσάρα ενα whitewash απο Ronnie αλλά είναι απόλαυση όταν παίζει άνετος και είναι σε φόρμα. Γι' αυτό το έβαλα σε εισαγωγικά. Ποιος Νταν ρε παιδιά; Είμαστε με τα καλά μας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Επαιξα 4-5 ματς snooker στο Virtual Pool 4 και το ευχαριστήθηκα.Πολύ καλό game 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Πού το θυμήθηκες; Το είχα αγοράσει και δε μου έπαιζε με τίποτα. Μετά από επικοινωνία με τη Celeris μου έκαναν refund. Πάλι 4-0 ο Ρόνι. Ρε χαλάρωσε ρε, θέλουμε να χαζέψουμε λίγο, τι θα κάνω τώρα, θα δω survivor; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Higgins vs Bond Πιστευω να είναι καλύτερο από το σαρβάιβο edit: Στεγνό καθάρισμα από τον Wizard και περιμένουμε το ματς με τον Rocket αύριο Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από nik0laus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, παρακολουθώντας τον Higgins θα ήθελα να καταθέσω ότι τον θεωρώ σαφώς καλύτερο παίκτη του Selby, ακόμα και σε αυτή την ηλικία. Πέρα απ' όποια εμπάθεια μπορεί να τρέφω για τον δεύτερο. Πραγματικά το παιχνίδι του, πέραν ίσως απ' τον τομέα της σκληρής τακτικής, θεωρώ πως είναι σαφώς ανώτερο του Selby, και θεωρώ πως το ότι ο δεύτερος είναι στο νούμερο ένα, πραγματικά δε λέει σχεδόν τίποτα. Στα 42 του ο Higgins παίζει καλύτερα απ' ότι έχει παίξει ποτέ του ο άλλος. Του δίνεις ευκαιρία και την αξιοποιεί μέχρι τέλους. Καθαρίζει το τραπέζι. Δεν παίρνει frames με σερί των 20-30 πόντων. Εκτός βέβαια απ' το γεγονός ότι ο Ρόνι τον θεωρεί τον καλύτερο, πέραν απ' τον εαυτό του. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από phanispal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Παιχταράς είναι ο Higgins ναι, πολύ ολοκληρωμένος! Έχει χρόνια μπροστά του ακόμα πιστεύω. Στις 1/3/2018 στις 10:01 ΜΜ, CyBeR_RaBBiT είπε Επαιξα 4-5 ματς snooker στο Virtual Pool 4 και το ευχαριστήθηκα.Πολύ καλό game Πολύ καλό όντως, έπαιζα πιο παλιά, τώρα έχω καιρό. Μου άρεσε και pure pool αρκετά. Δοκίμασέ το αν θες. Τι break εκανες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, zio10 είπε Παιχταράς είναι ο Higgins ναι, πολύ ολοκληρωμένος! Έχει χρόνια μπροστά του ακόμα πιστεύω. Πολύ καλό όντως, έπαιζα πιο παλιά, τώρα έχω καιρό. Μου άρεσε και pure pool αρκετά. Δοκίμασέ το αν θες. Τι break εκανες; Δεν πρόσεξα αλλά έπαιζα με το pc αντιπαλο στο έυκολο.Πρώτη φορά το άρχισα γι αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yilarakos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Ειπα να μη δω το ματς γιατι περίμενα οτι θα χάσει ο Ronnie και θα εκνευριστώ, τελικά επιβεβαιώθηκα. Ήταν καλύτερος ο Higgins ή μλκιστηκε ο Ronnie? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, CyBeR_RaBBiT είπε Δεν πρόσεξα αλλά έπαιζα με το pc αντιπαλο στο έυκολο.Πρώτη φορά το άρχισα γι αυτό Μια φορά ήθελα να κάνω 147, μου πήρε κάμποσα undo αλλά τα κατάφερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, yilarakos είπε Ειπα να μη δω το ματς γιατι περίμενα οτι θα χάσει ο Ronnie και θα εκνευριστώ, τελικά επιβεβαιώθηκα. Ήταν καλύτερος ο Higgins ή μλκιστηκε ο Ronnie? Και τα δύο , είχε δυο τρία "άτυχα" χτυπήματα ο Rocket και μετά εκνευρίστηκε , στα αντιστοιχα δικά του "άτυχα" ο Wizard κράτησε την ψυχραιμία του και όπως είπε ο phanispal πιο πάνω αν ανέβει ο Higgins στο τραπέζι μετά από λάθος αντιπάλου συνήθως το καθαρίζει (πιστευω ότι είναι πιο σταθερός από τον Ronnie σε αυτό το θέμα...) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δεν ήταν σε καλή μέρα ο Ρόνι χθες, βασικά ούτε ο Higgins ήταν, νομίζω με 90% pot success τελείωσε ο δεύτερος και 87% ο πρώτος. Απλά ο Higgins ήταν σαφώς πιο αποτελεσματικός στις (πολλές) ευκαιρίες που εδόθησαν και στους δύο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Ηταν ατυχος ο Ρονυ. Στη τελικη χειραψια κατι ειπε στο Χιγκινς και γελασε. Ισως και να του ειπε "πολυ κωλ@φαρδος ησουνα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δε θα 'λεγα ότι ήταν τόσο άτυχος, όσο άστοχος. Έχασε πολλές εύκολες μπάλες, που δεν δικαιολογείται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα