zio10 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Γιατί να είσαι ή με τον έναν ή με τον άλλον; Εμένα μου αρέσουν και οι δύο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Γιατί έχω την εντύπωση ότι ο λόγος που δε βλέπω τον αγώνα του RoS τώρα, όπως ήταν προγραμματισμένο, είναι ο αγώνας του Selby πιο πριν, που κλασικά ήταν μαραθώνιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Γιατί έχω την εντύπωση ότι ο λόγος που δε βλέπω τον αγώνα του RoS τώρα, όπως ήταν προγραμματισμένο, είναι ο αγώνας του Selby πιο πριν, που κλασικά ήταν μαραθώνιος; Έχει τουρνουά τώρα; Δεν το πήρα χαμπάρι! (Μπορεί να έφταιγε ο αντίπαλος του Selby ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Πάλι full τακτική ο Selby; Πάλι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Το είχα ξεχάσει, ωραίος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Έχει φοβερή ακρίβεια πάντως ε; Σχεδόν ό,τι βάζει κέντρο πάει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μεγάλος παίκτης! Οι μισοί απ' το κοινό από τη βαρεμάρα είναι ανήσυχοι, και οι άλλοι μισοί έχουν κοιμηθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Ωραία έπαιξε στο τελευταίο frame ρε συ, τι έπρεπε να κάνει τούμπες; Είναι σε φοβερή κατάσταση πάντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Άμα είναι αυτή η φοβερή κατάστασή του, επιβεβαιώνει την άποψή μου για εκείνον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Για τα frames που είδα νομίζω είσαι άδικος πάντως. Φανταστικά έπαιξε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Κακός O'Sullivan στο πρώτο frame, απορώ που το πήρε. Τι κόκκινη έβαλε στο τρίτο όμως ρε Δία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Απίστευτο snooker. Τρόπος του λέγειν snooker δηλαδή, για μερικούς τουλάχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Κάτι καλό έχασα μάλλον ε; Όλη μέρα στο δρόμο κι εδώ που είμαι τώρα ούτε τηλεόραση, ούτε καλό ίντερνετ έχω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Για μένα σίγουρα καλό, απ' την άποψη ότι δεν είχε ΚΑΘΟΛΟΥ τακτική, είχε πολλές τρομερές μπάλες και 5 centuries σε 8 frames, και όλ' αυτά σε 1½ ώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα