Προς το περιεχόμενο

Μπιλιάρδο

Skia11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Ο Μπάρι προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στον πιο ταλαντούχο (και ιδιόρρυθμο) παίκτη της σύγχρονης εποχής (εντωμεταξύ, έχω προλάβει Γουάιτ στα τελειώματά του, Στιβ Ντέιβις, Στίβεν Χέντρι την εποχή της παντοκρατορίας του -τεράστιος παίκτης κι αυτός, αλλά νομίζω ο ο Ο'Σάλιβαν είναι ο πλέον ιδιοφυής) και τις γκρίνιες των άλλων όταν τον αντιμετωπίζει "χαλαρά". Έχει και ο Ο'Σάλιβαν τα θέματά του, μύλος.

Στο παιχνίδι, πάντως (21ο frame) τον έφαγε η καφέ τον Ο'Σάλιβαν, δεν στέκαρε σωστά, μπήκε ο Ντινγκ στο τραπέζι και το καθάρισε, εκεί που πήγαινε για το 11-10 και πραγματικά θα πίεζε τον Κινέζο, έγινε το 12-9 και τώρα θέλει άψογο παιχνίδι μέχρι τέλους ο Ο'Σάλιβαν.

Πάντως, ενώ πριν μου φαινόταν κάπως, τώρα ξυνόταν (στόμα, μύτη -μπλιαξ) και, γενικά, έκανε τα δικά του.

Εγώ βλέπω και τον Χίγκινς δυνατό σε αυτό το τουρνουά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Που είσαι τόσο καιρό;;

Και fan του Selby μήπως; :D

Μπα, δεν είμαι fan κανενός ιδιαίτερα, αν και πέρυσι είχε γούστο με το Σέλμπι, πήρε το πρωτάθλημα η Λέστερ κι είχε συγκινηθεί :)

• Like 1

Τόσα χρόνια βλέπω snooker, τόσο πρόσχαρη αντίδραση από κάποιον που χάνει, προς τον αντίπαλό του, δε θυμάμαι να έχω δει, ούτε μεταξύ Mark Williams-Matthew Stevens που είναι κολλητάρια.

Τέρμα αινιγματικός ο Ρόνι, εκεί που σε κάνει να το πιστεύεις ότι θέλει να φτάσει (και να προσπεράσει) τον Hendry στα παγκόσμια, σου δείχνει ότι δεν τον ενδιαφέρει στο ελάχιστο η νίκη.

Όντως ο Higgins φαίνεται πολύ δυνατός, κι εκεί που λέγαμε για 6ο του Ronnie, βλέπω να λέμε για 5ο και ισοφάριση του Higgins.

Αλλά είναι αυτή η προσωποποιημένη κατάρα στη μέση που θα κάνει πάλι τα δικά της.

Δε φαντάζεστε πόσο θα το χαιρόμουν να έριχνε του Selby ο Higgins, ίσως περισσότερο κι απ' το να το σήκωνε ο Ronnie :Ρ

White δεν έχω προλάβει στα καλά του (αν αυτό εννοείς με το «τελειώματά του»), ούτε και Davis και Hendry προφανώς, αλλά Hendry έχω παρακολουθήσει πολύ στο net κι έχω διαβάσει όσα περισσότερα έχω βρει.

White μεγάλη μορφή, όντως people's champion. Μαζί με Alex Higgins.

Davis δεν τον έχω τόσο ψηλά όσο οι περισσότεροι, σίγουρα γίγαντας του snooker, αλλά θεωρώ πως κυριάρχησε σε μια εποχή που οι αντίπαλοι ήταν σαφώς κατώτεροι, και χωρίς να φέρει κάτι καινούργιο/φρέσκο στο παιχνίδι.

Hendry εντάξει, ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για το snooker που βλέπουμε τα τελευταία 20 χρόνια. Αν δεν ήταν αυτός, ποιος ξέρει πώς θα έρχονταν τα πράγματα.

Εγώ πάντως δε μπορώ να πω πως τους θαυμάζω όλους, και είναι το μοναδικό άθλημα που βλέπω κάπως οπαδικά.

Δε μπορώ να θαυμάσω Ebdon, Dott, Joe Swail, Gerard Greene. Δεν τους θεωρώ κακούς, απλά αδιάφορους, βαρετούς, πέρασαν και δεν ακούμπησαν φάση.

Τώρα ο Ronnie εντάξει, πολλοί δεν έχουν αντιληφθεί ότι μιλάμε για παγκόσμιο φαινόμενο του αθλητισμού γενικότερα, όχι μόνο του snooker ή του μπιλιάρδου.

Ένας είναι, όπως ένας είναι ο Federer, o Woods, o Jordan, o Senna κ.λπ..

Ευθύνεται κι ο ίδιος, με τα μπόλικα ψεγάδια του, αλλά ποιος ιδιοφυής είναι «απείραχτος» και πάει με τη νόρμα;

Εγώ ήδη μετανιώνω γιατί το βλέπω ότι δεν παίζει να καταφέρω να προλάβω να τον δω από κοντά πριν σταματήσει οριστικά.

• Like 1

Και στη Ρουμανία πάω, αν είναι να παίξει, όπως φέτος που έφτασε στον τελικό.

Crucible είναι μεγάλο όνειρο, και η αλήθεια είναι ότι δεν παίζει παρέα που να κάνει κάτι τέτοιο.
Crucible πάω κι ας μην παίζει ο Ρόνι.

• Like 1

Κι εγώ θέλω πολύ να δω ένα μεγάλο τουρνουά από κοντά, αν και είναι από τα αθλήματα που μπορεί στην τηλεόραση να βλέπεις και καλύτερα!

Και στην Βουλγαρία παίζουν νομίζω ε;

Βασικά νομίζω πως όλα τα αθλήματα στην τηλεόραση τα αφομοιώνεις καλύτερα, με την κάλυψη από διαφορετικές γωνίες, τα replays και την περιγραφή.

Βέβαια στο Crucible υπάρχει περιγραφή αν θες, δε θυμάμαι στα άλλα τουρνουά τι παίζει.

Στη Βουλγαρία είχε τα προηγούμενα χρόνια ένα από τα πολλά European Tour Events, αλλά από φέτος άλλαξε το format.

Meanwhile, γυρνάω από δουλειά στις 16:30 με το σκορ στο 2-2, η ώρα έχει πάει 18:00 και είναι στο 3-3.

Δηλαδή νταξ ρε φίλε..

Τον τελικό θα τον δω άλλη στιγμή αλλά αυτό που λες για τον Selby το βρίσκω υπερβολικό ρε συ! Γιατί φρικτή;!

Και o Higgins για μένα δεν είναι κακός, το αντίθετο! Εκτός αν εννοούσες στο συγκεκριμένο αγώνα.

Για τον τελικό έως χθες εννοούσα, όχι γενικά.

Η τεχνική του Selby είναι χάλια, κουνιέται απ' τη μέση και πάνω, το λιμάζ του μου προκαλεί εμετό, και δεν έχει ωραίο cue action.

Δες Stephen Lee για σοβαρή τεχνική και το καλύτερο cue action απ' όλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...