phanispal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 37 λεπτά πριν, becoming_I είπε ενώ το πιο πιθανό στο snooker αν θες να πας τόσο μακριά, κάνεις κουλέ (follow up) Πάντως βλέπουμε αρκετές φορές δυνατά γυρίσματα στο snooker, συνήθως στις επιθετικές άμυνες, και γνώμη μου είναι ότι είναι περισσότερο εντυπωσιακά επειδή είναι πιο δύσκολα. Στο αμερικάνικο μου τη σπάει σχεδόν όλο το πακέτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Σε κάθε ματς σνούκερ θα δεις γυρίσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
becoming_I Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, phanispal είπε Πάντως βλέπουμε αρκετές φορές δυνατά γυρίσματα στο snooker, συνήθως στις επιθετικές άμυνες, και γνώμη μου είναι ότι είναι περισσότερο εντυπωσιακά επειδή είναι πιο δύσκολα. Στο αμερικάνικο μου τη σπάει σχεδόν όλο το πακέτο. Πες ότι δε σου αρέσει το αμερικάνικο 10 λεπτά πριν, zio10 είπε Σε κάθε ματς σνούκερ θα δεις γυρίσματα. Δεν είπα ότι δε γίνονται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Ναι, ο άνθρωπος αναφέρεται σε γυρίσματα όλο το τραπέζι και βάλε, που στο snooker δε βλέπεις τόσο συχνά γιατί εκ των πραγμάτων είναι δύσκολα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όντως σε όλο το τραπέζι είναι σπάνια και αν γίνουν είναι highlights! Στο μισό τραπέζι (στο πλάτος) είναι συχνότερα. becoming_l δεν είναι περίεργο να μη του αρέσει, εμένα ας πούμε δε με τραβάει καθόλου το γαλλικό να βλέπω ή να παίζω. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από zio10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, becoming_I είπε Πες ότι δε σου αρέσει το αμερικάνικο Δεν είναι ότι δε μ' αρέσει ακριβώς, θα το προτιμούσα πιο «συγκεκριμένο» αν θες. Οι παραλλαγές είναι άπειρες, ο καθένας το παίζει με ό,τι κανόνα του αρέσει ή τον βολεύει. Αλλά μου τη σπάει και το στυλ, π.χ. το λιμάζ, ο τρόπος που βάζουν τεμπεσίρι οι περισσότεροι κ.ά.. Και γενικά δεν είναι τόσο «classy» όσο το snooker και το γαλλικό. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από phanispal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Όντως το σνούκερ έχει μια αριστοκρατία σε όλα! Περιβάλλον, στολές, κινήσεις! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, phanispal είπε Μα την 9 δεν την έπαιξε ο Reyes αλλά ο αντίπαλος. Ναι και αφησε την ασπρη σε πολυ ακυρο σημειο,με αποτέλεσμα να μη μπορει να παιξει τη 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Ναι, πρώτον γιατί δείχνει ερασιτέχνης, και δεύτερον επειδή φαίνεται να έπαιξε και άμυνα παράλληλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, phanispal είπε Ναι, πρώτον γιατί δείχνει ερασιτέχνης, και δεύτερον επειδή φαίνεται να έπαιξε και άμυνα παράλληλα. Ερασιτεχνης και επαιζε με τον παιχτη; Δεν ηταν αμυνα,αν εχανε τη μπιλια θα ειχε δωσει το παιχνιδι απο την 9,οπως τελικα εκανε με τη 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Κάτι είδα για Farewell Tour. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Έχει σνούκερ στο eurosport 2 Live τώρα.Εγώ το βλέπω ,το βλέπει κανείς άλλος? Bingham - Stevens παίζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Στις 15:00 νομίζω παίζει ο Ρόνι. Είμαι στη δουλειά τώρα, δε μπορώ να δω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yilarakos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, phanispal είπε Είμαι στη δουλειά τώρα, δε μπορώ να δω. Δικαιολογίες Καλός αυτός ο O'Sullivan αλλά δεν είναι vfm ρε παιδί μου, σε 45' τον έστειλε αδιάβαστο τον άλλο. Είδε κανείς το χθεσινό ματς του Williams με το frame των 73 λεπτών? Είπα να το δω σε επανάληψη αλλά βαριέμαι.. Ο Ronnie παίζει πάλι στις 9 με τον Dunn. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Τι έγινε πάλι, έχασα «ματσάρα» απ' ότι κατάλαβα. https://www.eurosport.com/snooker/welsh-open/2017-2018/magical-ronnie-o-sullivan-dismisses-david-grace-in-44-minutes-to-reach-last-16_sto6659155/story.shtml Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα