zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, phanispal είπε Γιατί, παίζει ανισόρροπο παιχνίδι ο Ronnie τα τελευταία χρόνια; Δεν είναι ώριμο το παιχνίδι του; Νταξ ο Jimmy White είναι ο people's champion. Όχι, φανταστικά παίζει! Δεν μπορώ να πω κάτι κακό για τον Τόνι! Αυτό που μάλλον σου κάνει εντύπωση είναι πως μπορεί σε κάποιον να αρέσει το ίδιο ο Τόνι και ο Σέλμπι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μάλλον έτσι θα είναι, απλά εγώ ξεκίνησα να παρακολουθώ κάπου εκεί, εξάλλου ήμουν κάπου στα 12. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, nik0laus είπε Αρχισα να βλέπω το παιχνίδι από τότε που άρχισαν να εκπέμπουν τα "δορυφορικά" καναλια μεσω ΕΡΤ τέλη δεκαετίας 1980 τότε που τα μεγάλα ονόματα ήταν οι Davis, Parrot, Alex Higgins , Jimmy White και ένας ξανθομάλλης πιτσιρικάς από τη Σκωτία που έκανε τρομερά πράγματα . Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που είδε live τον White και τον Hendry. Εσύ πρέπει να κρύψεις χρόνια μάλλον! 18 λεπτά πριν, nik0laus είπε Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από zio10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εντάξει μωρέ , μοντέλο 70 είμαι Θυμάμαι είχα ταυτιστεί με τον Hendry , είμαστε κι οι δυο ξανθοί και σχεδον συνομήλικοι Αν ήξερα και όσο μπιλιάρδο έπαιζε έστω και το τεμπεσίρι που είχε στο τσεπάκι του, θα ήμουν εκατομμυριούχος Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από nik0laus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, zio10 είπε Αυτό που μάλλον σου κάνει εντύπωση είναι πως μπορεί σε κάποιον να αρέσει το ίδιο ο Τόνι και ο Σέλμπι! Κοίτα, από διάφορα σχόλια που έχω διαβάσει, π.χ. σε YouTube, στο snooker.org και αλλού, θεωρώ πως είναι μεγάλο το ποσοστό εκείνων που είναι fans του Selby και παράλληλα haters του Ronnie. Όπως και το αντίθετο βέβαια. Είναι κάπως οπαδικό ας πούμε, που παραδέχομαι πως δεν είναι και πολύ υγιές. Hendry δυστυχώς δεν πρόλαβα όταν κυριαρχούσε, αλλά από αυτά που έχω δει κι έχω διαβάσει, ο άνθρωπος πρέπει να έπαιζε εξωγήινο snooker για τα τότε δεδομένα που όλοι οι υπόλοιποι έπαιζαν την κολοκυθιά. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από phanispal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο Χεντρυ επαιζε εξωπραγματικό snooker για την εποχή, και ιδιαίτερα με κτυπήματα που ακόμη και σήμερα λίγοι και λίγο τα επιχειρούν. Ηταν πολύ καλός σε κτυπήματα με σπόντα στην απέναντι τρύπα (συνήθως στις κεντρικές) τα οποία τα είχε στην ημερήσια διάταξη Να πας να ρίξεις μια -δυο στεκιές στο Billiard club της περιοχής σου και να βρεθεις σε κάτι τέτοιο Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από nik0laus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, phanispal είπε Κοίτα, από διάφορα σχόλια που έχω διαβάσει, π.χ. σε YouTube, στο snooker.org και αλλού, θεωρώ πως είναι μεγάλο το ποσοστό εκείνων που είναι fans του Selby και παράλληλα haters του Ronnie. Όπως και το αντίθετο βέβαια. Είναι κάπως οπαδικό ας πούμε, που παραδέχομαι πως δεν είναι και πολύ υγιές. Hendry δυστυχώς δεν πρόλαβα όταν κυριαρχούσε, αλλά από αυτά που έχω δει κι έχω διαβάσει, ο άνθρωπος πρέπει να έπαιζε εξωγήινο snooker για τα τότε δεδομένα που όλοι οι υπόλοιποι έπαιζαν την κολοκυθιά. Ίσως είναι επειδή δεν το βλέπω οπαδικά τότε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όσο οπαδικά και να το βλέπει κάποιος, κάτι τέτοια videos μας θυμίζουν γιατί αγαπάμε αυτό το άθλημα: Τρομερός Tequila. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από phanispal 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Έβαλα Eurosport Player μπας και χαζέψω λίγο Ronnie και με ανταμείβει με ένα πολύ ωραίο century στο πρώτο frame. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, phanispal είπε Έβαλα Eurosport Player μπας και χαζέψω λίγο Ronnie και με ανταμείβει με ένα πολύ ωραίο century στο πρώτο frame. Εχεις δει πουθενα γαντακια με τρελουτσικα σχεδια; Μου ηρθε να βρω γαντι Ironman η Spiderman,να πουλαω τρελα,αλλα βρηκα μονο κατι ακυρα longoni με ενα παιδικο spiderman,αντι για σκληροπυρηνικο κλασσικο διχτυ. Λες και μου εφερε λαμπαδα η νονα με γαντι spiderman,τοσο χαλια.. Στις 5/2/2018 στις 6:11 ΜΜ, nik0laus είπε Να πας να ρίξεις μια -δυο στεκιές στο Billiard club της περιοχής σου και να βρεθεις σε κάτι τέτοιο Μου εσπασε τα @@ ο "καμεραμαν" και το εκλεισα. Λιγο zoomout ρε βλαμμενε,δε θελει κοπο. Περα δωθε συνεχεια και χαναμε τις μισες στεκιες.. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από webparts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δεν έχει πάρει το μάτι μου, αλλά δεν έχω ψάξει κιόλας, καθώς ποτέ δε φορούσα γάντι. Σε κανά eBay φαντάζομαι θα βρεις, αν και μάλλον θα έχεις ψάξει ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάει για τρίτο συνεχόμενο century ο Ronnie. Το έκανε. Έχουν περάσει ούτε 40 λεπτά και το σκορ είναι 3-0 με 3 century breaks. Μετά μου λέτε ιστορίες γι' αγρίους. 5-0 με 4 century breaks Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από phanispal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, phanispal είπε Δεν έχει πάρει το μάτι μου, αλλά δεν έχω ψάξει κιόλας, καθώς ποτέ δε φορούσα γάντι. Σε κανά eBay φαντάζομαι θα βρεις, αν και μάλλον θα έχεις ψάξει ήδη. Κανε παραθεση αλλιως δε σε βλεπουμε μαν.. Εχω ψαξει,αδικος κοπος. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από webparts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Σε forum δεν κάνουμε παράθεση το αμέσως προηγούμενο post, εκτός αν θέλουμε να παραθέσουμε πολύ συγκεκριμένο τμήμα αυτού. Αν όλοι κάναμε παράθεση τον προηγούμενο, ζήτω που καήκαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα