Προς το περιεχόμενο

Μπιλιάρδο

Skia11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

20 λεπτά πριν, zio10 είπε

Πάντως σε τοπ επίπεδο νομίζω ότι έχω δει να κυνηγάνε την εννιά. 

36 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε

Την 9 την κυνηγανε οταν δεν εχουν ευκολο παιξιμο.Ειδικα στα τουρνουα μια χαμενη στεκια κρινει το παιχνιδι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, webparts είπε

Την 9 την κυνηγανε οταν δεν εχουν ευκολο παιξιμο.Ειδικα στα τουρνουα μια χαμενη στεκια κρινει το παιχνιδι.

Ναι για τουρνουά και πρωταθλήματα λέω, δεν ξέρω αν άτυπα ισχύει κάποιο fair play αλλά έχω δεί και τον Reyes πχ να το κάνει!

2 λεπτά πριν, zio10 είπε

Ναι για τουρνουά και πρωταθλήματα λέω, δεν ξέρω αν άτυπα ισχύει κάποιο fair play αλλά έχω δεί και τον Reyes πχ να το κάνει!

Δε νομιζω οτι υπαρχει fairplay σε αυτα τα επιπεδα.

Δε θα παρεξηγηθει κανεις γιατι ολοι θα το κανουν.Φαντασου οτι το 9μπαλο ειναι 50% να βαλεις τη μπιλια και 50% να κανεις "πουστια",safe δλδ οταν δεν εχεις ευκολη τρυπα.

FairPlay θα δεις μονο σε πιο χαμηλα επιπεδα,οπως οταν καποιος παραδεχθει ενα φαουλ που ηταν αδυνατο να δει ο αλλος,πχ να ακουμπησει ο παιχτης μπιλια με το χερι σε νεκρο σημειο,ή να σπρωξει την ασπρη αντι να τη χτυπησει ( διπλοστεκια ) .

• Like 1

Στο σνούκερ τέτοιο fair play που λες υπάρχει και στο υψηλότερο επίπεδο, να βοηθάνε το διαιτητή δηλαδή. Πιστεύω και στο 9μπαλο θα υπάρχει από τους πραγματικά κορυφαίους. 

Αλλά εσείς δίκιο σ'αυτο που λες, εμείς θεωρούσαμε πουστιά το να παίξεις safe ενώ είναι επιστήμη ολόκληρη!

Μόλις τώρα, zio10 είπε

Στο σνούκερ τέτοιο fair play που λες υπάρχει και στο υψηλότερο επίπεδο, να βοηθάνε το διαιτητή δηλαδή. Πιστεύω και στο 9μπαλο θα υπάρχει από τους πραγματικά κορυφαίους. 

Αλλά εσείς δίκιο σ'αυτο που λες, εμείς θεωρούσαμε πουστιά το να παίξεις safe ενώ είναι επιστήμη ολόκληρη!

Το safe ειναι πραγματικα το μισο παιχνιδι,και ναι,ειναι επιστημη..

Και πιο πολυ θα σε χειροκροτησουν με ενα καλο safe παρα με μπιλια.

• Like 1

Δεν έχω πρόβλημα με το αμυντικό παιχνίδι, αρκεί να γίνεται εκεί που χρειάζεται.

Το παιχνίδι έχει αλλάξει, δεν είμαστε στη δεκαετία του '80.

Δε μπορεί ο άλλος να είναι στο Νο 1, να παίρνει παγκόσμια και να παίζει εσκεμμένα αργά για να «σπάσει» τον αντίπαλο.

Μπορεί δηλαδή, αλλά δεν τραβάει τον κόσμο. Ο κόσμος πάει (και) για το κάτι παραπάνω, τι να κάνουμε τώρα. Γι' αυτό όταν παίζει ο Sullivan είναι ασφυκτικά γεμάτες οι αίθουσες και σε κάτι άλλους βλέπεις αρκετές άδειες θέσεις.

Να ξαναπώ πού θα ήταν το snooker χωρίς Sullivan, Trump, Ding, Robertson, Williams, Alex Higgins, Hendry κ.ά.;

• Like 2

Εντάξει συμφωνώ και τα έχουμε πει πάλι. Ήταν και λίγο πλάκα, απλά εμένα μου αρέσει και το ισορροπημένο παιχνίδι.

Και ο White μαζί με αυτούς που έβαλες πιστεύω.

(Δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα για ποιον λες! :D ).

4 λεπτά πριν, nik0laus είπε

Αγαπάμε Jimmy White   ασχέτως  που δεν πήρε crucible

Κρύβε χρόνια ,κρύβε χρόνια :lol:

Εντάξει τα 'χω τα χρονάκια μου θεωρητικά αλλά δεν τον έβλεπα και live τότε! :D

Δυστυχώς το ανακάλυψα αργά το σνούκερ, άλλα ας είναι καλά το youtube!

Αρχισα να βλέπω το παιχνίδι από τότε που άρχισαν να εκπέμπουν τα "δορυφορικά" καναλια μεσω ΕΡΤ τέλη δεκαετίας 1980  τότε που τα μεγάλα ονόματα ήταν οι Davis, Parrot, Alex Higgins , Jimmy White και ένας ξανθομάλλης πιτσιρικάς από τη Σκωτία που έκανε τρομερά πράγματα . Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που είδε live  τον White και τον Hendry.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To eurosport και άλλα ξένα κανάλια εξέπεμπαν  στην Ελλάδα ελεύθερα μέσω αναμεταδοτών της ΕΡΤ από το 1987-8  ίσως και λιγο νωρίτερα (στην αρχή κάποιες λίγες ώρες της ημέρας).  Έχω γραμμένες κασσέτες  VHS με GrandPrix από το 1989 και με Σουμάχερ στο Group C  και Χακινεν στη Φορμουλα 3.

Επεξ/σία από nik0laus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...