Προς το περιεχόμενο

Μπιλιάρδο

Skia11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νταξ, δε λες ματσάρα ενα whitewash απο Ronnie αλλά είναι απόλαυση όταν παίζει άνετος και είναι σε φόρμα.

15 λεπτά πριν, nik0laus είπε

Ψιλοστριμόκωλη η κατασταση για τον Mark ..

Μόνο το 1ο frame είδα, ωραίος ο Gould, πάω να δω τη συνέχεια.

Επεξ/σία από yilarakos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, yilarakos είπε

Νταξ, δε λες ματσάρα ενα whitewash απο Ronnie αλλά είναι απόλαυση όταν παίζει άνετος και είναι σε φόρμα.

Γι' αυτό το έβαλα σε εισαγωγικά.

Ποιος Νταν ρε παιδιά; Είμαστε με τα καλά μας;

Πού το θυμήθηκες; Το είχα αγοράσει και δε μου έπαιζε με τίποτα. Μετά από επικοινωνία με τη Celeris μου έκαναν refund.

Πάλι 4-0 ο Ρόνι. Ρε χαλάρωσε ρε, θέλουμε να χαζέψουμε λίγο, τι θα κάνω τώρα, θα δω survivor;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Higgins vs Bond

Πιστευω να είναι καλύτερο από το σαρβάιβο :lol:

edit: Στεγνό καθάρισμα από τον Wizard και περιμένουμε το ματς με τον Rocket αύριο

Επεξ/σία από nik0laus

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, παρακολουθώντας τον Higgins θα ήθελα να καταθέσω ότι τον θεωρώ σαφώς καλύτερο παίκτη του Selby, ακόμα και σε αυτή την ηλικία. Πέρα απ' όποια εμπάθεια μπορεί να τρέφω για τον δεύτερο.

Πραγματικά το παιχνίδι του, πέραν ίσως απ' τον τομέα της σκληρής τακτικής, θεωρώ πως είναι σαφώς ανώτερο του Selby, και θεωρώ πως το ότι ο δεύτερος είναι στο νούμερο ένα, πραγματικά δε λέει σχεδόν τίποτα.

Στα 42 του ο Higgins παίζει καλύτερα απ' ότι έχει παίξει ποτέ του ο άλλος. Του δίνεις ευκαιρία και την αξιοποιεί μέχρι τέλους. Καθαρίζει το τραπέζι. Δεν παίρνει frames με σερί των 20-30 πόντων.

Εκτός βέβαια απ' το γεγονός ότι ο Ρόνι τον θεωρεί τον καλύτερο, πέραν απ' τον εαυτό του.

Επεξ/σία από phanispal
  • Like 1

Παιχταράς είναι ο Higgins ναι, πολύ ολοκληρωμένος! Έχει χρόνια μπροστά του ακόμα πιστεύω.

Στις 1/3/2018 στις 10:01 ΜΜ, CyBeR_RaBBiT είπε

Επαιξα 4-5 ματς snooker στο Virtual Pool 4 και το ευχαριστήθηκα.Πολύ καλό game

Πολύ καλό όντως, έπαιζα πιο παλιά, τώρα έχω καιρό. Μου άρεσε και pure pool αρκετά. Δοκίμασέ το αν θες. 

Τι break εκανες; :P

2 λεπτά πριν, zio10 είπε

Παιχταράς είναι ο Higgins ναι, πολύ ολοκληρωμένος! Έχει χρόνια μπροστά του ακόμα πιστεύω.

Πολύ καλό όντως, έπαιζα πιο παλιά, τώρα έχω καιρό. Μου άρεσε και pure pool αρκετά. Δοκίμασέ το αν θες. 

Τι break εκανες; :P

Δεν πρόσεξα αλλά έπαιζα με το pc αντιπαλο στο έυκολο.Πρώτη φορά το άρχισα γι αυτό

• Like 1

Ειπα να μη δω το ματς γιατι περίμενα οτι θα χάσει ο Ronnie και θα εκνευριστώ, τελικά επιβεβαιώθηκα.
Ήταν καλύτερος ο Higgins ή μλκιστηκε ο Ronnie?

3 λεπτά πριν, CyBeR_RaBBiT είπε

Δεν πρόσεξα αλλά έπαιζα με το pc αντιπαλο στο έυκολο.Πρώτη φορά το άρχισα γι αυτό

Μια φορά ήθελα να κάνω 147, μου πήρε κάμποσα undo αλλά τα κατάφερα! :lol:

8 ώρες πριν, yilarakos είπε

Ειπα να μη δω το ματς γιατι περίμενα οτι θα χάσει ο Ronnie και θα εκνευριστώ, τελικά επιβεβαιώθηκα.
Ήταν καλύτερος ο Higgins ή μλκιστηκε ο Ronnie?

Και τα δύο , είχε δυο τρία "άτυχα" χτυπήματα ο Rocket και μετά εκνευρίστηκε , στα αντιστοιχα δικά του  "άτυχα"  ο Wizard κράτησε την ψυχραιμία του και όπως είπε ο phanispal πιο πάνω αν ανέβει ο Higgins στο τραπέζι μετά από λάθος αντιπάλου συνήθως το καθαρίζει (πιστευω ότι είναι πιο σταθερός από τον Ronnie σε αυτό το θέμα...)

• Like 1

Δεν ήταν σε καλή μέρα ο Ρόνι χθες, βασικά ούτε ο Higgins ήταν, νομίζω με 90% pot success τελείωσε ο δεύτερος και 87% ο πρώτος.

Απλά ο Higgins ήταν σαφώς πιο αποτελεσματικός στις (πολλές) ευκαιρίες που εδόθησαν και στους δύο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...