zio10 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Βρήκες υποστηρικτή τώρα, δεν μπορώ να τα βάλω με δύο!
phanispal Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Βλέπω στο YouTube και αλλού ότι είναι αρκετοί εκείνοι που δεν αντέχουν το παιχνίδι του, και νομίζω όλο και αυξάνονται. 1
phanispal Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Νταξ ναι, εδώ υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει ο Ebdon κι ο Dott, και για να το πάω παραπέρα, άλλοι που θεωρούν σιχάματα το Shawshank Redemption και το Schindler's List. Δε βγάζεις άκρη με τις απόψεις, ως γνωστόν όλοι έχουμε από μία. 1
phanispal Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Σήμερα δεν έχει Survivor, έχει Ρόνι. Κι ευτυχώς μπορώ να αλλάξω σχολιαστή. Genious at work. Τι έπαιξε ο Μέρφι τώρα ρε Δία. 2
phanispal Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Και μπράβο του. Κάτι τέτοιες μπρικόλες παίζω εγώ στο τρίσποντο :Ρ
phanispal Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 To Eurosport τόση ώρα έδειχνε το Higgins-Allen και όχι το Slowby που είναι Νο1 και defending champion lol. Εν τω μεταξύ η τεχνική του παραμένει κακή. Κουνιέται ολόκληρος, τόσα χρόνια δεν το 'χει διορθώσει.
phanispal Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Πω πω μαλάκα τους έχει πάρει ο ύπνος στο κοινό. Άντε ρε Xiao, παίξε λίγο, ο άλλος είναι στο στοιχείο του.
phanispal Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Τρελό ματς το Fu-Robertson. Τι Slowby και Sullivan.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Ωπ, παρακολουθεί και άλλος σνούκερ 1
phanispal Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Ναι, από τότε που ήταν ελεύθερο το Eurosport, κάπου το 1997 αν θυμάμαι καλά, που δεν ήμουν ούτε καν έφηβος :Ρ Δύσκολα το γυρνάει ο Ρόνι πάντως, αν και σίγουρα έχει αρχίσει να παίζει στο μυαλό του Ding.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Έτσι νομίζω κι εγώ, δύσκολα θα το γυρίσει. Όχι πως δεν είναι ικανός, αλλά "φορτωμένο" τον βλέπω, ίσως από αυτή τη συνεχιζόμενη κόντρα με την ομοσπονδία... Ο Σέλμπι, πάλι, ήταν σαρωτικός απέναντι στο Φου και πέρα από αυτοπεποίθηση (ο Φου είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος αν πιάσει ρυθμό) κερδίζει και χρόνο ξεκούρασης.
phanispal Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Ναι, δεν έχω καταλάβει ακόμα τι σόι σχέση έχει τελικά με τον Barry. Πάντως δε θέλει και πολλά ο Ρόνι για να παρεξηγηθεί, ίσως του είναι πιο εύκολο κι απ' το να παίζει snooker. Δεν είδα το πρωινό, ήμουν στη δουλειά, τα διάβασα όμως. Νταξ ο Selby πρέπει να είναι ο παίκτης που χρειάζεται την αυτοπεποίθηση λιγότερο απ' όλους. Όπως (εύστοχα) είπε ο Ρόνι, είναι ο μόνος που έχει την ικανότητα να κερδίζει με το C game του. Περισσότερο θα με χαλάσει πάντως το ότι ο Slowby θα κάνει τα δικά του με Ding στον ημιτελικό και θα πεθάνει το επιθετικό snooker γι' άλλη μια φορά, παρά που δε θα περάσει ο Ρόνι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα