phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Παίζουν και φουλ επίθεση. Άκουσες τι είπε για τη σκοπιμότητα; Όχι για να μη λέτε :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Γκαντεμιά για τον Τραμπ πάντως! Τι είπανε; Το έχω χαμηλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Ότι σε έναν τελικό παίζει πολύ η σκοπιμότητα, όχι όμως σήμερα, όπως αναμενόταν κιόλας βέβαια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Είχα δουλειά κι έχασα κάμποσα frames γμτ! Παίξανε καλύτερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Λίγο, όχι ιδιαίτερα. Συνεχίστηκαν τα λάθη και η φουλ επίθεση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Είδα κάνανε μεγαλύτερα break τουλάχιστον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Αν έπαιζε ο Selby τώρα θα έκαναν το δεύτερο mid session break. Μην πω ότι στα "καλά του" θα έκαναν το πρώτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Κακίες! Στα καλά του είναι φωτιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Σοβαρά τώρα, το πιστεύεις; Υπήρχε περίπτωση να έπαιζε ο Selby και να είχαν παιχτεί 12 frames ήδη; Τέλος πάντων, όπως είπε κι ο Κατσούφρης, διαφήμιση το σημερινό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Φοβερή μπλε έβαλε! Εντάξει δεν ξέρω πόσα frames θα είχαν παιχτεί, πιθανό λιγότερα. Αλλά πιθανό και επίσης ποιοτικά! (Αν το σκεφτείς το παιχνίδι είναι κατά βάση αμυντικό, ακόμα και το όνομά του σε άμυνα αναφέρεται! ). Ωραίος! Α ρε γμτ, τόσες χώρες κάνουν τουρνουά, εμείς δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Βγήκα για μια δουλειά και έχασα κανά 45λεπτο. Το snooker έχει αλλάξει, δεν είναι αυτό που ήταν τη δεκαετία του '80. Πλέον είναι περισσότερο επιθετικό και λιγότερο αμυντικό. Παλιότερα ήταν το αντίθετο. Πλέον για να είσαι ανταγωνιστικός πρέπει να μπορείς να κάνεις μεγάλα break. Απλά υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις, π.χ. Selby, που παίρνει frames και matches με πενιχρά σερί. Χάρηκα που το πήρε ο Judd πάντως, παρόλο που είμαι Sullivanικός. Εμείς απλά είμαστε πίσω και από τη Ρουμανία, δε νομίζω ότι μας αξίζει να φιλοξενήσουμε ένα τέτοιο γεγονός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Τον Τραμπ τον συμπαθώ κι εγώ πολύ, τεράστιο ταλέντο. Αξίζει κάθε τίτλο! (Ο Σέλμπι μπορεί να κάνει και μεγάλα μπρέικ! ). Κρίμα, έστω κάτι μικρότερο ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Πλέον για να είσαι ανταγωνιστικός πρέπει να μπορείς να κάνεις μεγάλα break. Απλά υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις, π.χ. Selby, που παίρνει frames και matches με πενιχρά σερί. Ή είσαι τρομερά εμπαθής με τον selby ή δεν ξέρεις το άθλημα. Ο selby την σεζόν 15-16 έκανε περισσότερα century breaks απο κάθε άλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Είμαι εμπαθής με τον Selby, δεν το κρύβω άλλωστε. Απλά όταν θέλω, μπορώ να είμαι και αντικειμενικός. Σχετικά με το πόσα έκανε, παίζει ρόλο και κάτι που δεν αναφέρεις όμως, ότι ο Selby είναι από τους παίκτες που παίζει σε ΟΛΑ τα τουρνουά, δεν αφήνει ούτε το πιο ασήμαντο. Μόνο τα PTC να πιάσεις πόσα είναι, καταλαβαίνεις. Π.χ. το 2015-2016, όντως έκανε 47 century και ο RoS έκανε 30. Πόσα τουρνουά/matches/frames έπαιξε ο ένας και πόσα ο άλλος όμως; Γιατί και ο Robertson όταν έκανε τα 103 to 2013-2014, έπαιξε σε όλα τα events. Και τέλος πάντων, δεν είπα πουθενά ότι ο Selby δε βγάζει centuries. Είπα ότι πολλά από τα frames που παίρνει, είναι τα λεγόμενα scrappy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 The O'Sullivan witchhunt again. Some people can't stop it that bad speaking of other people. The guy has given to the sport more than any other player on the circuit but some will still arrest him cause he went for a 146. Oh well and he doesn't like to talk to the media, well with his show and other things he does for eurosport he is more often in public than any other player. No one forces you to watch ROS games. Stay with your Selby 80 minute frames if its more to your favour. Or found your anti ROS group where you can go on about it. Αχαχα Όχι, δεν το πόσταρα εγώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα