webparts Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, phanispal είπε Προφανώς και θα βοηθήσει όσο θα βελτιώνεσαι στο γαλλικό στον έλεγχο της άσπρης, αλλά για μένα το καλύτερο θα ήταν να έμενες στο γαλλικό και δη, στο τρίσποντο. Καλό και το εννιάμπαλο, αλλά το τρίσποντο για μένα είναι στην κορυφή. Δεν πιστευω να μεινω στο γαλλικο,εχω αφιερωσει αρκετο χρονο στο 9μπαλο. Δεν εχω την ανεση να ασχοληθω με το τρισποντο,ισως στο μελλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Αν όντως αποκλειστικός σκοπός σου είναι να προχωρήσεις στο εννιάμπαλο, θα σε βοηθήσει και το snooker στο σημάδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, phanispal είπε Αν όντως αποκλειστικός σκοπός σου είναι να προχωρήσεις στο εννιάμπαλο, θα σε βοηθήσει και το snooker στο σημάδι. Δεν εχουμε τραπεζι σνουκερ στην Καλαματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Καλά ναι, εδώ θα μου πεις και στην Αθήνα έχουν κλείσει αρκετά clubs που είχαν τραπέζια snooker. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 43 λεπτά πριν, webparts είπε Παιζει κανεις 9μπαλο απο εσας ή μονο στο να το βλεπετε εισαστε καλοι; Ψιλοπαίζω εγώ αλλά αρκετά αραιά πλέον. Γενικά το κλασσικό 8μπαλο έπαιζα και παίζω πιο πολύ αλλά κι αυτό πολύ αραιά πλέον. Στο 9μπαλο μου αρέσει η ταχύτητα και το ότι έχεις συγκεκριμένο στόχο, συγκεκριμένη μπάλα κάθε φορά δηλαδή. Το σνούκερ όμως είναι κορυφαίο παιχνίδι και φοβερά δύσκολο, κρίμα που δεν είναι διαδεδομένο στην Ελλάδα και δεν μπορείς να βρεις τραπέζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 40 λεπτά πριν, zio10 είπε Ψιλοπαίζω εγώ αλλά αρκετά αραιά πλέον. Γενικά το κλασσικό 8μπαλο έπαιζα και παίζω πιο πολύ αλλά κι αυτό πολύ αραιά πλέον. Στο 9μπαλο μου αρέσει η ταχύτητα και το ότι έχεις συγκεκριμένο στόχο, συγκεκριμένη μπάλα κάθε φορά δηλαδή. Το σνούκερ όμως είναι κορυφαίο παιχνίδι και φοβερά δύσκολο, κρίμα που δεν είναι διαδεδομένο στην Ελλάδα και δεν μπορείς να βρεις τραπέζι. Αν εισαι καλος παιχτης το 8μπαλο ειναι πιο γρηγορο. Διασκεδαζω πολυ με το 8μπαλο,αλλα η προκληση ειναι το 9μπαλο για μενα. Για το σνουκερ δεν εχω γνωμη δυστυχως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Πιστεύω το 9μπαλο είναι πιο γρήγορο, τέλος πάντων παρόμοια παιχνίδια είναι. Αλλά φαντάσου ότι αυτά είναι 5χ5 και το σνούκερ Τσάμπιονς λιγκ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το οκτάμπαλο είναι πιο γρήγορο απ' την άποψη ότι έχεις να βάλεις 8 μπάλες αντί για 9, και χωρίς συγκεκριμένη σειρά, κάτι που σε καθυστερεί στο εννιάμπαλο. Αλλά επειδή στο οκτάμπαλο έχεις 15 μπάλες στο τραπέζι αντί για 9, μπορεί να προκύψει καθυστέρηση στο σερί επειδή είναι πιο κλειστό το τραπέζι. Αν υποθέσουμε ότι κάποιος είναι το ίδιο καλός και στα δύο, μάλλον πιο γρήγορο είναι το οκτάμπαλο. Αλλά και πάλι, απ' τη στιγμή που αρκεί να μπεί η εννιά για να πάρεις το game, αυτό μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα. Το snooker απ' την άλλη, για κάποιον που έχει παίξει ελάχιστα, κι ας έχει μία (καλή) επαφή με το αμερικάνικο, είναι τόσο δύσκολο να παιχτεί σε καλό επίπεδο, που καλύτερα να το βλέπεις παρά να παίζεις. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από phanispal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Ναι αυτό εννοώ, πιο ανοιχτό τραπέζι, μπορείς να παρακάμψεις μπάλες, ακόμα και το ότι έχεις να παιξεις συγκεκριμένη μπάλα για μένα βοηθάει αφού δεν έχεις να σκεφτείς πως είναι καλύτερα να παίξεις και δεν μπορείς να διαλέξεις και λάθος μπάλα. Για το σνούκερ συμφωνώ. Από την τηλεόραση δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο δύσκολο είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, phanispal είπε Αλλά και πάλι, απ' τη στιγμή που αρκεί να μπεί η εννιά για να πάρεις το game, αυτό μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα. Δεν ειναι τοσο ευκολο οσο ακουγεται ομως.. Επισης,αν εισαι παιχτης επιπεδου και σεβεσαι το αθλημα και τον συμπαιχτη δεν "κυνηγας" την 9. Στην καριερα μου δυστυχως εχω πετυχει συγκεκριμενους παιχτες που ειχαν στο νου τους να ξεφτιλησουν ολο το παιχνιδι μονο και μονο για να κερδισουν. Να παιζουν "αλβανικο" οταν δεν εχουν τρυπα ή οταν εβλεπαν την 9 σε βολικη θεση. Σε ενα σετ επιπεδου συνηθως η 9 μπαινει τελευταια σε καθε παιχνιδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Ναι ΟΚ, συμφωνώ σε αυτό. Εξάλλου το μπιλιάρδο είναι παιχνίδι κυρίων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 2 hours ago, webparts said: Δεν πιστευω να μεινω στο γαλλικο,εχω αφιερωσει αρκετο χρονο στο 9μπαλο. Δεν εχω την ανεση να ασχοληθω με το τρισποντο,ισως στο μελλον. Ξεκίνησα με Γαλλικό στα 13 μου απευθείας τρίσποντο (ο πατριός μου με μάθαινε) και μέσα σε λίγους μήνες έμαθα να παίζω και 9μπαλο και τράβαγα μέχρι και μονοστεκιές Μη τα πολυλογώ έφτασα σε πολύ καλό επίπεδο για την ηλικία μου χάρη στο τρίσποντο. Είχα αφιερώσει επίσης πολύ χρόνο στο γύρισμα και ημουν πολύ top σ αυτό. Έχω να παίξω μπιλιάρδο απ τα 20 και είμαι 30 Τυχαία είδα το thread και επέστρεψαν και 523452345243 αναμνήσεις.. Ασχολήσου με το τρίσποντο και δεν θα χάσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 29 λεπτά πριν, webparts είπε Δεν ειναι τοσο ευκολο οσο ακουγεται ομως.. Επισης,αν εισαι παιχτης επιπεδου και σεβεσαι το αθλημα και τον συμπαιχτη δεν "κυνηγας" την 9. Στην καριερα μου δυστυχως εχω πετυχει συγκεκριμενους παιχτες που ειχαν στο νου τους να ξεφτιλησουν ολο το παιχνιδι μονο και μονο για να κερδισουν. Να παιζουν "αλβανικο" οταν δεν εχουν τρυπα ή οταν εβλεπαν την 9 σε βολικη θεση. Σε ενα σετ επιπεδου συνηθως η 9 μπαινει τελευταια σε καθε παιχνιδι. Πάντως σε τοπ επίπεδο νομίζω ότι έχω δει να κυνηγάνε την εννιά. 13 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Ξεκίνησα με Γαλλικό στα 13 μου απευθείας τρίσποντο (ο πατριός μου με μάθαινε) και μέσα σε λίγους μήνες έμαθα να παίζω και 9μπαλο και τράβαγα μέχρι και μονοστεκιές Μη τα πολυλογώ έφτασα σε πολύ καλό επίπεδο για την ηλικία μου χάρη στο τρίσποντο. Είχα αφιερώσει επίσης πολύ χρόνο στο γύρισμα και ημουν πολύ top σ αυτό. Έχω να παίξω μπιλιάρδο απ τα 20 και είμαι 30 Τυχαία είδα το thread και επέστρεψαν και 523452345243 αναμνήσεις.. Ασχολήσου με το τρίσποντο και δεν θα χάσεις. Το καλό με το μπιλιάρδο είναι ότι μπορείς να παίζεις καλά και σε μεγαλύτερη ηλικία, άσε που το θυμάσαι εύκολα! Δεν είναι ποδόσφαιρο ή μπάσκετ πχ που από μια ηλικία και πάνω δεν μπορείς να παίξεις σε υψηλό επίπεδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Ερασιτεχνικά ναι, μπορείς να παίξεις καλά και σε μεγαλύτερη ηλικία, αλλά σε πολύ υψηλό (ανώτατο) επίπεδο δε γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Ναι πρέπει να είναι αρκετά δύσκολο (δεν το θεωρώ απίθανο) αλλά τουλάχιστον μπορείς να παίζεις σε επίπεδο να ευχαριστιέσαι το παιχνίδι! Και λέω δεν το θεωρώ απίθανο επειδή βλέπω πιτσιρικάδες να παίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο. 16-17 χρόνων να κοντράρει τα μεγαθήρια στο σνούκερ πχ. Αυτός πόσα χρόνια έπαιξε και προπονήθηκε συστηματικά για να φτάσει εκεί; 4-5 το πολύ. Άρα γιατί να μη γίνεται αν ξεκινήσει κάποιος συστηματικά στα 30 να φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο στα 35-36; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα