Προς το περιεχόμενο

Μπιλιάρδο

Skia11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τον έχω δει σε βιντεάκια, όντως πολύ καλός! Αλλά είναι και πως βολεύεται ο καθένας, ο Higgins πχ έχει περίεργη στάση όταν παίζει αλλά τι να λέει αφού είναι από τους κορυφαίους; Το ίδιο και ο Selby, έχει φοβερή συγκέντρωση, φοβερή ακρίβεια, επιμονή, είναι πολύ καλός στα snooker κλπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τον έχω δει σε βιντεάκια, όντως πολύ καλός! Αλλά είναι και πως βολεύεται ο καθένας, ο Higgins πχ έχει περίεργη στάση όταν παίζει αλλά τι να λέει αφού είναι από τους κορυφαίους; Το ίδιο και ο Selby, έχει φοβερή συγκέντρωση, φοβερή ακρίβεια, επιμονή, είναι πολύ καλός στα snooker κλπ.

ασε μας ρε zio που ξερεις κ απο μπιλιαρδο

• Like 1

Για τον τελικό έως χθες εννοούσα, όχι γενικά.

Η τεχνική του Selby είναι χάλια, κουνιέται απ' τη μέση και πάνω, το λιμάζ του μου προκαλεί εμετό, και δεν έχει ωραίο cue action.

Δες Stephen Lee για σοβαρή τεχνική και το καλύτερο cue action απ' όλους.

Χάλια δεν τη λες την τεχνική του..Απλά δεν ακολουθεί τους κανόνες.

Ότι κουνιέται είναι αλήθεια αλλά αυτό συμβαίνει μέχρι την τελευταία παύση. Απο κει και μετά και ειδικά τη στιγμή που βρίσκει η στέκα την άσπρη είναι εντελώς ακίνητος. Άλλωστε αν κουνιότανε κατα το χτύπημα θα έβαζε φάλτσα και θα ήταν αδύνατο να έχει τα αποτελέσματα που έχει.

Η στάση του πάντως είναι εξαιρετική.

Δες πόσο ευθυγραμμισμένος είναι .

bridge hand,κυρίαρχο μάτι,αγκώνας,grip και στέκα όλα στην ίδια ευθεία.

post-50211-0-39995400-1493663770_thumb.jpg

• Like 1

ασε μας ρε zio που ξερεις κ απο μπιλιαρδο

Δεν ξέρω, να μάθω θέλω! :D Πες ότι βλέπεις κι εσύ! Γιατί κρύβεστε και μας αφήνετε 2-3 άτομα εδώ μόνους μας; :P

Χάλια δεν τη λες την τεχνική του..Απλά δεν ακολουθεί τους κανόνες.

Ότι κουνιέται είναι αλήθεια αλλά αυτό συμβαίνει μέχρι την τελευταία παύση. Απο κει και μετά και ειδικά τη στιγμή που βρίσκει η στέκα την άσπρη είναι εντελώς ακίνητος. Άλλωστε αν κουνιότανε κατα το χτύπημα θα έβαζε φάλτσα και θα ήταν αδύνατο να έχει τα αποτελέσματα που έχει.

Η στάση του πάντως είναι εξαιρετική.

Δες πόσο ευθυγραμμισμένος είναι .

bridge hand,κυρίαρχο μάτι,αγκώνας,grip και στέκα όλα στην ίδια ευθεία.

Νταξ είναι υπερβολικό το χάλια, αλλά δε θεωρώ και ότι απλά δεν ακολουθεί τους κανόνες. Το τελευταίο νομίζω θα μπορούσες να το πεις για τον Alex Higgins ας πούμε, ή τον αείμνηστο Sang Lee στο τρίσποντο που στέκαρε σχεδόν όρθιος.

Και το βασικό(τερο) για μένα είναι το stroke του και το στεκάρισμά του γενικότερα. Δε μπορείς να πεις ότι αντιστοιχεί στο επίπεδο που παίζει. Σε πολλές περιπτώσεις σου βγάζει ότι δίνει πολύ πόνο για να παίξει κάτι πιο εξεζητημένο.

Αλλά είναι και πως βολεύεται ο καθένας, ο Higgins πχ έχει περίεργη στάση όταν παίζει αλλά τι να λέει αφού είναι από τους κορυφαίους; Το ίδιο και ο Selby, έχει φοβερή συγκέντρωση, φοβερή ακρίβεια, επιμονή, είναι πολύ καλός στα snooker κλπ.

Το στεκάρισμα του (John) Higgins είναι σαφώς καλύτερο κατά τη γνώμη μου.

Τώρα για το Selby πού την είδες τη φοβερή ακρίβεια, που χάνει συχνά το πλασάρισμα και αρχίζει το τσούκου τσούκου με τα safety και το κλασικό σκορ τύπου 25-60 στα περισσότερα frames;

Επιμονή και αυτοπεποίθηση σίγουρα έχει τη μεγαλύτερη απ' όλους, και αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που θα το πάρει και φέτος. Ξέρει ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα εκνευρίσει και θα βγάλει εκτός ρυθμού τον αντίπαλο.

Όπως είπε κι ο Ronnie και το έγραψα και πριν, ο Selby είναι ο μόνος που μπορεί να κερδίσει με το C game του και ότι μπορεί να κάνει ένα break 37 πόντων και να σε έχει διαλύσει ψυχολογικά. Αυτό νομίζω τα λέει όλα.

Δεν ξέρω, να μάθω θέλω! :D Πες ότι βλέπεις κι εσύ! Γιατί κρύβεστε και μας αφήνετε 2-3 άτομα εδώ μόνους μας; :P

δεν βλεπω αλλα ειμαι γνωστης του αθληματος

• Like 1

δεν βλεπω αλλα ειμαι γνωστης του αθληματος

Ωραίος! Με ποιο είδος ασχολείσαι;

Νταξ είναι υπερβολικό το χάλια, αλλά δε θεωρώ και ότι απλά δεν ακολουθεί τους κανόνες. Το τελευταίο νομίζω θα μπορούσες να το πεις για τον Alex Higgins ας πούμε, ή τον αείμνηστο Sang Lee στο τρίσποντο που στέκαρε σχεδόν όρθιος.

Και το βασικό(τερο) για μένα είναι το stroke του και το στεκάρισμά του γενικότερα. Δε μπορείς να πεις ότι αντιστοιχεί στο επίπεδο που παίζει. Σε πολλές περιπτώσεις σου βγάζει ότι δίνει πολύ πόνο για να παίξει κάτι πιο εξεζητημένο.

Το στεκάρισμα του (John) Higgins είναι σαφώς καλύτερο κατά τη γνώμη μου.

Τώρα για το Selby πού την είδες τη φοβερή ακρίβεια, που χάνει συχνά το πλασάρισμα και αρχίζει το τσούκου τσούκου με τα safety και το κλασικό σκορ τύπου 25-60 στα περισσότερα frames;

Επιμονή και αυτοπεποίθηση σίγουρα έχει τη μεγαλύτερη απ' όλους, και αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που θα το πάρει και φέτος. Ξέρει ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα εκνευρίσει και θα βγάλει εκτός ρυθμού τον αντίπαλο.

Όπως είπε κι ο Ronnie και το έγραψα και πριν, ο Selby είναι ο μόνος που μπορεί να κερδίσει με το C game του και ότι μπορεί να κάνει ένα break 37 πόντων και να σε έχει διαλύσει ψυχολογικά. Αυτό νομίζω τα λέει όλα.

Εντάξει, για τον Selby δεν συμφωνούμε με τίποτα! :D Σε μέτρια κατάσταση και πάνω για μένα είναι φοβερός παίχτης και μου αρέσει πολύ το πώς παίζει. Ακόμα και σε άσχημη μέρα να είναι όμως και μόνο που δεν τα παρατάει σχεδόν ποτέ δίνει το καλό παράδειγμα!

Εντάξει, για τον Selby δεν συμφωνούμε με τίποτα! :D Σε μέτρια κατάσταση και πάνω για μένα είναι φοβερός παίχτης και μου αρέσει πολύ το πώς παίζει. Ακόμα και σε άσχημη μέρα να είναι όμως και μόνο που δεν τα παρατάει σχεδόν ποτέ δίνει το καλό παράδειγμα!

Πώς γίνεται να διαφωνείς με κάτι συγκεκριμένο και «απτό»;

Ισχύει ή δεν ισχύει ότι τα περισσότερα frames καταλήγουν σε ένα σκορ τύπου 60-25 π.χ., κάτι που υποδηλώνει ότι δεν έγινε κάποιο μεγάλο break, ότι χάθηκαν πλασαρίσματα και ότι ήταν τα κλασικά scrappy frames στα οποία εμπλέκεται ο Selby;

Ισχύει ή δεν ισχύει ότι έχει τη μεγαλύτερη επιμονή και αυτοπεποίθηση απ' όλους ενδεχομένως, και ότι ξέρει ότι με τον τρόπο που παίζει εκνευρίζονται οι αντίπαλοι, κάποιοι απ' τους οποίους το δείχνουν και ξεκάθαρα;

Με όσα είπε ο Ronnie διαφωνείς δηλαδή;

Δε συζητάμε αν σου αρέσει ο τρόπος που παίζει, αλλά αν παίζει έτσι όπως λέω εγώ, ο Ronnie και άλλοι.

Τόσα centuries κάνει κάθε χρόνο ρε συ! Και αν ένα frame πάει σε χαμηλό σκορ δεν φταίει μόνο ο ένας! Το ότι εκνευρίζονται οι αντίπαλοι (που δεν το έχω προσέξει και ιδιαίτερα να πω την αλήθεια) δεν μου λέει και κάτι, δεν σημαίνει ότι παίζει άσχημα ή λάθος δηλαδή!

Ξαναλέω, δε μου λέει κάτι ο απόλυτος αριθμός των centuries του Selby που παίζει και στο πιο τελευταίο τουρνουά της σεζόν, και που στα περισσότερα φτάνει σχετικά μακριά, άρα και παίζει πάρα πολλά frames κάθε χρόνο.

Από 'κει και πέρα, απλά κάτσε δες σε κάθε match πόσα frames καταλήγουν όπως σου λέω.

Οι επιθετικοί παίκτες ολοένα και αυξάνονται, οπότε όταν ο Selby παίζει με παίκτες τύπου Ronnie, Trump, Robertson κ.λπ., και το σκορ καταλήγει τόσο χαμηλό, και τα χρώματα τις περισσότερες φορές σχεδόν όλα εκτός θέσης, ε συγγνώμη αλλά δε φταίνε οι άλλοι, που όταν παίζουν μεταξύ τους βλέπεις άλλο άθλημα.

Και εντάξει, τη δική μου άποψη πέταξέ τη στον κάλαθο, εδώ τα λέει κι ο Κατσούφρης, ο Ronnie και άλλοι σχετικότεροι από σένα και μένα.

Σου ξαναλέω: ο Ronnie είπε ξεκάθαρα ότι ο Selby μπορεί να κάνει ένα σερί 37 πόντων και να σε έχει διαλύσει ψυχολογικά. Πάνω κάτω όπως έκανε και ο Ebdon. Έχεις δει Ebdon;

Σε βίντεο, δεν θυμάμαι αν τον έχω δει και σε ολόκληρο αγώνα. Καμία σχέση νομίζω ρε συ! Πολύ μεγαλύτερο ταλέντο ο Selby, ήδη είναι στους κορυφαίους!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...