nik0laus Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα 4 που πήρες ήταν μετά από σπάσιμο δικό σου ; Θέλω να πω, πόσες φορές ανέβηκε ο άλλος στο τραπέζι στα frames που κέρδισες; Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από nik0laus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Διαφωνώ με το τελευταίο που λες, μπορείς να καταλάβεις ποιος είναι πιο καλός και στο μπιλιάρδο και σε άλλα αθλήματα που έχεις μια ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Εκείνα τα χρόνια ο νικητής έσπαγε . Τώρα μπορεί να έχει αλλάξει 2 λεπτά πριν, nik0laus είπε Τα 4 που πήρες ήταν μετά από σπάσιμο δικό σου ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Νομίζω ότι σπάνε εναλλάξ στα τουρνουά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, zio10 είπε Διαφωνώ με το τελευταίο που λες, μπορείς να καταλάβεις ποιος είναι πιο καλός και στο μπιλιάρδο και σε άλλα αθλήματα που έχεις μια ιδέα. Έχουμε τους 10 καλύτερους παίχτες του κόσμου. Ποιος έχεις καλύτερο επίπεδο ? Ποιος έχει την καλύτερη τεχνική και γιατί ? Ποιος έχει καλύτερη ψυχολογία ?¨ Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά . Αλλά ποια λεπτομέρεια δεν την βλέπω ... ( δεν έχω την γνώσει ) Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από IoaZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Α οκ έτσι όπως το λες ναι, είναι δύσκολο να διακρίνεις. Σε τέτοιο επίπεδο ίσως δεν υπάρχει καν ο απόλυτα καλύτερος αφού δεν κερδίζει πάντα ο ίδιος. Εγώ κατάλαβα να είναι δύο παίχτες απλά καλύτεροι από μας και να καταλάβουμε ποιός από τους δύο είναι καλύτερος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είναι πολύ κοντά μεταξύ τους που άμα δεν είσαι ένας από αυτούς δεν βλέπεις . Ένα σκαλοπάτι για αν ανέβεις χρειάζεστε αυτές τις λεπτομέρειες . Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από IoaZ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
becoming_I Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nik0laus είπε Τόσα χρόνια γιατί δεν έχει προπονηθεί να τον δούμε και στο crucible ... Κι οι άλλοι απροπόνητοι πάνε , αποκλείονται αλλά πηγαίνουν , που και που κερδίζουν κιόλας κανα παιχνίδι. Και αυτό είναι επιχείρημα ότι οι παίκτες snooker είναι καλύτεροι από αυτούς του αμερικάνικου; 1 ώρα πριν, zio10 είπε Εννοείται ότι είναι ευκολότερο για έναν επαγγελματία του σνούκερ να φτάσει σε καλό επίπεδο στο αμερικανικό από το αντίθετο! Συγγνώμη αλλά πως εννοείται; Γιατί αυτοί έχουν μάθει να χτυπούν πιο μακρινές στεκιές γιατί έχουν 4 μέτρα τραπέζι; Επιχειρήματα; 1 ώρα πριν, nik0laus είπε Αυτή είναι μια διαφορά μεταξύ των δύο παιχνιδιων ... Στο σνούκερ η διαφορά επιπέδου φαίνεται εύκολα από το σκορ. Έχω 3 ερωτήσεις. Η πρώτη είναι πια είναι η σχέση σου με το μπιλιάρδο. Ήσουν σε κάποια λέσχη; Έπαιξες σε κάποιο open/διασυλλογικό; Έπαιξες ποτέ snooker; Αν ο O'sullivan είναι σε κακή μέρα και χάσει από κάποιον κατώτερο (με μεγάλη διαφορά) λέει κάτι; Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από becoming_I Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι το ότι έχουν 4 μέτρα τραπέζι με μικρότερες μπάλες και τρύπες είναι επιχείρημα. Τους είναι πολύ πιο απλό να παίξουν στο τραπέζι του αμερικάνικου. Υπάρχουν παίχτες σνούκερ που είναι ανταγωνιστικοί σε τουρνουά αμερικάνικου, το αντίθετο δεν το έχω δει. Αν συμβαίνει οκ, απλά δεν το ξέρω. Ο παίχτης του αμερικάνικου αν πάει να παίξει σνούκερ δεν θα σταυρώσει μπάλα, σα να παίζει πρώτη φορά μπιλιάρδο θα είναι! (Εννοείται χωρίς παρεξήγηση αυτά, κουβέντα κάνουμε για το παιχνίδι που μας αρέσει! ). Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από zio10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yilarakos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Σορρυ, θα σας κόψω λίγο τη συζήτηση για να βάλω κουιζ.. Χαζεύω στο twitter και πετυχαίνω στιγμιότυπο απο τον αγώνα xxx - Ding με σχόλιο "A fine tactical exchange to open". Πατάω play και βλέπω 5 κόκκινες στην κάτω σπόντα και τα χρώματα όπου να 'ναι στο 1ο frame...βρείτε τον αντίπαλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Μη μου πεις Selby;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yilarakos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Κέρδισες zio! Ε μα δε μπορώ άλλο, είπαμε tactical play αλλά το χει σκίσει το θέμα, κάτι λίγο να μη του βγαίνει και γαμάει το τραπέζι κάθε φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Κάτσε να έρθει και ο phanis να τα πείτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, becoming_I είπε Έχω 3 ερωτήσεις. Η πρώτη είναι πια είναι η σχέση σου με το μπιλιάρδο. Ήσουν σε κάποια λέσχη; Έπαιξες σε κάποιο open/διασυλλογικό; Έπαιξες ποτέ snooker; Γαλλικό μπιλιάρδο 3C πριν από 28 χρόνια,φοιτητάκος στου Ζωγράφου στο Roi χαμηλά στη Παπάγου & Παιανίας δε θυμάμαι το όνομα της ομάδας (Πρόοδος νομίζω... θα σε γελάσω ),τι μου θύμησες, που να είναι άραγε ο Κος Κατσανός που μου έκανε μάθημα, στα καλά μου μ.ο 0,55. Να'σαι καλά . Σνούκερ δεν είχα την ευκαιρία να παίξω. Παρακολουθώ βέβαια από τότε Αμερικάνικο δεν έπαιζα σχεδόν καθόλου , η παρέα έπαιζε γαλλικό... Ξαναέπιασα στέκα φέτος, μια ώρα τη βδομάδα σε ένα παλιοτράπεζο περιμένοντας τη κορούλα μου να τελειώσει το μάθημα μπαλέτου Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από nik0laus 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 "Τα μάτια μου αιμορραγούν" τραγουδούσε ο τεράστιος Ronnie James Dio, και συμπάσχω. Δε βλέπεται αυτό το πράγμα. Απαντήσεις σε προηγούμενα posts εν καιρώ γιατί έμεινα από VGA και είμαι από smartphone. Μιλάμε για πολύ κουραστικό τύπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα