zio10 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μπορεί να είναι βλακεία αυτό που ρωτάω, αλλά το τρίποντο έχει και άμυνα; Παίζουν ποτέ για να δυσκολέψουν τον άλλον δηλαδή ή μόνο για να βγάλουν την καραμπόλα; Γιατί στο σνούκερ πρέπει να είσαι το ίδιο καλός και στο να τις βάζεις και στο να τις χάνεις!
phanispal Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δε μπορώ να σου πω με σιγουριά καθώς ό,τι αγώνες σε παγκόσμιο επίπεδο έχω δει, είναι μέσω YouTube, και δε θυμάμαι να έχω δει αμιγώς αμυντικά χτυπήματα. Ίσως σε ένα σκορ τύπου 35-38 ενώ είναι race to 40 (συνήθως στις 40 καραμπόλες κρίνονται τα matches), σε ένα σημείο που ο παίκτης έχει κάτι πολύ δύσκολο μπροστά του, να επέλεγε κάτι αμυντικό, ή να επέλεγε επίθεση η οποία θα άφηνε κάτι δύσκολο αν δε γινόταν η καραμπόλα. Αλλά απαιτεί τόση έμπνευση το τρίσποντο, και μπορείς να βγάλεις μια καραμπόλα με τόσο πολλούς τρόπους, που δεν ξέρω αν έχει νόημα. 1
phanispal Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Φρέσκο φρέσκο για σένα που σου αρέσουν τα safeties (όχι ότι δε θα απολαύσω ένα καλό safety ο ίδιος βέβαια, έχει διαφορά με τα scrappy frames του Slowby). https://www.youtube.com/watch?v=bmEFZWIhxc8 Γενικότερα ο Tequila εδώ και καιρό έχει περάσει σε άλλο επίπεδο στα videos του, αν δεν τον έχεις πάρει χαμπάρι τσέκαρέ τον, είναι τρομερός. 1
zio10 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Thanks! Τον βλέπω (αν και όχι αυτόν τον καιρό γιατί δεν έχω κανονικό internet) είναι πολύ καλός! Σχεδόν επαγγελματικά είναι τα βιντεάκια του, φοβερή δουλειά! 1
phanispal Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Ας αλλάξουμε λίγο κλίμα, μιας και θέλω να ρωτήσω κάτι, σε περίπτωση που γνωρίζει κάποιος. Αγόρασα με ένα φίλο ένα σετ μπάλες για το τρίσποντο που πάμε και χαζεύουμε πού και πού, τις Super Aramith Pro Cup. Το θέμα μου είναι πώς τις καθαρίζω. Έχω πάρει το Aramith Billiard Ball Cleaner, αλλά διαβάζω ότι δεν κάνει καλό, γιατί δημιουργεί ένα φιλμ πάνω στις μπάλες. Αυτό μου το έχει πει και ο Πολυχρονόπουλος όταν πήγαινα στο Europe. Άλλοι λένε/υποθέτουν ότι περιέχει κερί και abrasive chemicals και ότι τις φθείρει πολύ γρήγορα.
zio10 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δεν ξέρω να σε βοηθήσω, αλλά για ποιο λόγο θέλουν καθάρισμα με ειδικό υλικό; Δεν φτάνει το απλό καθάρισμα με κάποιο πανί;
phanispal Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Όχι, γιατί με τα χτυπήματα μεταξύ τους και με την κιμωλία του τεμπεσιριού, γίνονται καψίματα ας το πούμε έτσι, που δυσκολεύουν το καθάρισμα. Επίσης, δεν είναι μόνο το καθάρισμα, αλλά και το γυάλισμα. Μπορεί να τις έχεις καθαρίσει σχετικά καλά με οποιοδήποτε τρόπο, αλλά αν δε γυαλιστούν δεν είναι ωραίες στο παιχνίδι. Σε ποιον αρέσει να παίζει με αγυάλιστες μπάλες; 1
zio10 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Καλά σίγουρα θα είναι καλύτερα, απλά μου έκανε εντύπωση επειδή στο σνούκερ βλέπω απλά με το χέρι του να τις καθαρίζει ο διαιτητής.
phanispal Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Στο snooker η μόνη μπάλα που έχει επαφή με τη στέκα, είναι η άσπρη, στο γαλλικό είναι οι δύο από τις τρεις. Στο snooker (ή καλύτερα στα τουρνουά που βλέπουμε και όχι στα club), η τσόχα είναι πεντακάθαρη απ' όλους τους ρύπους, καθαρίζεται πριν από κάθε match ή και κατά τη διάρκειά του αν έχει breaks. Τώρα εμείς μιλάμε για γαλλικό σε club της κακιάς ώρας με τραπέζι που το σκουπίζω εγώ όπως όπως πριν παίξω, γιατί κανείς άλλος δεν το κάνει. Η τσόχα πάνω εκτός από σκόνη έχει καπνό από τσιγάρο, μπόλικη κιμωλία και κάθε λογής άλλους ρύπους. Επίσης στο γαλλικό και δη, στο τρίσποντο, οι μπάλες έχουν μεταξύ τους κατά πολύ περισσότερες κρούσεις σε σχέση με το snooker, στο οποίο πέραν των επαφών με την άσπρη και των σπάνιων συνδυασμών, κανονικά δε θα πρέπει να έχουν κρούσεις μεταξύ τους, απλά μια επαφή με την άσπρη και μες στην τρύπα. 1
zio10 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Λάθος του μαγαζιού πάντως, εκεί που έπαιζα παλιά κάθε μέρα καθαρίζανε τα τραπέζια! Όλα τα μπιλιαρδάδικα θα έπρεπε να το κάνουν πιστεύω!
phanispal Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Βασικά είναι bowling club στο οποίο πηγαίναμε απ' όταν είμασταν μικροί (κάπου στα 14) έως τα 20. Μετά έφυγα φοιτητής, και όταν γύρισα Αθήνα ξεκινήσαμε να πηγαίνουμε σε πιο σοβαρά clubs, αλλά μπουχτίσαμε κι απ' την ατμόσφαιρα και το περιβάλλον εκεί, κι είπαμε να επιστρέψουμε στα παλιά λημέρια :Ρ Ε και τα μπιλιάρδα εκεί τα 'χουν γραμμένα κανονικά, απλά το γαλλικό είναι ένα 3.10 Wilhelmina και ψιλοπαλεύεται. Νταξ δε μπορείς να τα έχεις όλα, και σοβαρό club με χαμηλή έως καθόλου μουσική, κενό τραπέζι ή μικρή αναμονή καθε φορά που πας, normal κόσμο που δεν καπνίζει σα φουγάρο κ.ο.κ.. 1
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ξέρει κανείς κανά τρόπο να δούμε live snooker τώρα; Το δείχνει το ITV4, αλλά δεν είναι free. 1
zio10 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Έχω την εντύπωση ότι το έχω πετύχει αυτό το κανάλι αλλά δεν θυμάμαι καθόλου πως και που... Καιρό έχω να δω, τουλάχιστον έπαιξα λίγο τις τελευταίες μέρες (αμερικάνικο δυστυχώς).
phanispal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Τελικά το βρήκα, και είδα το Ronnie χθες, να παράγει το 899ο και το 900ο century break. Αύριο έχει τελικό, ετοιμαστείτε. Ο άνθρωπος είναι σε μεγάλη φόρμα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα