webparts Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, zio10 είπε Πάντως σε τοπ επίπεδο νομίζω ότι έχω δει να κυνηγάνε την εννιά. 36 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Την 9 την κυνηγανε οταν δεν εχουν ευκολο παιξιμο.Ειδικα στα τουρνουα μια χαμενη στεκια κρινει το παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, webparts είπε Την 9 την κυνηγανε οταν δεν εχουν ευκολο παιξιμο.Ειδικα στα τουρνουα μια χαμενη στεκια κρινει το παιχνιδι. Ναι για τουρνουά και πρωταθλήματα λέω, δεν ξέρω αν άτυπα ισχύει κάποιο fair play αλλά έχω δεί και τον Reyes πχ να το κάνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, zio10 είπε Ναι για τουρνουά και πρωταθλήματα λέω, δεν ξέρω αν άτυπα ισχύει κάποιο fair play αλλά έχω δεί και τον Reyes πχ να το κάνει! Δε νομιζω οτι υπαρχει fairplay σε αυτα τα επιπεδα. Δε θα παρεξηγηθει κανεις γιατι ολοι θα το κανουν.Φαντασου οτι το 9μπαλο ειναι 50% να βαλεις τη μπιλια και 50% να κανεις "πουστια",safe δλδ οταν δεν εχεις ευκολη τρυπα. FairPlay θα δεις μονο σε πιο χαμηλα επιπεδα,οπως οταν καποιος παραδεχθει ενα φαουλ που ηταν αδυνατο να δει ο αλλος,πχ να ακουμπησει ο παιχτης μπιλια με το χερι σε νεκρο σημειο,ή να σπρωξει την ασπρη αντι να τη χτυπησει ( διπλοστεκια ) . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Στο σνούκερ τέτοιο fair play που λες υπάρχει και στο υψηλότερο επίπεδο, να βοηθάνε το διαιτητή δηλαδή. Πιστεύω και στο 9μπαλο θα υπάρχει από τους πραγματικά κορυφαίους. Αλλά εσείς δίκιο σ'αυτο που λες, εμείς θεωρούσαμε πουστιά το να παίξεις safe ενώ είναι επιστήμη ολόκληρη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, zio10 είπε Στο σνούκερ τέτοιο fair play που λες υπάρχει και στο υψηλότερο επίπεδο, να βοηθάνε το διαιτητή δηλαδή. Πιστεύω και στο 9μπαλο θα υπάρχει από τους πραγματικά κορυφαίους. Αλλά εσείς δίκιο σ'αυτο που λες, εμείς θεωρούσαμε πουστιά το να παίξεις safe ενώ είναι επιστήμη ολόκληρη! Το safe ειναι πραγματικα το μισο παιχνιδι,και ναι,ειναι επιστημη.. Και πιο πολυ θα σε χειροκροτησουν με ενα καλο safe παρα με μπιλια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Αυτό σημαίνει άλλωστε και το όνομα του παιχνιδιού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Το αγαπημένο του phanispal! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δεν έχω πρόβλημα με το αμυντικό παιχνίδι, αρκεί να γίνεται εκεί που χρειάζεται. Το παιχνίδι έχει αλλάξει, δεν είμαστε στη δεκαετία του '80. Δε μπορεί ο άλλος να είναι στο Νο 1, να παίρνει παγκόσμια και να παίζει εσκεμμένα αργά για να «σπάσει» τον αντίπαλο. Μπορεί δηλαδή, αλλά δεν τραβάει τον κόσμο. Ο κόσμος πάει (και) για το κάτι παραπάνω, τι να κάνουμε τώρα. Γι' αυτό όταν παίζει ο Sullivan είναι ασφυκτικά γεμάτες οι αίθουσες και σε κάτι άλλους βλέπεις αρκετές άδειες θέσεις. Να ξαναπώ πού θα ήταν το snooker χωρίς Sullivan, Trump, Ding, Robertson, Williams, Alex Higgins, Hendry κ.ά.; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Εντάξει συμφωνώ και τα έχουμε πει πάλι. Ήταν και λίγο πλάκα, απλά εμένα μου αρέσει και το ισορροπημένο παιχνίδι. Και ο White μαζί με αυτούς που έβαλες πιστεύω. (Δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα για ποιον λες! ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Αγαπάμε Jimmy White ασχέτως που δεν πήρε crucible Κρύβε χρόνια ,κρύβε χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, nik0laus είπε Αγαπάμε Jimmy White ασχέτως που δεν πήρε crucible Κρύβε χρόνια ,κρύβε χρόνια Εντάξει τα 'χω τα χρονάκια μου θεωρητικά αλλά δεν τον έβλεπα και live τότε! Δυστυχώς το ανακάλυψα αργά το σνούκερ, άλλα ας είναι καλά το youtube! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Γιατί, παίζει ανισόρροπο παιχνίδι ο Ronnie τα τελευταία χρόνια; Δεν είναι ώριμο το παιχνίδι του; Νταξ ο Jimmy White είναι ο people's champion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Αρχισα να βλέπω το παιχνίδι από τότε που άρχισαν να εκπέμπουν τα "δορυφορικά" καναλια μεσω ΕΡΤ τέλη δεκαετίας 1980 τότε που τα μεγάλα ονόματα ήταν οι Davis, Parrot, Alex Higgins , Jimmy White και ένας ξανθομάλλης πιτσιρικάς από τη Σκωτία που έκανε τρομερά πράγματα . Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που είδε live τον White και τον Hendry. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ παρακολουθώ από τότε που το Eurosport ήταν ελεύθερο, νομίζω απ' το 1996, μπορεί να ήταν και το 1997. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) To eurosport και άλλα ξένα κανάλια εξέπεμπαν στην Ελλάδα ελεύθερα μέσω αναμεταδοτών της ΕΡΤ από το 1987-8 ίσως και λιγο νωρίτερα (στην αρχή κάποιες λίγες ώρες της ημέρας). Έχω γραμμένες κασσέτες VHS με GrandPrix από το 1989 και με Σουμάχερ στο Group C και Χακινεν στη Φορμουλα 3. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από nik0laus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα